חח אני מתאפרת ככה ליפעמים בערך חח
S SpongBobit New member 5/10/07 #23 ברור שרואים. אבל זה נותן לה שהעיניים יראו מלוכנסות..נאבדה לי המילה! כאילו עוזר לזה..עזבו! XD
I Ich liebe T H New member 5/10/07 #17 ../images/Emo203.gifחחחחח בידיוק היום ילד אחד אמר לי שהם דומים ליפניים...מה?! כאילו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo203.gifחחחחח בידיוק היום ילד אחד אמר לי שהם דומים ליפניים...מה?! כאילו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
S SpongBobit New member 5/10/07 #20 זהוXDDוהכי מצחיק בנדוד שלי שלא יודע שהם גרמנים וכאלו כזה מסתכלת על הדלת שלי ומצביע לעל גיאורג ואומר יואו איך הוא נראה גרמני שמןXDDDחח נשפכתי ולאמשנה שהוא ראה את הדסקטופ של ביל הוא חשב שזה אני בפורים!הלוואי חח
זהוXDDוהכי מצחיק בנדוד שלי שלא יודע שהם גרמנים וכאלו כזה מסתכלת על הדלת שלי ומצביע לעל גיאורג ואומר יואו איך הוא נראה גרמני שמןXDDDחח נשפכתי ולאמשנה שהוא ראה את הדסקטופ של ביל הוא חשב שזה אני בפורים!הלוואי חח
I Ich liebe T H New member 5/10/07 #39 ../images/Emo203.gifיאוו בואו כל הפורום נתחפש לביל../images/Emo6.gif
D dorkiflitz New member 5/10/07 #43 ../images/Emo6.gif או גאד, אני רואה את פורים הבא, כמה ביל וטום הולכים להיות. כמה עצוב.
S SpongBobit New member 5/10/07 #105 אני וחברה שלי רצינו להתחפש אליהם../images/Emo6.gif זה יכול להיות כ"כ מגניב. אבל מי מכיר אותם אצלנו בביצפר ?XDD
אני וחברה שלי רצינו להתחפש אליהם../images/Emo6.gif זה יכול להיות כ"כ מגניב. אבל מי מכיר אותם אצלנו בביצפר ?XDD
S SpongBobit New member 5/10/07 #24 הם נראים גרמנים לגמרי. אני באמת לא מבינה איך אפשר לחשוב אחרת. ובעיקר גיאורג וגוטסב..
כ כרמלי6 New member 5/10/07 #29 בני אדם רגילים ?! למה מה הם צריכים להיות כלבים חחחחחח XDDDDDDD קרעת אותי בני אדם רגילים חחח למה גרמנים הם לא בני אדם רגילים .. !? חחח אולי בחלקם לא ... אבל הם נראים לי החלק הנורמלי שבהם חח
בני אדם רגילים ?! למה מה הם צריכים להיות כלבים חחחחחח XDDDDDDD קרעת אותי בני אדם רגילים חחח למה גרמנים הם לא בני אדם רגילים .. !? חחח אולי בחלקם לא ... אבל הם נראים לי החלק הנורמלי שבהם חח
L LiHiLuSh New member 5/10/07 #32 חח נו בדיוק גרמנים הם רגילים כמו כולם הם בני אדם רגילים כמונו זה הכול
כ כרמלי6 New member 5/10/07 #34 חחחח ... נוו יופי אז כולם רגילים וזהו ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif