שרשור בוקר
יום חמישי 1/9

סופית, יש לי בחילה מהתוכנית הזו

הורדתי את מינון הצפייה ונראה לי שאני צריכה להוריד גם את מינון ההצצה בפורום. הדחיפה של ההפקה את קרן למיליון.. כל כך שקופה.., לא היה דבר כזה באף תוכנית. אם זה היה תלוי בקרן, היא היתה נכנסת להיסטוריה כבחורה הראשונה ששכבה עם שני גברים בתוכנית ריאלטי אחת אבל זה תלוי בגב. כשהיא חשבה על איתן, דחפה את ליהי לזרועותיו של בן כמו שגב נכנס, למרות שליהי אמרה לה שהיא בעניין שלו מיד נתנה לליהי להבין שגם היא בעניין שלו וליהי צריכה להסתפק בבן. יום אחרי שגב נכנס קרן "הבינה" שעם איתן זה היה רק התאהבות באהבה והפעם זה אמיתי וגב, האכזבה הגדולה , אוכל את כל המניפולציות שלה, כמו שהבנים אוכלים.. המשדרים המרכזיים הם 90% קרן המנחים מדברים עליה בהערצה (ברור שהם לא צופים אלא מדקלמים מה שההפקה כותבת להם) ורק חסר שיפלטו שהיא הזוכה הגדולה. בקיצור, הריאלטי הכי רדוד ומאוס שראיתי. בעעעעעעעעע אחד גדול

את צודקת במאה אחוזים, אבל

טיבן של תוכניות ריאלטי מהסוג הזה למכר ..גם אם את לא מסכימה. באח הגדול לא יכולתי לסבול את איילה וסער וההפקה דחפה את סיפור האהבה שלהם כאילו הם רומיאו ויוליה... אנחנו בשלנו, אני צופה כי אני ניהנת לראות את איתן ודניאל , אומנם בתוכנית המרכזית הם כמעט ולא זוכים לזמן מסך, אבל אני מוצאת אותם במצלמות הרשת...
מקוה שכמו שאיילה בסוף עפה בבעיטה לקראת הגמר, גם פה קרן לא תזכה לראות שקל מהמליון. מצידי שאורטל תיקח או אפילו ליהי. לקרן פשוט לא מגיע, הדרך שלה עקומה.

לדעתי היא צריכה לשמוח, אם להסתמך על דייטים

עם קרן בעבר (קרי , עם איתן), הם חוזרים משם עם החלטה שהיא לא הבן אדם המתאים. אז חן צריכה בסך הכל סבלנות, לחכות שהדייט יגמר ואז לחכות לו עם חיוך ענק וחיבוק. זה עבד לדניאל, אין סיבה שזה לא יעבוד גם פה, קרן בן אדם מאוד תלותי וזה מתיש.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

תודה על העדכונים. גב בחר בקרן בגלל שהוא לא רוצה שקרן תתרחק ממנו, למרות שאמא שלו אמרה לו שלא היתה מקבלת אותו כתור בן זוג לבת שלו. עכשיו לאחר השיחה עם אמא שלו, הוא יהיה איתה הרבה בשיחות. אמא של קרן הבהירה לו, שהיא לא אוהבת את ההתנהגות של קרן כלפי הבת שלו.

klapim

New member
אותי זה מגעיל פגישה כזו

שו הדה לפגוש תכלבשל גב?

Deacon Frost

New member
מעניין אם קרן תשבור את השיא של עצמה

בתקיעת פלוצים בדייט עם גב.

את הדייט לא יראו לנו, ישמרו את זה למשדר

המרכזי ומתוך זה יראו רק כמה דקות מהדייט שהיה לקרן וגב.

עדכונים של הבוקר

לאחר הקפה של הבוקר, גב חוזר לעצמו הוא מתאפס על עצמו, ומגיע להתיישב עם חן. הוא מנצל את הרגע של שניהם לבד כדי לבשר לה שהוא לוקח את קרן לדייט: "אני לא רוצה לבאס לך את הבוקר. היא פשוט הרבה זמן בווילה". היא מנסה לפרגן, אבל לא כל כך מצליח לה: "לכו, תעשו חיים... אבל יש לי הרבה דברים להגיד" חן מתנגחת עם גב היא סבורה שיש פער בין האמירות למעשים שלו. בזמנו הוא אמר לה שאיתה הוא רוצה לצאת לדייט, ולכן היא התפלאה שהוא בחר בקרן. גב לא מצליח להסביר את עצמו, וממשיך במנטרה הקבועה: "חשוב לי שתבואי ותדברי איתי על מה שאת מרגישה" חן גאה בדרך ההתמודדות שלה עם הדייט של קרן וגב ונינה מצטרפת אליה בחצר, והיא מספרת לה על השיחה שהייתה לה הרגע עם גב. היא מרוצה מהדרך שבה היא הגיבה: "לפני יומיים הייתי מגיבה אחרת לגמרי ובצורה לא טובה". ונינה חושבת שאם היא היתה מגיבה אחרת היא היתה עושה מעצמה צחוק תורה של דנה לשמוע את הסיפור של חן על הדייט של קרן וגב חן מספרת לה שהיא לא הייתה צריכה לשמוע את ההסברים של גב: "מה קשור שהיא הרבה זמן בווילה?... הוא אמר שיש לו גם חיבור איתה, כמו שיש לו איתי. אז בסדר, שייצאו. שייעשו חיים"

niva99

New member
במילא הדייט שלו עם קרן יהיה על הפנים

הוא יהי אדיש אליה [ כדרכו] והיא תעמיד פנים שכיף לה והיא נהנית...

sunflower11

New member
מסכן גב, הוא נמצא איתה מתוך אילוץ.

או שההפקה ציוותה לו את קרן, או שהוא בחר בה אסטרטגית. בכול מקרה לא מרצון, ורואים שהוא מנסה כמה שפחות להיות איתה ודי סובל מהקשר הזה.

niva99

New member
בדיוק חשבתי על איזו מסכנה קרן

להיות ברירת המחדל של שני הרווקים. לצאת עם שניהם ולהשאר עם הסנטר שלה...

למעלה