הפרק היומי

Word Up

New member
מתוך כתבה על הטקס בוואלה../images/Emo6.gif

"מי צריכה לזכות: 'האוס', ואם לא תזכה אני ממליץ על ניקור מותני לכל חברי האקדמיה."

Benjamin Turner

New member
היות ויוּ אפילו לא מועמד, יהיה

מגוחך בעליל אם האוס תזכה. האוס=יוּ+הכתיבה. ניקור מתני מומלץ באופן כללי לכל מי שצפה בעבודה המבריקה של יוּ בסדרה והחליט להתעלם ממנה, ואני כבר בכלל לא מדברת על כך שהוא לא זכה בשנה שעברה. חוץ מזה שהבנתי מגורמים מסוימים שלומדים ברגעים אלה לפסיכי שהעונות האחרונות של הסופרנוז ושל הבית הלבן מועמדות, ואם כך סביר להניח שאחת מהן תזכה.

Word Up

New member
טוב,לפחות המשרד יזכו שוב בכל

הקטגוריות שהם מועמדים באים
[סדרה שולטת,מה:$]

randomguy

New member
נראה לי ששינו את שיטת בחירת המועמדי

ם לאמי, ולכן יצאו מועמדים לא מוצלחים, אבל לא יודע אם שינו את שיטת בחירת הזוכים, אז אולי לסדרה שלנו יש סיכוי למרות הכל. העיקר שאנטומיה לא תזכה, כי זה יהיה באמת מעצבן

Benjamin Turner

New member
אכן, והאנטומיה מועמדת ל-11 פרסים,

כך שאני מניחה שהיא תזכה בכמה מהם (עלוב ובלתי יאמן, איך סדרה כזו מקבלת כל כך הרבה מועמדויות וסדרה כהאוס מקבלת כולה ארבע, שלוש מהן זניחות).

Benjamin Turner

New member
קאסטינג, art direction ו-sound

mixing, אם אני זוכרת נכון. ואני שמחה לבשר בזאת קבל עם ופורום שצפיתי בכל פרקי האוס העונותיים הראשונות. כרגע סיימתי את babies and bathwater (עם האופוריה השניה ברקע
).

shahar615

New member
תודה. ומזל טוב!

אני חייבת לראות את העונה השניה שוב. וגם את הראשונה זה כמו לקרוא ספר פעמים כדי להבין יותר... אני מקווה שערוץ 3 ישים את כל הסדרה מההתחלה, מספיק הורידו לי את מכושפות...

randomguy

New member
../images/Emo6.gif ניקור מותני בסגנון שהאוס עשה

למירנדה, לא סתם LP

randomguy

New member
אני מבלבל שמות של חולים כמו האוס

זה סימן שאני נמצא פה יותר מדי
אבל כן, התכוונתי לאניקה, שהיא מירנדה בסקס והעיר הגדולה (לא ראיתי בכלל את הסדרה הזאת, אבל כולם בפורום קראו לה מירנדה). וד.א. גם לבת הים הקטנה עשו LP די דפוק
(הזיזו אותה ישר אחרי זה ולכן היא קיבלה כאבי ראש וכו').

Benjamin Turner

New member
אל דאגה, אתה לא. האוס ממציא שמות

בלי קשר לכלום או במקרה הטוב עם דמיון אודיולוגי קלוש, אתה קראת לה בשם מתאים, רק שלסדרה אחרת
והLP של בת הים הקטנה (שמה פרח כרגע גם מזכרוני) היה מצוין (במיוחד לאור העובדה שהוא נעשה במסדרון פתוח כשכל דיכפין יכול לעבור ולהזיז את המיטה), אלא שלאחר מכן באמת הזיזו אותה ולא היו אמורים.

randomguy

New member
ב LP התכוונתי לכל הפרוצדורה, לא רק

הדקירה והוצאת נוזל ה CSF אלא גם המנוחה ללא תנועה לאחר מכן
זה חלק אינטגרלי מהרוטינה לדעתי.

Benjamin Turner

New member
אז זה אומר שגם השכיבה המנדטורית

במיטה לאחר ניתוח היא חלק מהפרוצדורה?

randomguy

New member
נסכם שזה שנוי במחלוקת אם המנוחה

ללא תזוזה אחרי הדיקור היא חלק מהפרוצדורה או לא אוקיי?

randomguy

New member
../images/Emo45.gif בהחלט. אבל נזכרתי בעוד LP, זה

שעשו לילד עם הכוויות, ותקעו לו מחט בעמוד שדרה צווארי...זה יתאים יותר

למעלה