דעתי ../images/Emo9.gif
(אני לא מצליחה להירדם גאד דאמיט!) נכון, טוקיו הוטל כרגע היא אולי הלהקה היותר מוכרת בעולם. עוד לפני שהפורום הזה קם, הייתה לו קומונה אינטימית וקטנה, אווירה של משפחה כזאת ולא כל חדש שבא לשם כתה כמה ביל כוסון וכמה הוא רצה לזיין את טום(לא משהו אישי). עכשיו גם ישראל התווספה לרשימת המעריצים של טוקיו, וההיסטוריה של גרמניה וישראל בוא נגיד- לא היה הכי טוב. אז כמובן שגרמנית צורמת באוזניים לחלק רב מהאנשים (אפשר להגיד שגם לי, אבל אני עדיין שומעת בגרמנית), אבל עד שהם לא הוציאו את הדיסק באנגלית לא היה אפשר בכלל לדבר עליהם כאן. פתאום כל בלוג שני בישרא זה "___ קאוליץ","TOKIO HOTEL", ועכשיו גם לפעילים נכנס הבלוג מעריצים שלהם. פתאום כל עיתון מוציא עליהם כתבה, מזכירים אותם בכל תוכנית טלויזיה... והכל מאז שהם הוציאו את הדיסק באנגלית. ות'אמת? אפשר להבין איכשהוא את האנטי, כשמזכירים בכל מקום את השם "ביל","טוקיו הוטל","בייייעללל תעשי לייי פןןן", זה כבר מטריף ת'שכל. תראו מה נהיה מישראבלוג, כל ילדה מעריצה עכשיו את טוקיו לא בגלל מונסון, אלא בגלל ביל\טום. בגלל המראה. איך אפשר לא לצפות לתגובות נאצה? זה דורש כאפה! מה נסגר לעזאזל? וזה מעצבן אותי בטירוף ואני יכולה לחטוף את הג'ננה של החיים שלי, ורק מלחשוב על כמה כאלה הולכות להיות בהופעה ביום שבת מעלה לי את הסעיף ומוריד לי את כל החשק להעריץ את הלהקה כמו שצריך. אני מקווה שמישהו קרא ושהעברתי את הפואנטה שלי..