שרשור צהריים
והלאה 30/8

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רק שינוי קטן

לגבי השורה האחרונה- גם אז לא אשנה את דעתי

Deacon Frost

New member
שיחזור של הסיטואציה של דניאל וקרן

רק שעכשיו זה על ליבו של גב.

Deacon Frost

New member
זה תלוי בעיניי המתבונן

למשל דניאל שוחחה איתה בבוקר על המקרה וגם איתן ולאחר מכן איתן בירר עם קרן אם מפריע לה שהוא מדבר עם חן אז היא אמרה בדרך עקיפה שכן ומאז איתן החליט שהוא לא מעורב בנושא ודניאל בעקבותיו (היא ניהלה איתה שיחה שבה היא אמרה שהוא מוכנה להיות לה לאוזן קשבת בכל נושא, כולל גב אבל לא יכולה לשמוע אותה מלכלכת על קרן כי היא חברה שלה). לגבי שאר הדיירים אני לא יודע כרגע מה הדעה שלהם בנושא, חוץ מבן האידיוט שתמיד חייב להיות אימפולסיבי ומכנה אותה סייקו. מהחדשות היחידה שמשמשת לה אוזן קשבת ותמיכה היא דנה, אבל אם אכן יהיה חרם אמיתי יש לי הרגשה שהיא תנטוש אותה כדי שזה אחר כך לא יתקוף אותה.

sunflower11

New member
ראיתי את קרן לא מזמן משוחחת ב"נחמדות" עם חן

כנראה שהיא רוצה ליצור מצב שלחן יהיה לא נעים ממנה ושהיא תוותר על גב. נראה שקרן רואה את דניאל כדוגמא למי שהצליחה ומנסה לחקות אותה בדברים שונים (כמו למשל זה שהיא שכבה עם איתן - לכפות עצמה כמו דניאל), וכמו שהיא ישר הלכה חזק על גב להיות הראשונה (כמו שדניאל עשתה עם איתן).

sunflower11

New member
זו לא הנקודה. הנקודה היא שקרן היתה מתוסכלת

שדניאל ניצחה אותה/הצליחה להשיג את איתן, וכעת היא מנסה לחקות אותה/ליישם על גב את מה שלמדה ממנה.

בולשיט ...אם יוני ואורן מתחו ביקורת על קרן

וההיתנהלות שלה עם גב אז אם הם חברים אמיתיים אז היו מיעצים לה ...כי אני חושבת שהיא קצת מבולבלת ......היא לא צריכה את גב הוא לא רציני ומודע על אך שהוא נראה......הוא סתם בדיחה לא יותר

בוףברכה

New member
..מתאימים....בן וליהי...

ו"הטימטום שלך....גבר...על כל הפיתויים.... והשקרים שלך...מוטטו...חומות..ומבצרים.."

רינתי77

Active member
העיקר שלפני כן הדפקט התמרמר בפני ליהיא

שמור לקחה את הגיטרה בלי לבקש ממנו וקיבלה רשות לנגן וזה יבוא על חשבון הזמן שלן כשהוא ירצה לנגן...אלוהים..כמה אגוצנטריות..

KEEK

Member
קשה לו עם זה שהיא מנגנת יותר טוב ממנו

גנבה ממנו את הקטע של העאלק גיטריסט מנגנת טוב ממנו שרה טוב ממנו ונראת טוב ממנו

רינתי77

Active member
אבל עם זה שהוא אימבציל..לא קשה לו!

ועם זה שהוא כלומניק ולא יודע מה הוא רוצה מעצמו בגיל 34 גם לא קשה לו.

למעלה