Here's Another McWeekend

sweet shir

New member
ודני! ../images/Emo23.gif

כן אני יודעת, משהו רע עובר עלי XD וזהו איןלי כוח עוד.

Yu vi

New member
אני שונאת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה פה נקרעת, בוכה על השולחן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הפיקים של בוץ XDDDDDDDDDDDDD זה עדיין קורע בקריאה שנייה XD ויא זונה הוצאת אותי חתיכת מפגרת שחושבת שהיא טום פלטצ'ר$^^%#%& את יודעת שאני במקוויק שלי יכולה לשים תקטעים שלך בתור הארי ג'אד דה סטאד?!?! מה שאת טרחת למחוק!!!!
אוף אבל עדיין אני יוצאת יותר מושפי המושפלת. זדייני. XD

sweet shir

New member
נכון XDDDDDDDDD

את צריכה לשנות חתימה שיהיה מקפליי גם
-אין קשר סתם חשבתי על זהXD- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא את לא תעשי את זה!!!!!! די נו XDDDDDDDD מחקתי בכוונה
נו אבל את המושפי המושפלת שליXDDDDDDDD ותודי שזה קורע!!!!!!!!!!! 333333>

purple floyd

New member
אני על הרצפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה כזה קורע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~נרגעת~ דיי אנחנו כאלה זונות וועידה ומפגרות XDDDDDDD הפיק של ניצן XDDD מעניין מי המעריצה הזאת מממ הווו מממ ~תוהה~

sweet shir

New member
כן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מסכימה עם כל מילה ונקרעת יחדיוXDDDDDDDDDDDDDDD ~קראתי עכשיו עודפעם ואני על הצרפה בוכהXDDDDDD~

just orr

New member
טוסיק מסוקס של טום !!!!!!!!!! ~רוצו בהמוניכן~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחח יובי את קרועה!!! XDDDDDDDDDDD ~מתות [אורטל ואור]~ מקפליי
שיר

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDD

טוסיק של טום.
מקפלי.
אני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרעליכן 33333>

sweet shir

New member
אין לו תחת, יש לו טוסיק!!! XDDDDDD

אני צריכה להוסיף לחתימה את זה XD "הטוסיק של טום.
" באמת בא לי חתימה חדשה מממ.

Orange Sky

New member
חחחחחחחח הפיק המושלם שלי!XDDD

חחחחחח איזה כותבת גאונית אניXDDDDDDDDD ~ממש, הגלים בגבות של הארי, העין בצבע קשת בענן של בריאןXDDDDDDD~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי לא קשורה לועידה כי ניסיתי לכתוב את הפיק בזמן שדיברתן בתור מקפליי XDDDDDDDDD ראיתי את הפרק של האוסD: הוא כאילו מאוהב בחברה של ההוא? (אמבר החברה) צקצקצק שיהיה עם קדי חחח והבלונדיני חתיך כמו תמיד (רק חבל שאני בקושי רואה האוס..)
אומייגאד חחחחחחחחח הננס וטום והפטרייה זה קרע אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו נפלתי מצחוק וכל הבית/שכונה בטוח שמעוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
XDDDDDD

אני יודעת, ועל כן מחקתי אותך.XDDDDDDDDDDDD לא חחחחחחחחחחחח לא הבנת תקטע של הפרק? היא קפצה לו לראש כל הזמן בגלל שהוא ידע שהיא זו שעומדת למות. ולגבי הבלונדיני-צ'ייס- אכן כן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDD

N e r d y

New member
איך זה היה "סגור שאני לא אוהבת את מקפליי עד א

אז*" משהו כזה?
יה רייט XDDD הציטוטים קורעים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כתבתי ש90% אני לא אוהב

את מקפליי עד יולי. XDDDDDD MY ASS!
אני יודעת XDDDDDDD

למעלה