הפרק היומי

randomguy

New member
ברוכה הבאה, אבל עדיף שתבחרי לך

ניק (שם) אחר כי ג'ן זה קיצור לג'ניפר האחת והיחידה (גם ג'ני), כלומר ג'ניפר מוריסון, כלומר ד"ר אליסון קמרון. צריך שמות לא של שחקנים או דמויות כדי לא לבלבל אנשים. פורמן נזכר להיות אנושי רק כשהוא גסס. מהרגע שהוא דקר את קמרון, לא היה אכפת לי ממנו יותר, ולכן הפרק הזה ממש לא הזיז לי ולא ריגש אותי בכלל.

BeAdEd7AngEl

New member
תודה..

אממ זה הקיצור של השם שלי גם.. לא אשמתי שיש לי קיצור זהה.. למה שאני אשנה אותו? ובעיקרון נראה לי שכל אדם יהפוך לאנושי כשהוא גוסס... והפרק הוא לא רק על פורמן,זה גם על שאר הדמויות..ואיך זה משפיע עליהם...

randomguy

New member
פורמן הפך לאנושי רק לפני שהרדימו

אותו, לפני זה הוא ידע שהוא הולך למות והוא היה, במילים של קמרון, "בן @@@@". פורמן היה החולה השבועי והעלילה המרכזית היתה הניסיון להציל אותו, ולי לא היה אכפת ממנו. העדפתי שתמציאי לעצמך כינוי אחר, אבל לא משנה, נסתדר גם כך.

BeAdEd7AngEl

New member
אממ

נכון.... אבל עדיין,זה מעניין איך שהאלה שהיו צריכים להציל אותו הבינו מה יש לו... מה,אתה רואה אם המטופל מספיק מעניין ורק אז מחליט אם כדאי להמשיך לראות את הפרק או לא? וזה לא כינוי,זה השם שלי...לפחות חלק ממנו..חוצפה!

randomguy

New member
חשבתי שזה כינוי כי ב"עולם שלך"

לא כתוב שום שם. סליחה. יש לך שם יפה, אבל אני ממש לא אובייקטיבי לגבי השם הזה
בכל אופן, זאת כנראה פעם ראשונה שזה קרה לי שהייתי אדיש לגמרי למאמצים להציל את החיים של החולה, כי לא היה אכפת לי ממנו. את צודקת שהפרק היה מעניין, רק אמרתי שזה לא היה מרגש. לכן לא אהבתי את הפרק הזה. לדעתי, אחד הפרקים הגרועים (עשיריון תחתון נגיד).

BeAdEd7AngEl

New member
נו פרובלמו

תודה... אבל זה היה די ברור שהם יבינו מה יש לו... הוא באמת מעצבן,לא איכפת ממנו,אבל הוא חלק מצוות,שגם נפגע מזה איכשהו.. טוב,נו,יהיה בסדר..

Benjamin Turner

New member
צודק! ג'ן, אני מציעה שתגשי מיד

למשרד הפנים ותתעקשו שישנו לך את השם
רן, אל תגזים, אנחנו לא טמבלים, ומסוגלים לרוב להבין מההקשר אם מדובר בג'ניפר מוריסון או במישהי מהפורום (אמנם קשה, אבל נשתדל מאוד
).

randomguy

New member
למה את מציקה לי אירית? אני רוצה שאת

תקראי לי "יו" מעכשיו

Word Up

New member
טוב...

ד"א,רק אני צחקתי הרבה בקטע של הילדה המאוננת?
קאדי נראתה ממש רע בפרק או שזה רק אני? ואני רוצה להבין דבר אחד:הפרק הבא יהיה אופוריה חלק ג'?

Benjamin Turner

New member
לא, זו האופוריה האחרונה.

הפרק הבא הוא forever, אחריו who's your daddy ואז הפרק הטוב ביותר בתולדות האוס לטעמי (למעט אולי three stories), קליף האנגר חבל"זי, no reason. את no reason מומלץ מאוד להקליט. אין מצב שתקלטו את כל הרבדים של הפרק בצפיה אחת.

S o u l i s t

New member
לא, גמני צחקתי ../images/Emo6.gif

ואהבתי את זה שהאוס נתן לה סוכריה וכיף.. איזה בונבון

פרק גאוני!! ../images/Emo99.gif

יש לי כמה שאלות למי שיודע.. הקטע של הסוף היה כאילו שהוא מחליף בין הצדדים? מרים את יד ימין במקום שמאל? זה הפרק האחרון בעונה הזאת או שיש עוד? מישהו יודע אם הם מתכננים לשדר שוב את העונה הראשונה והשניה ומתי? תודה

gromp

New member
../images/Emo58.gifספוילרים IMDB../images/Emo58.gif|ספויל

Season 2, Episode 22: Forever 9 May 2006 House and the team try to save the lives of a young mother and her newborn son. Foreman struggles to regain normalcy in his life. ברור שבפרק שלנו(אופריה ב') בסוף הוא איבד שליטה בחלק מהגוף התחתון ולכן נראה כאילו הוא יהיה נכה בדומה להאוס. אין ספק שבפרק שהבאתי כאן הוא מתרגל לזה

למעלה