שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

sivan513

New member
אבל את לא יודעת למה היא עשתה את זה

מה היו הסיבות שהביאו אותה לפי מה שהיא אומרת היא גרה בבית מאוד עני, ורצתה לקבל תחושה מה זה כשיש לך כסף אני לא חושבת שאת יכולה לשפוט אותה אם את לא היית במצב כזה בקשר לצילומים באגו, זה חייב להיות סותר? דוגמניות לא יכולות להיות ביישניות? היא הייתה ביישנית בהתחלה- עכשיו כבר לא, לגיטימי ואיזו תמימות? מתיי היא איי פעם שידרה תמימות? או "אל תיגעו בי"?

פרה - פרה.

היא אמרה בפירוש שיצאה עם גברים עשירים כדי להרגיש מה זה כשיש לך כסף. זו סיבה מאוד ילדתותית רוצה להרגיש כסף? תעבדי ויהיה לך כסף, לצאת במודע רק עם גברים עשירים בעייתי, לדעתי. לא קשור לאיך שגדלתי ואני כן יכולה לשפוט אותה, כי כל מי שמכניס את עצמו לתוכנית ריאלטי נותן לך את הרשות לשפוט אותו, לבקר אותו ואת התנהגותו. אגב, גם לי לא היה יותר מדיי כסף בבית, ילדות של עולים משנות ה 70 לא הייתה קצפת, למרות זאת, מעולם לא חיפשתי גברים עם ממון שיממנו אותי ואת גחמותי, למדתי, עבדתי והגעתי למה שהגעתי בזכותי. אני לא יכולה להעריך נשים שמבטלות עצמן כמו שעשתה אורטל זה מבזה לדעתי. בקשר לביישנות והתמימות, היא נמנעת ממגע פיזי בינה לבין איתן בזמנו או בינה לבין אורן , כאילו מדובר בבתולה בת 17, זה נוגד את העובדה שבזמנו היא הצטלמה כפי שהצטלמה, היא לא דיגמנה שמלה, היא הייתה חצי עירומה. שוב, אין לי בעיה עם הצילומים עצמם, יש לה גוף מהמם והיא נראית שם מעולה, אבל בוילה היא משדרת אנרגייה הפוכה, אני בטוחה שכשהם ייצאו ויראו את הצילומים שלה לאגו, הם יהיו בהלם, כי היא מצטיירת להם בחורה מאוד סגורה ותמימה. המרחק הזה בין מי שהיא משדרת שהיא לבין מי שהיא מספרת על עצמה או שראינו בקליפ, הוא זה שגורם לי לא להאמין לה.

ראשית היא לא עירומה, יש לה בגד ים ורוד

שנית, אין שום בעיה עם סקס או עירום, להיפך. הסברתי כבר שהבעיה שלי עם אורטל היא המרחק בין מי שהיא בחוץ ומי שהיא בוילה. אצל דניאל אין מרחק, היא לא אמרה שהיא צנועה וחסודה, היא מי שהיא ואם היא תהיה עירומה עם הגבר שהיא אוהבת, אני יכולה רק לאחל להם לבריאות ובהצלחה.

sendibar0

New member
כפי שהיא אמרה

ויותר מפעם אחת, לפני שנה היא שינתה את דרכייה. אני לא יודעת אם כן או לא. אני לא מכירה אותה. בעיני היא מתנהגת בכבוד עצמי, בעדינות ובטוב לב, וזה מספיק לי כדי לאהוב אותה אגב, בקליפ של אגו לא רואים אפילו ציצ. שלא לומר "חשופת חזה"

אורקנט

New member
איתן יודע שהיא עשויה לקטוף את המיליון

ומנסה להיות אסטרטג כל יום הוא משמיץ את אורטל ומנסה לזרוע ספקות באורן אורן די מבולבל מרוב עצות אחיתופל של חבריו ובמיוחד איתן וגב שמבינים שרומן מתפתח בין אורן לאורטל יקח מהם את המיליון איפוא זורקי הפתקים צריך לחזק את אורן מול חבריו ואת אורטל בדרכה שלא תתבלבל

klapim

New member
רק שתדעי שהעיצה של אחיתופל היתה טובה

רק לא פרשו אותה נכון

dafna78

New member
klapin

אני מקוה שאינני מפרה את חוקי הפורום בזה שאני רוצה להסביר למי שמעונין את עצת אחיתופל. עצת אחיטופל היתה טובה לאבשלום בנו של דוד ולא לדוד. חברו הטוב של דוד הכפיש את העצה בפני אבשלום והוא לא קבל אותה למרות שהיתה טובה מאד בשבילו. אחיתופל ראה שעצתו לא נתקבלה הלך לביתו והתאבד. ההסבר הוא רק למי שמעונין.

שאפולי

New member
לדעתי הוא מקנא- נקודה!

יש לו קטע לא סגור עם אורטל. אורטל היא היחידה של רדפה אחריו- וגם כשהתחיל משהו היא פרשה בשיא כי לא בא לה טוב להיות חלק משלישה- ואז המכה הגדולה מכל- היא מתעניינת בחבר קירח שלו! איתן מההתחלה נמשך אליה- הוא היה מדבר על זה הרבה- לי נראה שפשוט עוקץ לו בלב.

דיי3

New member
לאיתן יש פליטות פה מעניינות

3 פעמים במהלך שיחה עם איריס, אמר "אורטל" במקום דניאל זוכרים?

יש מצב שיש פה איזשהו ניצוץ של קנאה

איתן גם אוהב שרודפים אחריו, אז אולי סתם אוכל אותו שהיא באמת לא התאמצה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש פה שילוב של מה שאמרת

ביחד עם הפחד שתיקח לו את המיליון וביחד עם זה שהיא מסתורית ולא ברורה בעיניו.

שרון-ב-

New member
עזבי נו. סתם מחפשים אותו. שיסלחו לי מאד אבל

כגבר, לא מוצא שום דבר מושך באורטל.... היא בכלל לא יפה לדעתי... ברצינות... יש לה פנים גבריות.... היא לא חכמה במיוחד ומאד מתיימרת להיות ...

לזכותה - יש לה לב טוב והיא שוחרת שלום

ביסודה. אבל, היא באמת לא מבריקה מדיי, היא לא יפה , יש לה לוק מיוחד וגוף אלוהי, אבל יפה היא לא (אם כי זה באמת עניין של טעם).

למעלה