חפר"י - סוף שבוע

מי מת?!?! אמאאאאא

תהרוג מישהו מהרעים אות את אחות גבריאל שמעצבנת אותי
חחח

היא או הוא לא רע../images/Emo3.gif

וגם לא טוב
בוא נגיד ככה
המוות הראשון יהיה די מפתיע המוות השני די ברור שיקרה מתישהו המוות השלישי ישתיק אתכם ולא נראה לי שתצליחו להגיב על הפרק

צריך להיות מותח../images/Emo3.gif

המוות האחרון זה הרעיון של הטלנובלה עצמה
המוות השני זה חיובי לטלנובלה, כי תמיד יש מוות כזה
והמוות הראשון הוא תוספת שחשבתי עליה
אבל את לא מתה על הדמות הזאתי אז אל דאגה

eveligne406

New member
אהבבבבתיי

ממש אהבתי.. לדתעתי ויקטוריה צודקת, היא לא הייתה צריכה לבקר אותו!!!! ואיזה זבל המיכאל הזההה....!! מחכה לפרק הבא..

שמח שאהבת../images/Emo13.gif

לא ידעתי שאת קוראת
מה את חושבת על הזוג הנצחי - אגם ואלכס
ואת בהחלט צודקת לגבי ויקטוריה
מיכאל הוא לא זבל
הוא
זבל

eveligne406

New member
אני קוראת קוראת..

פשוט לא תמיד מגיבה... אני אשתדל יותר... :]] אגם ואלכס... אני לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שמשהו גדול עומד לקרות בקרוב לגביהם.... יש ביניהם... לא יודעת משהו מוזררר...

יופי אני מרוצה!

כרגע יש 5 נובלות בחפר"י וואי זה המון בו זמנית..ואני קורעת הכל אז ככה.. יש לנו את אהבה חרוטה בנשמה של אלמוגוש ואת המרד נובלה חדשה שרק התחילה ואת בקיץ האחרון היית שלי... ואת החמישית שחכתי איך קוראים לה אבל היא של תותי ואני לא מבינה למה היא לא פירסמה את הפרק הבא
... מקווה שאתם נהנים...

חחח נקווה מאוד!!!

תוך יום נוספו 2 נובלות אז זה טוב נקווה שגם מחר מישהו יכתוב אחת!!

../images/Emo181.gifשכונתי הקטנטנה-פרק 4../images/Emo181.gif

היא מתקשרת לאביטל והן קובעות להיפגש אצל הדר בעוד חצי שעה כדי להתארגן. אביטל והדר מתארגנות. אביטל:"אני חושבת שאני ילבש איזה מכנס גלישה וגפיה שחורה, יפה לא?" הדר:"מה את צוחקת עליי?שימי מהר ביקיני!" אביטל:"אז זהו שאין לי." הדר:"מה? יש לך מזל שיש לי עוד אחד שלא מתאים לי, קחי אותו" אביטל:"תודה" אביטל מודדת את הביקיני. אביטל:"נו איך?" הדר:"אביטל, אני לא מאמינה כמה שאת יפה, כדי שתפסיקי להתלבש כל כך..גברי!" אביטל:"זה באמת יפה?אני לא נראת מגוחכת?" הדר:"את מדהימה מתי תביני את זה?" בנתיים הבנים מחכים לבנות בגינה. רונן:"שונא לחכות להן,תמיד זה לוקח להן שעות!" עומר:"צודק אחי, אבל אין ברירה" הבנות באות בחצאית מיני וגופיה והבנים בהלם לא יכולים לדבר. הדר:"שנלך?" ניסו:"כ..כן" הבנות הולכות והבנים מזילים ריר מאחוריהן. הם מגיעים לים ומתחילים להתפשט. הדר::"חכי, רונן יראה אותך, ימות!" אביטל:"למה נראה לך שאיכפת לי ממה שהוא חושב?" הדר:"נו באמת!מה אני מכירה אותך מאתמול?אני יודעת שיש לך רגשות כלפיו. הדר ואביטל מתפשטות (כמובן שעד הביקיני) והבנים משתגעים. גדי:"השם ישמור,מה זה?" רונן:"וואי, הרבה זמן לא ראיתי משהו כזה טעים!" ניסו:"היום בטוח יקרה משהו" הם צוחקים. כולם נכנסים למים ומשחקים. הדר כל הזמן, מנסה להסתיר את הגב שלה. ניסו רואה לבסוף כשהוא בא להפתיע אותה מאחורה. ניסו:"מה זה?מי עשה לך את זה?" הדר:"לא זה כלום" ניסו:"כלום?הגב שלך מלא צלקות!מי עשה לך את זה?" הדר:"ניסו אל תשאל אותי יותר" היא בוכה ורצה לכיוון החוף,ניסו אחריה. שובל חוזר הביתה שיכור. "הדר איפה את?הדר?" הוא מלפש בכל הבית ולא מוצא אותה "חתיכת...לאן הלכת? ניסו תופס את הדר והפ מתיישבים על החול. ניסו:"עכשיו תגידי לי מי המנוול שעשה לך את זה?" הדר:"זה היה אחי!" ניסו:"אחיך?שובל?" הדר:"כן" היא מתחילה לבכות. ניסו:"אל תכי,תרביצי לי תעשי מה שבא לך,רק אל תבכי!" הוא מחבק אותה ומרגיע אותה. כולם יוצאים מהמים,קוראים להדר וניסו ויושבים במעגל. רונן מוציא את הגיטרה שלו ומתחיל לנגן.אביטל מצטרפת אליו בשיקה. "שוב המזוודות פתוחות על המיטה שלי.."(השיר-רבות הדרכים). הם שרים,ניסו מתקרב להדר ומחבק אותה. גדי ועומר נכנסים למים ותחילים להשתגע. ניסו לוקח את הדר לצד ומבטיח להגן עליה ולעזור לה. רונן ואביטל מדברים. אביטל:"לא ידעתי שאתה מנגן ושר כל כך יפה" רונן:"לא ידעתי שאת כזאת יפה. תמיד ראיתי בך כעוד "חבר",אבל עכשיו אני רואה את האישה שבך" אביטל:"וואוו" היא מסמיקה. פיתאום עומר יוצא מהמים מתפלא. "אתן?!מה אתן עושות כאן?!" "את תהיה שלי!בסוף את תהיה שלי"
בפרק הבא
:
"נורא רציתי לראות אותך"
"בחיים שלך אל תעשה את זה שוב"
"אני אמרתי לך ואת לא הקשת לי, עכשיו תחטפי"
"תכירו,זאת אנה"
מקווה שנהתם מחכה לתגובות מהר הפרק הבא!

פרק מקסים../images/Emo24.gif

הדר ואביטל ממש חברות טובות ואני שמח שלפחות להדר יש מישהי טובה כלפיה,
לאחר מעשיו של שובל
גדי ורונן קורעים בקטע שהם הסתכלו על הבנות שמורידות את הבגדים
זה היה קטע מצחיק במינו
מסכנה הדר
היא ניסתה וניסתה להסתיר את הכוויות שיש לה על הגב ולמרות הכל היא לא הצליחה וניסו גילה אותה
אני לא מתאר לעצמי מה יעשה שובל להדר כשהיא תחזור הביתה
אבל לפי "מאירועי הפרק הבא" ניתן להבין שהוא יחטיף לה
יופי שניסו לצדה של הדר והבטיח לעזור לה עם אחיה, שובל
אני רואה שמתחילה לצמוח אהבה בין רונן ואביטל
ממש חמודים
לא ממש הבנתי את הסוף
ומה שרשמת שיהיה בפרק הבא נראה לי ממש מפחיד כמו למשל
"בחיים שלך אל תעשה את זה שוב"
אני מאמין שניסו יגיד את זה לשובל
ומעניין מאוד מי זאת אנה
מחכה לפרק הבא, שיהיה מחר

וואלה לא הבנת כלום!!

חח חכה לפרק הבא ותבין הרבה דברים..איפה צומחת אהבה ואיפה לא.. ובקשר לארועי הפרק הבא אולי יכול להיות... ולא שמת לב מה קורה בין ניסו והדר?! באמת אלמוג ממך ציפיתי ליותר
!!! אני רואה שכשפירסמתי את הדמויות באמת בקושי הבנת משהו... ואני רואה שאתה שונא מושבע של שובל הא... בקשר לבנים זה היה אמור להצחיק שחכת?! גדי הוא המצחיקול כזה.. בקשר לסוף דמות מהסידרה שלא הראו הסתכל על תמונה ואמר בסוף את תהיה שלי! ומי זה בגלו רק בפרק הבא..והפרק הבא היום בערב חחח ואם אתה רוצה לדעתי מי זאת אנה תרד למטה
חחח זוכר שהצאת לי להכניס דמות שהרגה את אחד מהוריה?! זאת היא אנה... שתתחרה עם סיוון בכל...

../images/Emo122.gif

שמתי
מה קורה בין ניסו להדר, אבל חשבתי שאחרי מה שכתבתי מבינים כבר
הרי הם התחבקו והוא עוזר לה וכו' אז מתחילה לצמוח בינהם אהבה
אני שונא את שובל ואני חושב ששום סיבה בעולם לא תצדיק את מה שעשה להדר
גדי הוא בהחלט מצחיקול והצליח להצחיק אותי
או יותר נכון, את הצלחת
עכשיו הבנתי את הסוף
כי זה לא היה ממש ברור
אז אנה כבר תגיע
ותתחרה עם סיוון

../images/Emo180.gifסקר חפר"י (1)../images/Emo180.gif

פעם בכמה זמן אני אפרסם סקר חדש שקשור לחפר"י
והסקר מס' 1 שלנו הוא
איך אתם מעדיפים את ההתחלה של סדרה
א. עם זוג אוהב שמנסים להפריד אותו ב. שמתחיל עם סיפור טראגי ונמשך בפחד ואימה ג. עם המון סודות ומתח

הכי יפה ../images/Emo142.gif

ג. עם המון סודות ומתח כי הכי יפה שכל םרק מגלים עוד משהו ועוד משהו לא?!

למעלה