Here's Another McWeekend

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif זה מה שאני תמיד אומרת..

בכל פעם שמישהו אוכל חסה,ארנבת אחת .. הולכת לישון רעבה... נורא עצוב. XD

ZivMusic

New member
../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את הפירסומת של הפיצוחים XDD שהיא מנסה להביא להם דברים בריאים לאכול שהם רואים כדורגל ואז רואים אותה אוכלת את זה עם שרקןXDD ~חפרתי
~

avivoOsh2

New member
האעא התמונה../images/Emo99.gif

הרג אותי הציטוט עם הטמפון ועם תומר חחחחחחחחח כפרעליו:)

just orr

New member
אני אוהבת את מקפליי! D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיואקטיב ^^
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Sum 41- With Me Sum 41- Walking Disaster Sum 41- Best Of Me Sum 41- Makes No Difference Ludacris & Sum 41- Get back
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלייייייייייייי
וקצת גם סאם 41
אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב!!!!!!!!!
קליפ שעשה לכן את זה: לא זוכרת חח
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האוס, עקרות בית נואשות פור גאד סייק#@$%^, האנטומיה של גריי, הישרדות מיקרונזיה [אוזי
|חותך|], פרוייקט מסלול.
לא רק בלונדינית [זה באמת מוריד את האיי.קיו
], שיגעון של קולג', חלק מדודג'בול.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ראה ערך: העציב.
משהו ששימח: שראיתי היום את אורטל D: קניתי ספריםםםםםםםםםם אתמול יצא ג'ורג'יה!!!!! רובי
משהו שהעציב: יש לי הרפס ): אני משתעלת, וכואב לי במקומות ממש מוזרים כמו מאחורי העין O______O כואבת לי הבטן כי אכלתי יותר מדי שוקולד >< הייתי לחוצה במבחן בפסנתר ולא הלך משהו
הפורמולה החדשה שלי נוראית ><
ציטוטיה: השיר- הרקדן האוטומטי של צביקה פיק~ אח שלי: "כולם אומרים שאכן גופו מחושמל, אך אני אומר שאין לו קצב, חֶצֶב" ~על הסרט "זה ייגמר בדם"~ דרור: "למה אומרים איך זה ייגמר?!" ראם: "איך מסבירים באנגלית מה זה הכינרת? זה לא sea, וזה לא lake כי המים לא זורמים... אז אמרתי, 'Jesus walked there'..." סבתא: "אני התקשרתי להגדיד לך מזל טוב" יעלה (בת דודה שלי, בת 4): "אז תגידי!" סבתא: "מזל טוב!!" יעלה: "בסדר"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Evanescence- Lithium
המלצת השבוע: אל תאכלו יותר מדי שוקולד ><
התמונה הכי יפיופה: ה-כ-י יפיופה שיש.
שבת שלום :)

sweet shir

New member
היי, הקרדיט לתמונה הזו הוא שלי!!!! חצופה ../images/Emo11.gif

פורמולה? הציטוטים XDDD ולמה לא? תאכלו כמה שוקולד שבאלכם!
33>

just orr

New member
למה, את צילמת? ../images/Emo11.gif

סתם חחחחחחחחחח האמת, אחרי ששלחתי רציתי להוסיף "ותודה לשיר על התמונה", אבל לא היה לי כוח להגיב שוב
ופורמולה זה אבקת צמחים כזאת (שמרכיבים לפי מה שאת צריכה) ששמים במים ושותים >< וקשה להסביר למה אני לוקחת את זה, זה סיפור ארוך
(ככה זה שאמא שלך לומדת רפואה סינית) אבל זה ממש מגעיל בד"כ :S חחחחחחח נאכל ונאכל.

sweet shir

New member
כן! בעזרת מסך המחשב שלי ../images/Emo11.gif

חבל מאוד! XD כל הזכויות שמורות לי, למקפליי ולצלם. XD זה באמת נשמע מגעיל. XD עכשיו באלי שוקולד. ואין. נו באמת.

just orr

New member
חחחחחחחחחחחח וואלה. XD

אבל זה צילום מסך, לא צילום מהופעה%$^& לא נורא. אני עדיין אוהבת אותך. ומודה שבלעדייך לא הייתה לי את התמונה שמורה
ושולחת לך שוקולד בטלפתיה ~
~

sweet shir

New member
חבל מאוד באמת שזה לא מתוך הופעה!! אם זה היה

מתוך הופעה הייתי יכולה לקפוץ על הבמה ולהציע להם לכתוב שיר עם אכילת סינים קטנים XDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחח רוב תודות!

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון מאוד!

"איי איט ליטל צ'ייניז, איי איט ליטל צ'ייניזזזזזז יההההההההה"
וטום היה ממלמל משו בקול גבוה ~כמו בדו יה~ בסינית!!! XDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

וגם הם צריכים להכניס לשיר: "אנחנו לא תאיילנדים! אנחנו סתם אוהבים לאכול ליטל צ'ייניז!!" XDDDDDDDDD

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן, ברור! כי פשוט, העיניים שלהם כלכך מלוכסנות שהם חייבים לציין שהם לא באמת תאילנדים. באמת, קשה לשים לב שהם רצים כל שניה בהופעות.
או שזה פגם בתורשה והעיניים שלהם התלכסנו הפוך! ועכשיו הם בצורה רגילה!! אז אולי כן כדאי לציין את זה. הממ. XDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
שדאגי לפעמים עוצם עיניים בצורה מוזרה זה נראה

כאילו יש לו עיניים מלוכסנות!! עאעא!!!

just orr

New member
אמאלההההההההה

כן, כדאי שהם יגידו שהם לא תאילנדים. המעריצות בתאילנד עוד ישנו את זה לטובתן ויגידו שהוא אחד מהן@#$%^& ואז... מר יהיה גורלנו.

N e r d y

New member
חהחהחהחה אין אוזי יותר ((:)

האוס#!$!#$!$ דספרט$#!$#$! האנטומיה !@#!@$!$ תרגישי טוב

just orr

New member
דווקא אהבתי אותו ../images/Emo12.gif

בגלל אמנדה. כי הם היו חמודים XD תודה כפרעעעע

למעלה