שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

אני דווקא זוכרת שאיתן דחה את אורטל גם

ביום שהיתה הגרלה מי תכנס עם איתן לדייט. הם ישבו בחצר, והוא אמר לה שאין לה מה לחשוב בכלל להכנס איתו לדייט. וגם בדייט עצמו כשקרן אמרה לו שהיא לא מבינה למה אורטל בכתה שהיא לא זכתה, הוא אמר לה, שאין ביניהם כלום. קל לכם לשפוט את איתן כל הזמן, לדעתי הוא בחור מקסים, עדין, מתחשב, והכי חשוב הלך עם האמת שלו.

איתן בחור מקסים, היבשושיות שלו נובעת לדעתי

מעצם הסיטואצייה. הוא לא ידע מה יקרה, חשב שנכנס למשחק ופתאום התערבבו לו רגשות עם מוסר . גם בחוץ הוא לא היה מנהל מערכות יחסים מקבילות אז בטח לא מול מצלמות, הפורמט ההזוי הזה הפך את איתן לבעייתי ,אבל לא כך הוא, נכון הוא לא הגבר השרמנטי וכוכב המסיבה, אבל זה בסדר, לא כולם צריכים להיות כאלו, מה גם שכשדניאל על ידו יש שם איזו אנרגיה מיוחדת שעוברת אפילו מסך, היא ממש מאירה אותו באור סקסי . בכלל, בין גב לאיתן, איתן לוקח בענק, גם בהתנהלות, גם בהפגנת החיבה וגם ובעיקר הוא חי בבית ולא כמו גב שמרגיש שם אורח ולא עושה כלום. איתן מבשל, מנקה, מכבס, גבר כמו שגבר צריך להיות
. אה, ואיתן גם נראה, ממש טוב

sendibar0

New member
מחפשים אותו?

מה יש בצנון המשעמם הזה? שובניסט עצל ורדוד. מה ראינו מכבוד השיח' במשך שלושה חודשים?

sendibar0

New member
איתן לא מסוגל להתגבר

על ההשפלה. אורטל אמרה לו תודה, אבל לא תודה! ובעוד קרן גם ניסתה את זה, אך חזרה כדי להידפק (תרתי משמע) בפעם השניה, אורטל לא רואה אותו ממטר. הדבר היחיד שיש לה איתו הוא שמירה על קורקטיות בווילה.

המסר הועבר../images/Emo88.gif

וזה אחד השירים האהובים עליי.. למרות שזה קשה לומר כזה משפט.. במקרה שלהם, אין אחד אהוב יותר או פחות.אי אפשר לבחור בין אמא לאבא
ובאותה נשימה

קשקשה9

New member
לגבי "חבריי" יש לי מה לאמר אבל

אני אסתפק ב There's nobody home
חבל על האנרגיות

קשקשה9

New member
אוי אוי אוי (זו התרגשות ../images/Emo9.gif)

אחד השירים שמלווה אותי ושמור אצלי בשלוף לכל "צרה" תודה
כל כך מדוייק.......

למעלה