דיון - מעריצות "מונסון"

crazysapir

New member
מעריצות מונסון**LOL**../images/Emo26.gif

אני לא ייכנס לוויכוחים עם זה אבל הם יודעות כהמ אני שונאת אותם" מעריצות המונסון"האלה
לא סתם סתם
ועכשיו רציני
מכפת לי העיקר שיקנו כרטיסים למופע יקפצו בלי לדעת פאק מה טוקיו הוטל מדברים על... לא מתייחסים בכלל למוזיקה שלהם יאק
אני מניחה שהרב פה יודעים מה אני חושבת על "מעריצות המונסון" אבל אין מה לעשות... כל מה שמעניין אותם זה כמו הוווווווווווווווווווווו בילללללללללללללללללללללל הכוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וטוםםםםםםםםםם שיוואווווווווווווווווווווווו תעשה יל בלה בלה בלה כוסאמוק... [והעניין של הכתבות זה בגלל שהם עוד שניה בארץ אז עושים עליהם ככה]

crazysapir

New member
ועכשיו לתגובה הרצינית שלי../images/Emo11.gif

שמעי אני אומנם מעריצה את טקויו הוטל הרבה לפני, אבל לפני שאני מתחילה את הדיון הקצר שלי על מעריצות מונסון אני חושבת שיש לטוקיו הוטל מעריצות שאכן הכירו אותו מMTV הבן זונה , והם לא סתם מעריצות. אבל נחזור להתחלה יש את מעריצות המונסון כמו שאמרת LOL - שהם גם מכירות מMTV את טוקיו הוטל והם חרא של מעריצות..טוב? לא כולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
נתחיל מהעובדה שהמוזיקה בקושי מעניין להם תתחת.. ומהעובדה שזה שיואווווווווו כ"כ בסטייל לאהוב אותם, זא ברור שתבואי להופיע כי זה היה בטרנד המטופש הזה... שמעו הלהקה טוקיו הוטל עצמה" הדרדרה" מאז הדיסק באנגלית[ואפילו קצת לפני זימר, שכן הערצתי אותם לפני שיצא צימר 483] כמובן שטוקיו הוטל עדיין לא כמו כל המפורסמים המטופשיםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מהאמח טי וי.. תראו אותם ליד אחרים מאמ טי וי-->ואין מה להגיד טוקיו הוטל הם דה בסט בשבילי.. אבל הם דֶיי ירדו (ברמה או איך שאני לא יגיד את זה)...אבל הם עדיין לא הגיעו לרמה כ"זאת של: גסטין טמברלייק ריאהנה ובכאלה.. והם גם לא יגיעו!![הכוונה שהרמה של ג'סטין וכאלה נמוכה וטקויו הוטל לא ירדו לרמה כזאת] אין מה לעשות זאתי מציאות אז כן יש להם מעריצות פריקצות או במקרה היותר גרוע[או שלא?]פאקצות.. שטומי ובילושששששששששששששששששששששש הםםםםםםםם סוווווווווווווווו מושיייייייייייי מושלמיםםםםםםםםםם ב-ו-ל-ש-י-ט סליחה באמת?! נו הממה את רוצה אני לא יודעת איזה דיון אני כבר יכולה לפתח על זה... אני רק יגיד חבל עליהם
ואני עצמי לא יודעת אם אני מדברת על טוקיו הוטל הלהקה עצמה או על מעריצות המונסון. תקשיבו אני לא שונאת אפחד ואין לי משהו נגדי לאפחד... פשוט תלמדו להעריך את מה שאתם שומעות[ולא רק לפי מה שאתם רואות.. משמע מראה חיצוני]

LiHiLuSh

New member
מזאת אומרת

ג'סטין זה דירדור סלחי לי מאמי שלי
אבל ג'סטין לא ברמה נחותה ועם טוקיו הוטל ירדו לזה זה ממש לא משנה כי אינ אוהבת אותם ועם הם ירדו רמה או אפילו 10 זה לא אומר שצריך להפסיק לאהוב את המוזיקה שלהם ולדעתי הרמה שלהם ושל גיסטין או ריאנה היא בסדר גמור!! והם בסדר והם ישארו בסדר והמסקנה שאת לא מבינה במוזיקה כמו כול אחד -המסקנה של ניקי
ואני אומרת כול אחד והסיגנון מוזיקה שלו וכולם אותו רמה אבל פשוט כרגע טוקיו הוטל רמה מעל והיא תמיד תהיה רמה מאלה כולם בישבילנו.. ספיר לאביו

crazysapir

New member
O____ם

שאמרתי ירדו ברמה של ג'סטין וכאלה התכוונתי לזה!!!! כי השירים של ג'סטין ריהאנה וכל הפאקינג בולשיט הזה הם שירים ברמה הכי נומוכה שאפשר!!! וזה לא הכוונה שהשירים שלהם גרועים[למרות שהם כן, אבל כל אחד והסגנון שלו].. הכוונה שהשירים שלהם(ואי אפשר להתווכח עם זה כי זה עובדה) פאקינד בולשיט מסחריים!!!!!!עזבי שהוא ממוסחר [וגם ט"ה לא חסר אבל טוקיו הוטל לא מסחרים מבבחינת שירים אלה רק בגלל שהם מוכרים מלא דברים עליהם כמו טיקים וכאלה...] אבל השירים שלו על מה הם דברים? אהעההה??על פאקינד דברים כמו של ריהאנה על אויי הוא עזב אותי איזה עצוב לי בלה בלה בלה...זה בולשיט!! אין לזה משממעות ולזה התכוונתי!! הרמה של איכות בשירים שלהם שואפת ל-0! וליהי3>גמאני אוהבת אותך והמון ומממש התגעגעתין! ואין לי בעיה עם הסגנון שירים שלך ... אבל אין מה להגיד.. אז כן אני אוהבת את המוזיקה שלי שהיא שונה לחלוטין מג'סטין הזה... וטקויו הוטל מדברים על מוזיקה אמיתית ולא על סתם עוד משו ממסוחר ופופי מעצבן שלא באמת מ"הלב"[או איך שלא אומרים את זה],הם כותבים את השירים, הם אומרים דברים אמיתיים ולא סתם עוד משו .. הם מאמינים במוזיקה שלהם , מוזיקה שהם עושים ולא עושים בשבילם!! שמעי מוזיקה כמו של ג'סטין וכאלה פשוט באים אליו אם שיר שדפוק שהיהיה הכי קליט שאפשר שהוא מנענע תתחת כוסאמק וזהו! אז תעשי לי טובה זה ממש לא נקרא מוזיקה [לפחות בשבילי:)] בואי ניהיה אמיתיים לרגעעם ג'סטיןאם לא היה "חתיך" " הוא היה כזה מצליח?? אם לא היה את ביל ואת טום בלהקה היה להם כזאת כמות של מעריצים בארץ? לא נראלי!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח צודקת ב100% למדת מהר חח

וזה נכון השירים שלו באמת לא נוגעים בכלום אבל אני מודע אני אוהבת חלק XP וגם אני שוב אוהבת אותך וגם התגעגתי הרבה זמן לא הייתי פה כי לא הייתי בכלל בבית שלי

כרמלי6

New member
איי בלי להגיד מילה רעה על ג'סטיין חחח ...

את צודקת ברוב מה שאת אומרת אבל מה הקשר לג'סטיין וריאנה ?! אם לא היה את הדיסק של טוקיו באנגלית סביר להניח שבשביל לראות הופעה שלהם הינו צריכות לסוע להופעה שלהם בגרמניה ... הקיצ כולן עכשיו באו נעזוב את מעריצות "מונסון" או סתם המעריצות של ביל וטום [שאוהבות רק אותם בלי לשמוע את המוסיקה ולאוהב את המוסיקה גם ] שכל אחת תאוהב מה שבא לה ושיהיה להן בכיף אבל שיבינו אף אחד לא שם עליהן ! [חוץ מערסים חחחחח שזה הכי גרוע ! ] אבל באו נעזוב אותן חח ... העיקר שיהיו הרבה יותר מעריצות שבאמת מעריצות אותם בהופעה ולא סתם פאקצות ...

crazysapir

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ובטח שאת צודקת נוו ברור שאם ט"ה לא היה את הדיסק באנגלית הם לא היו פה בארץ לפחות לו ב-1000000000 שנים הבאות:)

כרמלי6

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חח אולי הם כן היו באים מי יודע פשוט הם היו מוצעים את הדיסק עוד המון זמן כל הפאקצות [סליחה לא פאקצות כי אולי הן קורעות את זה אז... אמממ ... אין לי מילה אחרת אז סלחו לי ? ] לא היו נמצאות כאילו הן כן היו אבל פחות ופחות הקיצ [מה יש לי מהמילה הזאת היום !? ] באו נגיד תודה שהם באים והעיקר שכולנו נהנה בהופעה ויהיה כיף

Rukia nik

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים אני אפילו לא מבינה את עצמי. אני לא מבינה למה זה מפריע לי שהן גם "אוהבות" את טוקיו הוטל. בכ"ז אין לי בעלות על טוקיו הוטל וגם אין לי זכות להגיד לאחרים לא לשמוע אותם, אבל אני אהבתי את הימים שהיה מספר מצומצם של מעריצים וההופעה הייתה בגדר חלום! לא שאני לא שמחה שהם מופיעים ושהם מצליחים וזה..אבל זה בכ"ז כבר לא כמו שהיה פעם! אגואיסטי מצידי! ><

0oSharoNo0

New member
נראה לי שאני יודעת למה זה מפריע לך :\

הייתי השבוע בעזריאלי וכנראה היה מפגש פורום של טוקיו הוטל (זה? חח) והיה שם מלא רשום על טוקיו הוטל וביל וטום ובלה בלה בלה.... אבל הקטע הוא שבגלל המעריצות החמודות האלה.. (ממש) זה כבר נראה כאילו כל מי שמעריץ אותם זה רק פקאצות והרבה אומרים את זה... וזה מעצבן כי זה ממש לא נכון!!! כבר שמו עליהם ממש סטיגמה של פקאצות וזה מגעיל...

Rukia nik

New member
זה באמת קטע מעצבן!

אבל דווקא על סטיגמות אני לא ממש שמה, מה שיותר אכפת לי זה "מהמעריצות" שמרשות לקרוא לעצמן בכלל מעריצות!

ThatGirl1

New member
בתכלס..מה זה אכפת לך?

אז הן אוהבות אותם ככה..מה מפריע לך? חוץ מזה גם את התחלת מאיזה שיר ואהבת אותם או שאני טועה? ככה זה כולם

Plaztyk

New member
...

מסכימה בהחלט עם עניין הכתבות והעניינים. התקשרות פה חוגגת עליהם יותר מידי עליהם ובדוגרי מה? הם כולה הוציאו סינגל אחד לMTV האירופאי. בעניין המעריצות.. יאללה עזבי. שכל אחת תעשה מה שבראש שלה ותחנק אם זה. P:

למעלה