שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

sendibar0

New member
יש לומר, צליל לא מכוון1

שאת מאוד עסוקה באורטל ובדמוניזציה שלה. מפחדת שהיא לוקחת לדניאל את המיליון?

ברור, כי לי יש אחוזים במליון של דניאל...../images/Emo6.gif

אני לא אוהבת את אורטל, מה לעשות, לא מתחברת היא לא אמינה בעיניי וההתנהגות שלה היום, ההתפרצות, השתיה והשירה בציבור ברחבי הבית, עוד יותר מחזקות את דעתי עליה...

sendibar0

New member
אז אני מרחמת עליך

שאת נמצאת פה רק על מנת לטפטף רעל על הבחורה שאיננה הפיבוריטית שלך (ו"במקרה" מאיימת על הניצחון של הפייבוריטית שלך) במקום להתעסק בדברים טובים, ומחמאות לדניאל. את אפילו לא מפתיעה יותר. אין שום ערך מוסף בפוסטים שלך. אגב, עדיך 3 שוטים על זיונים לעין צלמים ועשרות מצלמות אבל את כמובן תגידי שלא אכפת לך, שיהיה להם לבריאות. כזו היא האהבה. פורנו בחסות תכנית ריאליטי

דידי 9

New member
אורטל אמיתית,כנה אדם מקסים ומכובד.צליל, את לד

לדעתי טמונה כאן מטעם אבא של דניאל. בטוח שיש פה מערך שלו! אין לי בכלל ספק! אז תמסרי לו שישתמש בכספו ולא בכסף של אחרים לעיסוקיו המפוקפקים. תודה שלום

izmeral1

New member
דידי חמודה. אולי .האמת על אורטל שלך אחרת?

אולי האוהדים הם לא? אלה משהו מפחיד יותר. הממתין שם בחוץ" הכול יכול להיות בתוכניות האלה. היו גם שעשו הימורים באח הגדול. וזה רק קבוצה. לא צריך קהל לעשות הימור.וכמובן לא אוהדים. מה בכלל לאהוב בה. כאשר האחות שלה היתה וגם היא גרמה . לאורטל ללכת על אורן. בפרוש עשתה זאת. האם זו הפנימה. שום דבר. ממשיכה בשלה. בובי בוא בובי לך זה לגבי אורן והאחות. למה הזכרתי. כי התרגשתי. כמו כולם? ולרע חשבתי שהיא האימא שלה. .ואז הבנתי שהיא בת זקונים. ולא מתקשרת הרבה. עם ההורים. ואת אחותה מעריכה הרבה יותר בגלל הטיול הממושך שהוא בכוח או במוח. אגב רובם שם או בכוח או במוח. אצלה זה נראה כמו אצל ליהי. פשוט להי זולה בהתנהגות. אורטל יותר חזקה בהתנהגות.. והיא לא חלשה. . לא מחברת לאדם הזה . ערב טוב לך לגבי האח הגדול היה זה המכה או סער או אילירז. זה כולם יודעים.

רותי167

Well-known member
צליל ,אנו תמימי דעים בנוגע לאורטל.

אולי כדאי שתעלי תמונה של הזוג המקסים כל פעם שיכתבו דברים הזויים על דניאל? יהייה נעים לראות ולא להתווכח על עובדות שדניאל מקסימה.

שרון-ב-

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif צליל ../images/Emo45.gif צליל ../images/Emo45.gif צליל

Deacon Frost

New member
גם האוהדים של קרן משתמשים בשיטה הזאת, נכון

גם לדניאל יש אוהדים שמשתמשים בשיטה הזאת, אני לא רואה איפה הסתירה. אני רק רוצה להמחיש שברגע שמישהו מתנהג באיזו צורה שלא יהיה צבוע ויבקר אחרים על אותה התנהגות.

sendibar0

New member
עיינתי בנושאי השיחה כאן, ואני רואה מעט מאוד

הכפשות מצד אוהדי אורטל, ואם בכלל כתגובה לאחרים.

למעלה