חפר"י - סוף שבוע

זה כמו רבלדה ../images/Emo13.gif

זה גירסא ישראלית שונה?! מגניב זה כמו שפעם רציתי לעשות םפינה כזאת ואף אחד לא אהב אז ויתרתי..לזה בדיוק התכוונתי..זאתי כמו שהבנתי רוברטה אבל איך קוראים לה?!

eveligne406

New member
זה בדיוק כמו רבלדה....

במיוחד הקטע עם הפח...זה היה בפרק הראשון...

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifנכון, גנבתי.../images/Emo10.gif

אבל אין קשר.:0 רק זה שיש שם מישהי מורדת.:p טוב לא הגבתן.

eveligne406

New member
אוקיי אני רה-מצטרפת

כלומר- מצטרפת מחדש. עכשיו קבלו אותי בנובלה חדשה... שם הנובלה - "בקיץ האחרון היית שלי." מחברת - אני. חח דמות ראשית - מאי איגנסיו , בת 15. מרטין ארקל , בן 15. מספר פרקים - 24. +++הקדמה+++ אז כן, אני בת 15 והחבר שלי עזב אותי. אני ופקו הכרנו בתחילת כתה ז`. האמת היא שבהתחלה לא ממש שמתי לב אליו. רק בל"ג בעומר , שנה לאחר מכן, הכל הציף אותי בבת אחת . מאז אנחנו חברים, דבוקים אחד לתחת של השני, אוהבים, קיטשיים, באושר ובעושר עד עצם החודשיים שעברו... "הלו??" "מאי?" "כן...." "אמ.. אנחנו צריכות להפגש." כבר אז הבנתי שמשהו פשוט לא בסדר, הנימה, הטון, דה מיסתורי!!! "מה קרה?" שאלתי מבועתת. "לא משהו מיוחד... סתם את יודעת..המון זמן לא דיברנו... אנחנו צריכות לגבש פערים את יודעת..." "מריה. דיברנו היום בבוקר, בבית הספר, זוכרת?? היינו ביחד כל שיעור מדעים, וגם הלכנו חצי דרך הביתה כשסיימנו ב1. עכשיו 2 וחצי!!!" כשנפגשנו, היא לא נראתה לי טוב...בכלל. "אוקיי... מה קרה?" שאלתי, מנסה להשמע סבלנית ופסיכולוגית ככל שיכולתי. "מאי... אממ.. תראי, בואי, שבי. את יודעת שנאי לא אחת ..רכלנית, נכון? כאילו, את יודעת שאני לא אוהבת להמציא שטויות, במיוחד לא כשמדובר בחברים שלי והכל.." "כן, ברור, מה העניין?" עכשיו כבר הייתי פחות סבלנית.. "פקו." "מה איתו?" "הוא עדיין... הוא..." "הוא מה?" "אמ .. ראיתי אותו היום עם אנה." לשבריר שניה היא הביטה בי מפוחדת כאילו מצפה שאש תצא מפי ועשן מנחיריי. וכשראתה שאני אדישה לחלוטין היא הוסיפה. "מחובקים... בבית שלה... היא חייכה באושר... הוא חייך בחזרה." כאילו מה את עושהלי דוקא?? רציתי להרוג אותו, רציתי לחנוק אותו רציתי לצעוק עליו ולהכות אותו ולצרוח עליו כמה שהוא חסר אחריות ומטומטם ורע ומגעיל ודוחה ואידיוט וטיפש ולומר לו כמה שאני שונאת אותו באותו רגע שרק ייתנו לי רובה ואני ארה בו אבל כל מה שצלחתי להוציא מהפה היה "מה.......?" קמתי מהכיסא. "מה..? לא.. זה.. אהם. זה לא... לא יכול להיות את בטח התבלבלת עם מישהו אחר אלמוג את , את בטוחה שהיית עם משקפיים? לא כי , כי אולי את צריכה משקפיים את יודעת לפעמים יש.. יש כאלה בעיות שלא רואים טוב ו, ו, אולי זה לא היה הוא בכלל ואני סתם, עומדת פה... ובוכה..." פרץ של דמעות יצא ממני וגל של חום עבר בכל גופי. מריה מיהרה להחזיק אותי חזק. "למה הוא עושהל י את זה??? למה הוא מתעקש לומר לי שהוא אוהב אותי, למה?? מה אני עשיתי לו מריה, תסתכלי עליי, לא תסתכלי עליי רגע, אני עשיתי לו משהו רע??? עשיתי לו אי פעם משהו רע בחיים?? למה הוא כל כך שונא אותי..... למה.... למה הוא אומר שהוא אוהב אותי??" עכשיו כבר התפוצצתי ורציתי להוציא מתוכי את כל העצב והכעס בבת אחת ולכן זרם הדמעות לא הפסיק להציף אותי... כל מה שרציתי היה לבכות. באותו ערב, כשהייתי בבית, הפלאפון לא הפסיק להבהב. כמובן שלא עניתי, לא היה בי כוח בכלל לדבר. פשוט שכבתי במיטה.... ובהיתי בחלל , כל כך שקועה בעצמי, וכך העברתי את החודש ... עד שההורים התחילו לדאוג לי... הפסקתי לצאת מהחדר שלי כדי לאכול, לשתות, או לשירותים. מפקו שמעתי רק פעם אחת. כנראה שמריה דאגה ליידע אותו בזה שאני כבר יודעת שהוא חזר ל... אנה הזאת. הוא אפילו לא העז להראות את הפרצוף שלו, ובצדק. "מאי." אמא שלי נכנסה אל החדר. "מאי, תקשיבי לי." לא זזתי. "מאי... תסתכלי על עצמך, אני מתחננת שתקשיבי לי." המשכתי לבהות בחלל, לא היה לי חשק לראות אף אחד, לדבר עם אף אחד , או להקשיב לאף אחד. "אוקיי... אם את לא רוצה לדבר, לפחות תקשיבי. במקרה שלא שמת לב, ה.. המצב שלך, לאחרונה, הוא מאוד חמור. את בקושי יוצאת מהחדר הזה, שגם ככה לא נראה משהו בכלל את לא מנקה אותו, את לא נותנת לי לנקות אותו... מה יש לך? כבר קרו לך דברים הרבה יותר גרועים בחיים והתגברת עליהם כמו כלום. " שתקתי. "תקשיבי מאי... יש לך מזל שזה החופש הגדול עכשיו, ואני ואבא לא לוחצים עלייך , אבל בקרוב מתחילה שנת הלימודים ובכלל, בתור בן אדם את צריכה לקחת את עצמך בידיים, ומהר..." אמא בלעה רוק לשנייה, הביטה דרך החלון, וחזרה להביט בי. "מאי. אני .. אני ואבא. החלטנו ש.. שהמצב לא יכול להמשיך ככה." עכשיו הבטתי בה. "אנחנו שולחים אותך לפנימייה." המשך יבוא...

וואלה נשמע מגניב

מחכה להמשך מסכנה מאי איזה זבל הפקו הזה ררררררר שונאת בנים כאלה!!!! איזה חמודה חברה שלה איך היא עוזרת לה! איזה כיף לה היא תהיה בפנמייה טוב תלוי איזה...

אהבתי../images/Emo24.gif

מאי מסכנה ויש לה חברה טובה לפחות
פאקו הזה הוא נבלה
אלא אם כן החברה של מאי משקרת לה
ולמה לשלוח לפנימייה
נ.ב
שמתי לב שפתאום היה כתוב את השם שלי בפרק
למה
לא הבנתי איך זה קשור אחד לשני
מחכה לפרק הבא

eveligne406

New member
אווךך

אלמוג = מריה חחח תיקנתי את השם ממש לקראת הסוף וכנראה שלא שמתי לכמה מהפעמים... וופס

../images/Emo28.gifאהבה חרוטה בנשמה-פרק 6../images/Emo28.gif

בוא ניזכר מה קרה בשבוע שעבר
משה מנסה לשכנע את סיגל שתשכנע את יונת להפסיק את הקשר שלה עם תומר. דניאל מגיע לבית מיכאל כפי שקבעו השניים ופוגש את מריה אשר מתאהבת בו ממבט ראשון ולאחר מכן, את סיגל שנדהמת מדמיונו לאהוב לבה מן העבר. קרן בורחת מהבית לאחר ריב עם יגאל, היא נזכרת בעבר ובוכה. בארוחה המשפחתית בה נמצאים יגאל, אפרת, מיכאל ויהודית היא מגלה לכולם שמצב בריאותה אינו מבשר טובות. אלכס מנשק את אגם, מבלי הסכמתה והיא אומרת לו שהיא לא רוצה לראותו. מריה מספר לסיגל שהיא התאהבה בדניאל. מאיה מוציאה תמונה מהמגירה שלה, תמונה של אהבת חייה. אלי אונס את אגם, המחליטה לשים קץ לחייה. מריה מנסה להתחיל עם דניאל, אך מיכאל מגיע ומפריע לה. דניאל ומיכאל חותמים על הסכם כלשהו, מבלי ידיעתו של מיכאל על מה חתם. קרן מוכיחה ליגאל שהיא לא שיקרה לו בקשר למחלתה, ומראה לו את תוצאות הבדיקות שעברה. יהודית ומשה נתקלים ברחוב ונזכרים בעברם. דניאל ממשיך לתכנן את נקמתו במיכאל. סיגל עוקבת אחר רכבו של מיכאל, לאחר השיחה שהיא שמעה. קובי ואלכס מגלים על ניסיון ההתאבדות של אגם ומגיעים לבית החולים. גבריאל חוזר מחו"ל ומתקשר לדניאל, הם קובעים להיפגש ולינה מחליטה להצטרף אליהם. קובי, אלכס ומאיה מגלים שגופה של אגם יישאר עם כוויות. סיגל ואפרת נפגשות לראשונה.
הייתי כעיוורת לאור היום מרוב ההגיון לא נשאר מקום רועדת לידך והסם שבי עוד לא נגמר נושמת לי ממך והטעם כבר מר. המבט אחר והקור חודר אתה מסתתר, את גופי שובר המבט אחר והקור חודר איך עוד יום עובר בלי נשימה. לילה בא לאט, הזמן נעצר לילה ואתה השקט שנשאר רגע אחד נופלת איתך בסוף המשחק.
פרק 6
"אני יודעת שבעלי נמצא כאן, בביתך, ואני דורשת שיראה את פרצופו" אומרת לה סיגל. "את... גברת..." לוחשת אפרת בפחד. סיגל עונה לה: "כן, אני אשתו של מיכאל ואני דורשת שיצא מהמחבוא". מיכאל מצליח לברוח מהדלת האחורית של הבית ואפרת מראה לסיגל שאף אחד חוץ ממנה ומהוריה לא נמצא בביתה. אפרת דורשת ממנה לצאת מביתה ולא לחזור יותר, שאין לה זמן למשחקים. לינה וגבריאל מגיעים לדירתו של דניאל. הוא שמח לראותם לאחר הרבה זמן שלא נפגשו. לינה מנשקת אותו ושואלת אותו: "אתה זוכר את אותם הימים? כי אני עדיין לא הצלחתי לשכוח". הוא מזמין אותם לשבת בספא לשוחח ומציע להם לשתות. אלכס נמצא בבאר. הוא שיכור, ממשיך לשתות ולשתות. "למה אלוהים? למה?" הוא שואל בבכי רב. "למה זה היה צריך לקרות דווקא לאגם שלי?" הוא ממשיך לבכות. הוא מזמין בקבוק נוסף של וודקה. משה ויהודית חושבים על הפגישה המחודשת שלהם. הם נזכרים בעבר ובוכים. "למה לא רצית אותי? למה לא רצית שאני אהיה שלך ואת שלי? למה?" חושב לעצמו משה בעודו בוכה. "למה התעקשת על אותה אהבה אובססיבית שחשת כלפי? למה? למה היית חייב להרוס לי את החיים?" חושבת לעצמה יהודית בזמן שהיא מסתכלת בתמונה. היא קורעת את אותה התמונה וזורקת את החלקים לפח. דניאל מספר לגבריאל ולינה ההמומים שהוא לא נישא לסיגל בסופו של דבר כי מיכאל רצח אותו. "מה זאת אומרת רצח אותך?" שואלת אותו לינה בצחוק. "לפחות זה מה שהוא וכולם חושבים. אך אני לא מתתי בסופו של דבר ונשבעתי לנקום ברוצח שלי, במיכאל, שגם הצליח לגנוב לי בזמן הזה את אשת חיי, את סיגל" הוא ממשיך לספר להם. "אבל אם אתה חתמת חוזה עם מיכאל אז הוא בוודאי יודע את שמך האמיתי. ובשל דמיונך הרב לאותו גבר מהעבר כביכול הוא הבין שאתה זה הוא ושהוא זה אתה" גבריאל מהסס. דניאל צוחק: "ברור, אבל לפני שהתחלתי בנקמתי שיניתי את השם. כעת קוראים לי דניאל, תכירו". "דניאל? מאיפה הוצאת את השם הזה?" צוחקת לינה יחד עם דניאל. "השם הקודם היה הרבה יותר טוב" צוחק איתם גבריאל. מיכאל מגיע לביתה של יהודית והיא נבהלת. "מה קרה לך, דניאל? נראה כאילו שראית רוח רופאים" היא שואל אותו. "אמא. אם סיגל שואלת אותך מחר אם הייתי איתך כל הערב אל תכחישי זאת" מבקש ממנה מיכאל. היא מבטיחה לו שלא תכחיש והוא יוצא מביתה. "מה קרה לו?" היא שואלת את עצמה.
השמש זורחת והבוקר מגיע.
"לילה בא לאט, הזמן נעצר לילה ואתה השקט שנשאר"
. אלכס חוזר לבית החולים לבקר את אגם. קובי ומאיה מבחינים בכך שהוא השתכר ומבקשים ממנו לא לעשות זאת שוב. אלכס שואל על מצבה של אגם וקובי עונה לו: "היא עוד לא התעוררה". אלכס מבקש מהרופא שלה שייתן לו לראות אותה רק לכמה דק'. מיכאל וסיגל קמים בבוקר והוא מכחיש שאתמול בערב היה אצל אישה אחרת. "כל הערב הייתי אצל אמי" הוא אומר לה. "אל תעשה את עצמך. אני בעצמי עקבתי אחריך וראיתי שאתה נוסע אל אישה אחרת" היא צועקת עליו. "וממתי את מחליטה לעקוב אחרי?" הוא שואל אותה. היא עונה לו בזעם: "מאותו רגע ששמעתי אותך מדבר בטלפון עם מישהי כאשר היית במשרד והדלת הייתה נעולה". ויקטוריה וכפיר רבים על כך שלינה ביקרה את דניאל אתמול. "היא לא הייתה צריכה לבקר אותו אחרי מה שעשה לה לפני 5 שנים" צועקת עליו ויקטוריה. "היא תעשה מה שהיא רוצה" הוא צועק עליה ולאחר מכן משתעל. אליהו מנסה להפריד ביניהם אך לא מצליח. הם ממשיכים לריב כשאליהו מתייאש ונכנס לחדרו. לפתע, כפיר מתעלף וויקטוריה צועקת לאליהו שיבוא לעזור לכפיר. מיכאל משקר ואומר לסיגל שהוא דיבר עם אמו. הוא לוקח את הטלפון ומבקש ממנה לחייג לאמו ולשאול אותה אם מי היא הייתה כל היום אתמול בערב. הוא מצליח לשכנע אותה להתקשר לאחר שהיא מסרבת לעשות מעצמה צחוק. "מיכאל היה איתי כל הערב" מספרת לה יהודית. סיגל לא מבינה איך זה יתכן. אלכס נכנס לחדרה של אגם בבית החולים ונדהם כשהוא רואה את גופה. הוא מסתכל על ידה, שלפני כמה ימים הייתה כה יפה. הוא מנשק אותה ולפתע היא מתעוררת.

../images/Emo7.gif

אלכס המסכן שלי הייתי מרוכזת רק בו...איזה חרא המיכאל הזה ואפרת נורא מזכירה לי את פאולה מרבלדה לא יודעת למה..
אויי איזה פרק עצוב אוףף מענין מה יה עם אגם ומה עם אירועי הפרק הבא?

תגובה../images/Emo13.gif

בהחלט אלכס הוא מסכן וגם אגם
אבל בהמשך אני אפצה אתכם על כל הסבל הזה
ואני בטוח שאת תאהבי מאוד את הקטעים המותחים והמדהימים שיהיו איתם בהמשך הסדרה
כל פרק 6,11,16,21,26 וכו' לא יהיו בהם את מאירועי הפרק הבא
אבל אני חשבתי על האפשרות שבפרקים הללו אני ארשום חידה ומי שיענה אותה נכונה יקבל ספוילר במסר
אבל אני לא בטוח שזה כדאי

חח אני לא ישתתף בזה בטוח!

בנובלות בטיוי אני לא אוהבת אז בכתובות אני יאהב?! חחח אני כבר מתה שמשהו טוב יקרה לאגם ואלכס יואוו אני כל כך מתה על הזוג הזה!!!! ראית את התגובה שלי לתגובה שלך לפרק שלי?! חחחח

גם אני חולה על הזוג הזה../images/Emo13.gif

ומחכים להם עוד המון הפתעות בהמשך הדרך. ודרך אגב, נתתי לך רמז ענק למה שיקרה בהמשך, תקראי שוב ושוב את המשפט עד שאולי תקלטי
וד"א
מה את אומרת על משה ויהודית

חח מעניין

מה השם הקודם!!!!
ועל יהודית ומשה הם לא כל כך מעניינים אבל באמת מעניין מה קרה איתם ואני יקראה עוד פעם את הרמז ננסה לקלוט
חחחחח

מאוד מעניין מה השם הקודם../images/Emo3.gif

כי מסתתר פה סוד ענק שהוא בין הכי חשובים בסדרה
ויהודית ומשה מסתירים סוד אדיר שהוא יותר חשוב מהסוד של השם האמיתי של דניאל
אבל אותו תגלו לקראת סוף הסדרה
ואני אגלה לך מה הפתרון של המשפט כי אני לא יכול להחזיק מעמד וזה גם לא כל כך חשוב, אלא רק נחמד
המשפט היה
"ומחכים להם עוד הרבה הפתעות בהמשך הדרך" והתשובה היא
הם ישתתפו בתוכנית "סוף הדרך"

מה?!?!?!?!!?!?!?

חח מה אתה עושה צחוק?! באמת!? חחח איך הם יגיעו לשם?! או שזה סתם לעבוד עליי?!

לא, באמת../images/Emo6.gif

הם ישתתפו בתוכנית "סוף הדרך" או משהו דומה לזה
אבל אלו פרקים יפהפיים והם יכירו עוד המון זוגות אחרים וחלקם מסתירים סודות וירמו ועוד ועוד ועוד

ימותו כמה../images/Emo2.gif

והמוות הראשון בדרך
את הולכת להידהם מאותו איש או אישה שימות או תמות
כי אני בטוח שאת לא מצפה למוות הזה, ובוודאי לא soy rebelde

למעלה