שרשור הבוקר ה-73
7/9

לאה133

Well-known member
אני מבוגרת ומכירה את כל השירים של הדודאים

גדלתי עליהם ושרתי אותם, הבנים שלי לא יודעים מי הם הדודאים ולא מכירים אף שיר שלהם. השירים שהדור הזה גדל עליהם הם הרבה שירי חו"ל והרבה שירים מזרחיים, זמרים גדולים של פעם אם הם לא נמצאים בתודעת הציבור הנוער לא יכול להכיר אותם, הנכדים שלי ממש לא שמעו בחיים את השם הדודאים וגם לא את השמות של גוריון ואמדורסקי, זה לא חור בהשכלה כי זו השכלה שלא נרכשת בבתי ספר, זו בחירה לדעת מי הם. אסור להיות קיצוניים

easternstar

New member
ברור. אני מכיר גם את ג'ו עמאר ופלפל אל מצרי

וגם את אום כולתום ופאריד אל אטרש כי זו המוסיקה ששמעתי אצל סבא וסבתא אבל לא כל אחד מכיר גם אותם.

sendibar0

New member
כן, אבל

הבנים שלך לא יושבים בפנאל או מנהלים תכנית העוסקת בתרבות. מותר לכל אחד לא לדעת. השאלה לאן לוקחים את הבורות

poseidon111

Active member
נדמה לי שאסף היה נעלב גם אם אלירז

לא היה מכיר את שושנה דמרי לדוגמא.שניהם מייצגים שני קצוות של התרבות העברית.לא להכיר נכסי צאן ברזל של המוזיקה העברית מעיד על צרות אופקים מצידו של אלירז.אותי זה לא הפתיע כלל.עבורי הוא דמות פלסטיק מאז שיצא מבית האח הגדול.

easternstar

New member
אלירז מייצג אצל הקהל שלו דור צעיר שלא "חייב"

להכיר שום דבר ואם רוצים להכיר לו משהו צריך לפנות אליו ולעניין אותו.
גם אם אלירז לא היה מכיר את שושנה דמארי - אסף אמדורסקי היה צריך להיות דיפלומטי. הוא צריך את אלירז ולא להיפך. הוא רצה להודיע לקהל על מופע חדש.

poseidon111

Active member
ראיתי את הראיון ואני לא חושב שהוא היה לא דיפל

וגם אם נניח שהוא אכן היה כזה,מדוע בעצם הוא צריך להיות דיפלומט?ראיתי מספיק ראיונות שהמרואיין השתלח במראיין,מה שלא היה המקרה פה,והמראיין מתוקף תפקידו המשיך בראיון כי לא הוא העניין, אלא המרואיין.אלירז,כניראה עקב רגשי נחיתות כלשהם הרגיש שהוא חייב להוכיח שהוא "לא פרייר".כך נוהג אדם טיפש ומראיין כושל. דרך אגב,בדבריך שלך ,אתה אומר שאסף נהג ביושר עצמי שגבר על שיקולים מסחריים. אלירז הוא לטעמי הוכחה ניצחת שהעיקרון הפיטרי אכן תקף.

easternstar

New member
אסף אמדורסקי באמת שכח את השיקולים המסחריים

ונהג לפי הרגש הפנימי שלו, ולא בפעם הראשונה
כשאתה קורא בעיתונות סוף השבוע מה דורשים מזמר כדי לפרסם מופע חדש או דיסק חדש אסף אמדורסקי "יצא בזול". לפחות לא דרשו ממנו "לצאת מהארון" או להתראיין בראיון קורע לב..

רינתי77

Active member
זאת כבר ביקורת עצמית למתקדמים בלבד...

והוא לא ממש מסוגל להביא את עצמו לזה. הוא לא אבא שלו, אין לו את הקול והכישרון והלך להיות זמר כי רצה להיות כמו אבא...אבל לא הולך לו כל כך.

easternstar

New member
עצוב לי קצת כל פעם שהוא מנסה. לבני אמדורסקי

היה קול באס כמעט אופראי ואסף מוסיקלי אבל אין לו קול כמו לאבא. ישראל גוריון עוזר לו בהרמוניות והתוצאה בסדר. יש זמרים פחות מוסיקליים מאסף אמדורסקי.

רינתי77

Active member
כוכב, לדעתי יש זמרים שלא צריכים להיות בכלל

זמרים...אני חושבת שהיום חושבים שזה מספיק לתפוס מיקרופון וגיטרה ולעשות פוזה של רוקר והופ! אתה זמר...עיין ערך " בן זלץ" ...

easternstar

New member
../images/Emo4.gifבן זלץ חולם להיות כוכב ואליל בנות

כשהוא לוקח את הגיטרה שלו אני מיד סוגר את הערוץ הישיר. טוב שהוא מודיע לנו מראש מתי הוא מנגן.

easternstar

New member
האמת שהיה יכול להיות ראיון קורע לב

אסף אמדורסקי הוא בן להורים גרושים, שתמיד העריץ את האבא שלו, והיה לו זמן מוגבל איתו. כשבגר והתחיל להכיר אותו אביו חלה קשה בסרטן ומת, בלי שהבן הצליח לגעת במוסיקה שלו. חברו הטוב של האבא, ישראל גוריון, לקח את הבן ל"מסע שורשים" בצרפת, תחילת הקריירה של הדודאים והכין איתו מופע. לדעתי לולא כאב באמת לאסף אמדורסקי ששכחו את אביו, התגובה לא היתה כ"כ רגשית.

webguy

New member
יש לתת כבוד לאורח וספוג ..

אסור למראיין לתקוף מרואין על משהו אישי .. הלקוח תמיד צודק :) ובככל שעונים בחזרה מתפתח ריב .. מתעלמים ועוברים לנושא הבא

easternstar

New member
שניהם ממש דרכו האחד על היבלות של השני

כאילו הצליחו לגלות איפה כואב לכל אחד מהם ולשם הלך הראיון...

זה בכלל לא משנה אם הכיר או לא הכיר

(כלומר, עדיף היה שמראיין יכין את עצמו לפני ראיון, אבל זה ניחא) הבעיה היא האופן בו אלירז התמודד עם הראיון. הוא התגונן והתהלם. זה לא מקצועי. יש לו הרבה ללמוד ולהתמקצע לפני שיוכל לקרוא לעצמו מראיין או מנחה. את זה לא עושים בצבירת קילומטרג' בתוכניות קיימות, את זה לומדים באוניברסיטה, לימודי תקשורת. אגב, יש לו חן ויש לו כריזמה, אבל זה צריך לבוא לידי ביטוי בתחומים אחרים ולוא דווקא כמראיין.

למעלה