שרשור הבוקר ה-73
7/9

poseidon111

Active member
זו אסטרטגיה נטו

ואנינה די בטוחה מצד יוני הפטרון ,וחן מצידו של גב והצופים.היא נלחמת על חייה אל מול מי שיכולה לסכן אותה. הרי לא ציפית שהיא פשוט תחכה לסוף הבלתי נמנע.

Deacon Frost

New member
עדיין יש דרך לעשות זאת

בתור אחת שמנסה להצטייר כבן אדם הגון ולא מרכלת היא גברה על אתי מבחינת היותה צבועה.

רינתי77

Active member
זאת מלחמת השרדות ולחדשות במיוחד אין זמן

לשחק אותה הגון. אוסף הפאתטיות בוילה מראש ניסו לשחק אותה נשמות טובות, אבל הציפורניים נשלפו בסופו של דבר. ועוד דבר, אתי לא צבועה, היא מופרעת ברמות קשות והיא אפילו לא יודעת מה יוצא לה מהפה.

poseidon111

Active member
בג'ונגל עדיף להיות נמר ולא חתול.

פרט לזאת, אני לא זוכר שהיא הגיע על תקן "הישועית".היא מתמנגלת בין חבורת הצבועים. דרך אגב,אני מקווה שהיא תעוף.

Aronsona

New member
היא לא עושה שום דבר אחר כבר כמה ימים חוץ

מלכלך על מור. חבל שהבנים לא שומעים את זה אולי זה יבטיח שהיא תעוף סופית מחר.

שאפולי

New member
מה עוד נותר להגיד על בן?

תוך כדי שהוא חופר כמו קונגו לגב במוח הוא אומר: "כמה אפשר לדבר?" "אני בחור שקט - לא בצחוקים וזה אני חושב לבד" "אני כמו אורן...." ושוב: "כמה אפשר לדבר כאילו? אפילו עם הבחורה הכי ....." ואז הוא מתחיל חפירה על ליהי והוא וזיבי!!!!!!!!

רינתי77

Active member
יש לי מה להגיד אבל אני לא יכולה גם לדבר וגם

להקיא, וזאת תגובה אוטומטית אצלי כל פעם שאני רואה אותו.

קראתי קצת בפורום והגעתי למסקנה

קרן ודניאל לא אהודות פה אורטל מאוד אהודה בפורום,יותר מכל אחד בתוכנית איתן לא אהוד בכלל הזוגיות של בן וליהי לא מכובדת פה אתי ככה ככה דנה לא אהודה חן אהודה גב לא אהוד בקיצוק אורטל הולכת לקחת את המליון בשקט,מקום שני קרן וגב ומקום שלישי ואחרון דניאל ואיתן,אולי אפילו אתי תפתיע ודניאל ואיתן יהיו מקום רביעי

Deacon Frost

New member
הפורום הוא לא אינדיקציה לכך

עצם זה שלא מראים את דניאל ואיתן מתנהלים בזוגיות שלהם במשדרים בערוץ 10 עלול להוביל אותם למקום שלישי/רביעי. גם לפי המשדרים המרכזיים הסדר בגמר יהיה ככה: 1. קרן וגב. 2. אתי. 3. ליהי ובן. 4. דניאל ואיתן. 5. אורטל. ברור שבסופו של דבר יהיה איזה מהפך ובסוף אורטל או אתי יזכו כי ההפקה תעביר מסר לצופים שאומנם התכנית בנויה על מציאת זוגיות אבל אפשר להגיע לגמר ולזכות במיליון ש"ח כאינדיבידואל.

אני בטוחה שדניאל ואיתן יהיו מקום אחרון

הזמן מסך שלהם אפסי לעומת השאר וגם פה ובפורום של וואלה יש הרבה ביקורת כלפי דניאל שלא בצדק.היא לא אהודה בכלל יש לי אפילו תחושה רעה שקרן וגב יקחו את המליון בקלות.גב מוכר מהישרדות והרבה לקחו את זה קשה שהוא לא זכה אפליה מתקנת צפוייה בגמר של התוכנית ובנוסף להפקה שדוחפת את הזוג כל הזמן קדימה.אין לדניאל ואיתן שום סיכוי מול קרן וגב

קראתי בערך שירשורים של יומיים וחצי

ויש המון ביקורת על דניאל,שהיא מתנשקת עם איתן שהיא מלכלכת על אורטל.מוזר לקרוא שטיות כאלה אבל זה המצב לדעתי אורטל הכי אהודה פה,הרבה יותר מדניאל וקרן

andy181

New member
אורטל באמת מקום ראשון בפורום אבל נראה לי

שדני יותר אהודה פה מאשר קרן.

לא בהפרש גדול

אולי הבדל של 2 אנשים שאוהבים את דניאל יותר מקרן.זה לא משמעותי בגדול קרן יותר אהודה בחוץ מהסיבה שהיא תופסת את רב זמן המסך ומי שלא רואה בלייב מפספס הכל קרן הולכת לפתח קריירה אחרי התוכנית,אני רואה אותה על שערים,מדגמנת התוכנית בנתה לה תדמית מדהימה שאי אפשר יהיה להרוס את התדמית הזאת

andy181

New member
אממ יכול להיות..צריך לקחת בחשבון שיש מצב

שהיא תקח את המיליון וזה מאוד יבאס אותי, אבל אין מה לעשות.. דני לא באמת זקוקה לכסף, לפחות זה מנחם אותי. חוץ מזה היא תזכה להרבה אהדה מהקהל גם אם לא תגיע ל-2 המקומות הראשונים.

למעלה