שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

רינתי77

Active member
מה המצב קשקש? יש לי הרגשה שזה

המצב המועדף על הנסיכים הטוענים לכתר...

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif הכל טוב,יש לי שמחה בלב

כל יום לומדים עוד משהו בחיים

קשקשה9

New member
../images/Emo243.gifרינת וסוזי

יש מצב שהמסר הסמוי (שלי) הובן כלפיכן? מודה,קראתי שוב ועלתה בי השאלה.....

קשקשה9

New member
אוקיי...למרות שכבר עניתן לי לשאלה

אסביר אני בחרתי בדרך של חוסר התייחסות למי שמגיע לפה אך ורק לשם ציחצוח חרבות ,כמו שאמרתי:עייפתי,ואין טעם(את החרב שלי תליתי מזמן) לעומת זאת אין בדברים הנל שמץ של ביקורת כלפי מי שמעדיף לענות אלא להיפך חיזקו והמשיכו ,כל מילה שלכם
נ.ב אין בדברים הנל שום הבטחה שביום מין הימים הווריד יתפוצץ ואז אשתמש באמת בנשק הכבד(בתקווה שלא החליד
)

שרון-ב-

New member
חחחחחח כל פעם יש לה יציאה באין כניסה

לא ברור על איזה צד קמה, פתאום היא נזכרת במשהו (או שישבה לנסח את זהכבר יומיים והחליטה לפרסם כעת כדי להעיר את המתים)

דידי 9

New member
כנראה שבניגוד אליך שרון,יש לי חיים:)ולא כל הז

הזמן אני בפורום. מבקשת סליחתך על תגובתי המאוחרת אך החכמה כל כך!:) תתעסק בעיקר, לא במשהו אחר

דידי 9

New member
בוקר טוב:)שמתם לב חזק מאוד ש!!!!אבא

של איתן אורבך, היה מזועזע מהקשר של הבן שלו?! הוא רמז לו בלי הפסקה ע"י השאלות שלו את דניאל, שהבחורה מגיל כזה עוסקת בהימורים, וכן אבא שלה, ואיתן בהבעת פנים הבין בשניה מה הוא מנסה להגיד לו: "איזו בחירה בחרת?!" אתם תראו שיקח לזה יומיים עד שבוע- שהם לא ביחד בחוץ. דניאל גם הבינה והסמיקה מאוד, ובנימה של התנצלות אמרה שהיא לא נוגעת בהימורים רק מתעסקת בשיווק, אבל השקרנית הזו שכחה שיום לני היא אמרה שכשהיא רואה בינגו או פוקר- היא לא רואה בעיניים, והיא בתוך המשחק! כפי שאמרתי- היא שקרנית, איתן הבין, והכל זיוף עבור הכסף. מה גם שטרקאי הרכושנית וההיסטרית,לא מראה את הצדדים האפלים שלה, נוקטת בתככנות ובמרמה בתכנית, ומנסה להפיל גם אתכם בפח. בהיסח הדעת היא אמרה וסיפרה על העושר הרב שלה, הרברבנות הזו-אני כולי תקווה שתתפכחו בזמן, ותעיפו אותה לעיסוקיה בהימורים! אל תיתנו לה את המיליון,ובטח שלא לאורבך המגעיל, כדי שהיא תמשיך לעסוק ולהגדיל את ההימורים בישראל! בושה, כלימה, אני מתביישת באנשים שחושבים ונופלים בפח שלה,ובעדה.

למעלה