דיון - מעריצות "מונסון"

3has3

New member
מילה במילה.

כל מילה נכונה D: אפילו הרגשתי שחזרת על מה שאני כתבתי באוף XDD בכל מקרה, זה הדבר הכי נכון כרגע... זה גורם לי להעריץ פחות ופחות את הלהקה, למרות שאני מתה עליהם D:

lotem levi

New member
הם נעשו להקה ממוסחרת ברמות מטורפות.

הלהקה הכי ממוסחרת שאני מכירה, בכל מקום כותבים עליהם ותוקעים תמנות שלהם בעיתונים ובלה בלה בלה. לפני שתי דקות אפחד לא הכיר אותם, פתאום כל העולם נזכר שיש דבר שנקרא "טוקיו הוטל". טוקיו הוטל כבר הפכו לתופעה, ולא מפתיע למצוא אותם בכל חור. זאת דעתי.

כרמלי6

New member
לא נרהא לי שכל העולם נזכר כי לא נראה לי כל

העולם מכיר אותם ... אבל את האמת זה נורא נחמד לראות אותם ככה מלהקה קטנה שרק בגרמניה מכירים מצליחה ככה ובכל אירופה מכירים אותם ועכשיו הם מתחילים לפרוץ ליבשות אחרות חח ... וזה גם נורא כיף לראות אותם בעיתון [תודו ! ]זה נורא משמח כזה חח זה משהו אחד בצבע אחר חוץ מאדום וידיעות עצובות אלה משהו משמח סוף סוף וצר לי להגיד רוב הלהקות בעולם הן ממוסחרות ...

TaaaaaaaaaaL

New member
אני לא מבינה מזה כ"כ משנה !

תקשיבו , אולי באמת זה מעצבן מעריצות מונסון .. אבל זה לא אמור להיות אכפת לכם. שיעריצו .. מזה מעניין ? העיקר אתן מעריצות ונהנות מהם תבנו גם להן להנות? ואולי ככה זה בהתחלה הן מעריצות את מונסון אבל לאט לאט הם יתמכרו(כמונווו) ויאהבו את כל השירים ! אי אפשר לא להתמכר ! זה עניין של זמן .. ואם לא היו כ"כ הרבה מעריצות כאלה לא בטוח שהיו מפרסמים עליהם כ"כ הרבה .. זה לא אמור להיות משנה .. אולי קצתת מעצבן. אבל כבר אמרתי פעם אחת .. אחרי ההופעה הן כבר יפסיקו להעריץ. זה יעבור להם כי אין למה לצפות יותר .. חחח חפרתתתתי XD אבל זה לא יפה לשנוא בנות מסכנות =\

SpongBobit

New member
עדיין...

כאילו זאת הייתה מן קבוצה של מעריצים של להקה שכולם מין פחות או יוותר לא הכירו/שנאו וכאלו והפריקאצות האל אוהבות אותם לא בגלל השירים!לא בגלל המילים,לא מבינות את הפירוש שלהם בכלל,! הן רק חושבות שביל כוסון ! ועד יודעת מה ? רק בגלל שעכשיו באופנה להיות וואנבי פריקית... אם זה היה בתקופת הפאקצות כולם היו מתעבים אותם!בכולם אני מתכוונת לכל הפריקאצות. אז זה בכלל לא המוזיקה, זה רק כדי להיות חלק מהזרם הזה.

lotem levi

New member
אשכרהה

פתאום על הבצפר שלי נעשו פריקים =\ רובם סתם וואנבי, יש כאלה פריקים כבר ממזמן (כמוני וכמו עוד כמה ילדים..) זאת תקופת הפריקיות.. וזה מוזר כי פתאום ערסים מתחילים לשמוע רוק =\ אבל הפאקצות שאני מכירה נשראו פאקצות, לפחות רובן..יש כמה פריקאצות..

dorkiflitz

New member
דעתי ../images/Emo9.gif

(אני לא מצליחה להירדם גאד דאמיט!) נכון, טוקיו הוטל כרגע היא אולי הלהקה היותר מוכרת בעולם. עוד לפני שהפורום הזה קם, הייתה לו קומונה אינטימית וקטנה, אווירה של משפחה כזאת ולא כל חדש שבא לשם כתה כמה ביל כוסון וכמה הוא רצה לזיין את טום(לא משהו אישי). עכשיו גם ישראל התווספה לרשימת המעריצים של טוקיו, וההיסטוריה של גרמניה וישראל בוא נגיד- לא היה הכי טוב. אז כמובן שגרמנית צורמת באוזניים לחלק רב מהאנשים (אפשר להגיד שגם לי, אבל אני עדיין שומעת בגרמנית), אבל עד שהם לא הוציאו את הדיסק באנגלית לא היה אפשר בכלל לדבר עליהם כאן. פתאום כל בלוג שני בישרא זה "___ קאוליץ","TOKIO HOTEL", ועכשיו גם לפעילים נכנס הבלוג מעריצים שלהם. פתאום כל עיתון מוציא עליהם כתבה, מזכירים אותם בכל תוכנית טלויזיה... והכל מאז שהם הוציאו את הדיסק באנגלית. ות'אמת? אפשר להבין איכשהוא את האנטי, כשמזכירים בכל מקום את השם "ביל","טוקיו הוטל","בייייעללל תעשי לייי פןןן", זה כבר מטריף ת'שכל. תראו מה נהיה מישראבלוג, כל ילדה מעריצה עכשיו את טוקיו לא בגלל מונסון, אלא בגלל ביל\טום. בגלל המראה. איך אפשר לא לצפות לתגובות נאצה? זה דורש כאפה! מה נסגר לעזאזל? וזה מעצבן אותי בטירוף ואני יכולה לחטוף את הג'ננה של החיים שלי, ורק מלחשוב על כמה כאלה הולכות להיות בהופעה ביום שבת מעלה לי את הסעיף ומוריד לי את כל החשק להעריץ את הלהקה כמו שצריך. אני מקווה שמישהו קרא ושהעברתי את הפואנטה שלי..

TaaaaaaaaaaL

New member
קראתי ..

תראי יש משו בדברייך .. חח אבל .. טוב תראי מה רשמתי למעלה .אחד מעלייך

0oSharoNo0

New member
בהחלט העברת...

ואפשר להבין על מה את כלכך מתעצבנת..
אבל מצד שני לדעתי את דווקא צריכה לשמוח שיש להם עכשיו הרבה מעריצים פה.. גם אם לא מהסיבות שאת מעריצה אותם וגם תחשבי שאם הם לא היו מוציאים ת'דיסק שלהם באנגלית אז בטח בכלל לא היו משמיעים אותם פה ואז לא היה איך להכיר אותם ובגלל זה הרוב שומעים אותם באנגלית כי זה הפרסום שלהם עכשיו.. וגם זה די מעצבן לשמוע שירים שלא מבינים את המילים (כמו בגרמנית) או שאיפשר לשיר איתם... אני שומעת אותם גם וגם אבל אני מבינה ת'שירים רק בגלל שיש אותם גם באנגלית כי בגרמנית אני לא יודעת ממש כלום...

כרמלי6

New member
העברת את הפואנטה חח

צודקת זה באמת מעצבן לראות בנות מעריצות אותם רק בגלל המראה ! כאילו שינסו לפחות להקשיב לשיר אחר חוץ ממונסון ולנסות להבין את המילים אבל עדיין זה לא צריך לפגוע בכמה שאתן מעריצות אותם אתן יודעות שאתן מעריצות אותם ולא את "מונסון" או רק בגלל המראה שלהם אז תרגעו תנשמו עמוק ותחשבו על זה שהם בכלל לא רצו שיעריצו אותם רק בגלל הדברים האלה [טוב בעצם אני לא יודעת כל כך חחח ] אבל אם זה מה שהם רצו אז כנראה הם אוהבים את עצמם נורא ! אבל אל תשימו על מעריצות מונסון הן סתם פאקצות ..

SpongBobit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לאא מסכימה כמובן עם הכל,אבל בהחלט עם הרוב.

SpongBobit

New member
....

כאילו, אם כמה שזה דבילי לכתוב ביל הכוסון/טום בעלי אני לא מכחישה שאני לא כותבת את זה,ומתכוונת לזה(ביל תעשה לי ילד)XDDDDD אני לא חושבת שהמעריצים צריכים להוריד לך את החשק ללהקה כ"כ. את אוהבת אותם,שומעת את המוזיקה,מתחברת למילים וזהו. הם לא צריכים להוריד לך ת'סעיף.. אני אני בהחלט בהחלט מסכימה עם הרוב,חוץ ממה שאמרתי. יש לי הרגשה שלא התבטאתי טוב, לא ניסחתי את עצמי נכון,אז קחי בחשבון:)

dorkiflitz

New member
....

ברור שהן לא אמורות להוריד לי את החשק להעריץ אותם, אבל זה מה שגורמות ב"הערצה" המטומטמת שלהן.. (כן, גמאני מכירה את ההרגשה שלא מתנסחים טוב בכתב..
)

Leb Die Sekunde

New member
יווווווווו כמה שאת צודקתת

לא הייתי יכולה להסביר את זהאחרת.. אפילו לא קראתי את התגובות שמתחתייך פשוט.. תודה
הוצאת לי את המילים מהפה אני מכירה אותם מDDM למשל.. כבר שנה וכמה? שאני מכירה אותם.. ומשוע זה נכון אני ממש לא אוהבת את המעריצות האלה ולמזלי טפוטפו טפו עד שנה האבה אין לי מעריצות מונסון בבצפר אבל שנה הבאה יהיו;-0 אני יחטיף להן אחת אחת כאפהה דיי עזבו אותן לא רוצה לראות בנות בנות 9 10 בהופעה חושבות ת'צמן פאקצותתתתת שמות כריות בציצים ונדחפות קדימה וצועקות פיק דישש[אני יודעת שיש גדולות שיצעקו את זה אבל מהקטנות אני לא מצפה לזה]. . בקיצור אני לא ירחי כי באמת כתבת הכל.. אז תודה שוב.. ושוב תודה
D:

כרמלי6

New member
מי שתדחף יקרה לה משהו ... [רמז! ]

וכן זה רמז חד לזה שאני יהרוג אותה כי אם משהי רוצה לצאת עם פרצוף אדום מכאפות לא כדי לה כי עדיף שזה לא יקרה גם ככה שמעתי שתיהיה שם הבטחאה יותר גבוהה מהרגיל כי אחרי מה שקרה בכל ההופעות הקודמות עם הדחיפות לא לוקחים יותר סיכונים ... ואני לא חושבת אם משהי תדחוף לא יעשו לה משהו אני בטוחה שיקרה לה משהו ואם הן ידחפו ידחפו אותן בחזרה זה לא חוכמה ...ומאיפה לעזאזל הן ישיגו מגני ביצים ?! חחחחח אבל ראבק מה יש לדחוף ...!? הם יפים זה נכון אבל מה נראה להן שהם שמים עליהן משהו ?! כאילו טום יקח איתו משהי ... חח [טוב נוו אני לא יגיד דברים כאלה כי אני לא בטוחה בכלום במה שטום יכול לעשות הוא חרמן קטן ומסוכן ! חחחחח ] יוו זה ממש מעצבן אותי לחשוב על זה שבנות ידחפו רק כדי להרגיש קרובות לביל וטום כי בתכל'ס יש גם את גיאורג וגוסטב שגם הם שקסים ... [מתוודה ! ] חחחח .... זה לא כיף לדחוף רק פראחות דוחפות כדי להרגיש חזקות אבל שיהיה להן בכיף חח ... טוב לא בטוח שבנות כאלה יציאו 219 שקל על שיר אחד שהן אוהבות ... [נקווה שבאמת הן לא יבאו ]

chikogirl

New member
מסכימהה=]]]

אני גם מסכימה איתך זה ממש מעצבןן כל ה"מעריצות" האלה שיענו מכירות את טוקיו הוטל וגם רק משיר אחד או שזה רק בגלל המראה שזה עוד יותר מעצבן כי צריךך לשמועע את המוזיקה שלהם ולא להעריץץ אותם רק בגלל המראה אני מכירה כמה כאלה שמעריוצת רק בגלל המראה וזה מרגיזז!!!!!!!!!! חפירהה=]

למעלה