חפר"י - סוף שבוע

עונה../images/Emo26.gif

אני חושב שצריך לגבן אבל הכי פחות אני אוהב את א' כי זה נותר מדי ברור כזה שבסוף הם יחזרו להיות ביחד והכל יהיה טוב ויפה
ב' וג' אני חושב שזה הכי יפה, יותר ב'
"אהבה חרוטה בנשמה" זה התחיל עם סיפור טראגי ונמשך בפחד ואימה, למרות שעדיין לא הגענו למצבים האלו
אבל הם עוד יגיעו
אני חושב שזה הכי עדיף
הסדרה הבאה שלי שאתם תחילטו איך יקראו לה גם תתחיל עם סיפור טראגי רק שלא נמשך באימה ופחד אלא ממשיך עם המון סודות ומתח
כך שבזה שילבתי גם את ב' וגם את ג'

TuTyBoP15

New member
לגוון*

אני אוהבת שמתחיל בסיפור טראגי וההתמודדות עם הסיפור הזה..ההשתקמות שלאחריו... אני שכחתי לגמרי לפרסם את הנובלון שלי...אני היום אפרסם...

../images/Emo177.gifכנסו כולם חשוב../images/Emo177.gif

בגלל שלקומונה הקודמת לא נכנסו החלטתי לפתוח במקומה קומונה של חפר"י
כך יש יותר סיכוי שיגיבו לנובלות שלנו
עזרו לי לפרסם את הקומונה ושם תוכלו לכתוב נובלות משלכם ואני מאמין שיותר יגיבו

לאאאאאאא

אלמוגגג כל הקטע לעשות זאת בפורום רבלדה! אם אתה רוצה לפרסם יותר את הנובלות תעשה חקת"י או משו זה (חברי קומונות תפוז יוצרים) אבל חפר"י זה פרטי של הפורום!!!!

אבל זה לא אומר שנפסיק כאן../images/Emo4.gif

אלא נפרסם גם כאן וגם שם
פשוט מי שלא אוהב רבלדה לא נכנס לפורום ולא יודע שיש כאן פינה כזאת אבל אם נעשה קומונה לפינה כזאת אז אני בטוח שהרבה יותר אנשים יכנסו
אשמח אם תצטרפי כי אני חושב שזה רק לטובתנו, פה בקושי קוראים

לא אני בעד!!!

רק אמרתי שלא תקרא לזה חפר"י אלא בשם אחר!! חחח ואיך אני מצטרפת?! אני לא טובה בעניין הקומונות

תחפשי בצד שמאל של המסך../images/Emo13.gif

כתוב אם את רוצה להוסיף את הקומונה ל... לא בדיוק זוכר אז תלחצי על זה וזהו

eveligne406

New member
בקיץ האחרון היית שלי - פרק2+הודעה

קודם כל, אני רק רוצה לומר לכם שעכשיו אתם כבר צריכים להצמד לעלילה כי זה הולך להיות מסובך מעכשיו, אני אומרת לכם לא כדאי להפסיד פרקים ותקראו אותם טווב טובבב.... אין הרבה פרקים אבל כל פרק הוא ארוך ומשמעותי. אם תהיו מרוכזים זה יישתלם לכם בסופו של דבר, מבטיחה. הפרק הראשון מפורסם פה בשרשור. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בפרקים הקודמים של "בקיץ האחרון היית שלי" מאי נפרדה פרידה כואבת מהחבר שלה, שאיתו היית במשך המון זמן. היא נכנסת לדיכאון עמוק והריה רוצים לשלוח אותה לפנימייה. מאי קפאה במקומה. "מה?" "כן..." ענתה מרסלה. אמה של מאי. מרסלה : "תראי... אני בטוחה שזה לא הולך להיות לך קשה, להפך, יקירה שלי זה הולך להיות הצעד הכי יפה בחיים שלך אני מבטיחה לך, מתוקה את תמצאי חברים חדשים , את תכירי את העולם...." מאי המשיכה להביט במרסלה. שיר פתיחה. Sin ti – shakira אני – לא – הולכת – לשום – פנימייה - ! הכריזה מאי כשהלכה לאורך הסלון לכיוון הדלת. ארמנדו(אבא של מאי) : "לאן הולכת?? את עוד לא שמעת את הכל מותק בואי... שבי. נו, אל תבכי באמת שזה לא יעזור לך פשוט שבי." מאי התיישבה על ספת העור השחורה והביטה בשניהם, מחפשת איזושהי תשובה , מענה לכל שאלותיה. מרסלה : "תראי ... אנחנו לא זורקים אותך סתם ככה לאיזה פנימייה, מאי... אנחנו לא כאלה רעים כמו שנדמה לך. זה לא ש... שפתאום יש לנו בעיות ואנחנו מעיפים אותך לעזאזל – " מאי : "טוב ככה זה נשמע!!" מרסלה : "לא.. מתוקה, להפך. האמת היא... האמת היא שהפנימייה הזו הייתה בתכנון כבר המון זמן. מאז שנולדת , אני ואביך תכננו לך עתיד מדהים, שבית הספר אליו אנחנו שולחים אותך כלול בו." ארמנדו:"זה לא סתם בית ספר בתי... זה בית ספר ברמה מעולה, שמתאימה לך בדיוק!! את תכירי שם אנשים חדשים, שמתאימים לרמה שלך, הכל יהיה בסדר את תראי..." בינתיים בבית של ליאן, בת 15. ילדה עשירה ומפונקת. "מה?! על מה את מדברת אמא??? את כל כך לא הולכת לשלוח אותי לשום בית ספר סגור, את מבינה????" מאיטה : "חומד זה לא בית ספר סגור, את תוכלי לבוא הבית בסופי שבוע אני מבטיחה לך שזה רק לטובתך.." ליאן: "אמא. יש עוד המון דרכים להפטר ממני. את יכולה לעשות בי מה שבא לך – " מאיטה : "אני לא מנסה להפטר ממך – " ליאן : "אבל את לא תשלחי אותי להסתדר בעצמי בלי משרתות שיעזרו לי בלי החברות הכי טובות שלי באיזה... מוסד סגור לילדים שההורים שלהם לא רוצים אותם!" מאיטה : "אני מבקשת ממך להפסיק לדבר ככה! אנחנו לא מנסים להפטר ממך.. ואין על זה שום ויכוח, את הולכת לבית הספר הזה, נקודה!" מנואל (האח הקטן של ליאן):" תפסיקי להתנהג כמו מטופרת, משוגעת אחת!!! די נו אמא תגידי לה שתפסיק לצעוק..." ליאן : "סתום את הפה! חתיכת... צוציק מעצבן וחצוף!"

eveligne406

New member
המשךך

בבית של מאי. מאי : "אני לא מאמינה שהם עושים לנו את זה..." איסבל :"אל תדאגי מאי... תראי אני כבר השלמתי עם העובדה שההורים שלי לא כל כך אוהבים אותי...זה לא כל כך הפתיע אותי שהם שולחים אותי לבית ספר כזה...של חמישה ימים בשבוע...אבל תראי את הצד הטוב. אנחנו נהייה ביחד..." מאי : "ח..כן.. ביחד. תאמיני לי שהייתי בורחת מהבית הארור הזה אם לא היית באה איתי...אבל תבטיחי לי שאנחנו נשאר ביחד, לא משנה מה יקרה, תמיד נהייה ביחד...!!" איסבל : "מבטיחה... ודי לבכות, שומעת?? אנחנו הולכת לעשות כיף חיים!!!" איסבל קמה והתחילה לקפוץ על המיטה בחדרה של מאי. איסבל :" אנחנו לא נשמע יותר מההורים שלנו !!!! לא נראה אותם יותר ולא נצטרך לסבול את כל הגחמות שלהם!! את קולטת מה זה?? ובטח נכיר מלא בנים!!! ווהוו!!" בפרקים הבאים – היום הראשון ללימודים בבית הספר "אורנוס". מאי פוגשת את מי שילמד איתה, את המנהל המוזר. ליאן עושה סצינה בכניסה לבית הספר. כל זאת ועוד בפרקים הבאי של "בקיץ האחרון היית שלי"

פרק יפה../images/Emo13.gif

מנואל נראה לי חתיכת...צוציק מעצבן וחצוף
מאי לפחות הצליחה לקלוט את הבשורה מהוריה ותהיה לה שם את איסבל
כך שהיא לא תישאר לבד
ליאן נשמעת לי ילדה מפונקת ודוחה
היא לא יכולה בלי המשרתות שלה
מחכה לפרק הבא

אחלה פרק ../images/Emo13.gif

אני ממש אוהבת את הנובלה שלחך ומחכה להמשך.. איזה כיף למאי!!!! הייתי מתה להיות בפנמייה
ויש לה מזל שהיא הולכת לשם עם חברה. ליאן נראת לי אחת מפונקת אבל ממש טובה כאילו שלא תעשה הרבה בעיות..לא בטוח משאני צודקת אבל...
נורא נהנתי אחלה פרק...

למעלה