שרשור ציפורי
לילה נרעשות

רק מתקנת שאיתן אמר שהוא לא נמשך אליה יותר

כי הכיר אותה ולא בגלל שהוא בקשר עם דניאל. גם לדניאל התנכלו כל הבנות, עוד לפני הסיפור שלו עם אורטל, דניאל הייתה הרי הראשונה ואליה התייחסו מגעיל ולכלכו לא פחות מאשר על אורטל. אני עוקבת אחריה, לא רואה שם שום דבר מיוחד מעבר למה שציינת, יושר והליכה בדרך עצמאית, הבעיה היא שהיא תמיד מגלה דברים מאוחר מדיי, כמו במקרה של אתי, נכון, יש לה טוב לב, אבל על זה לא מקבלים מליון שקלים. דניאל לעומת זאת, בורכה בשכל ישר , היא מראש לא נכנסת לשום עימות , קבוצה או סכסוך, זה לא מעט.

sivan513

New member
בגלל שיש לה את איתן

למה להסתכסך, לרכל או בכלל להתעניין בכל מה שקשור לבנות- כשהיא מאוהבת ויש לה את איתן? עם כמה שהיה לה קשה ובלה בלה בלה, היה לה גם הכי קל שם כי היא מראש בחרה שלא להיכנס לעניינים של הבנות ולדבוק במטרה

אבל לעשות את זה, כשאת נמצאת בקבוצה

זה הכי קשה. קשה להתנהל לגמרי לבד בסיטואציה הזאת ודניאל עשתה את זה הרבה לפני שאיתן היה שלה. העובדה שהיא הייתה חכמה והתמקדה במטרה ולא בליכלוכים זו הגדולה שלה.

sivan513

New member
דניאל עשתה מה לפני איתן?

הייתה לבד? לא היא לא, לפני הנשיקה, היא הייתה בחבורה של קרן ליהי ואתי וגם אחרי אגב היא לא הייתה בודדה, תמיד הייתה לצידה חברה (שבמקרה איתן העיף) ועם מי לדבר, גם עם הבנים. מה שביסס את מעמדה, וחיזק אותה נפשית... בקשר לחלק השני, לא מדובר רק על לכלוכים, מדובר על כל האינטרקציה עם הבנות, היא פשוט ביטלה אותה. זה לא עניין אותה מה קורה שם, והיא רק ניסתה למצוא מישהי לדבר איתה על מעללי איתן כאילו היא בכלל לא חייה שם. זכותה להתמקד באיתן ולא לראות אף אחת ממטר, אבל גם בדיוק בגלל זה היא לא התלכלכה.. (כמעט) אין לדעת איך הייתה מתנהגת אילולא לא היה קורה בינהם כלום או לא הייתה האחת שלו

מה שאין לדעת, אז אין לדעת...

העובדות הן שהיא מתנהלת בצורה מסויימת , נקייה וחכמה לדעתי. אני לא אומרת שמעולם לא הייתה לה חברה, התכוונתי לכך שהיא לא השתייכה לקבוצה. נניח קרן ליהי ואתי שאבו את הכוח שלהן מעצם החיבור ביניהן, כך גם ענבר ענת ואיילת. אפשר לשפוט את ההתנהגות שלה לטוב או לרע, לעת עתה נראה שעשתה נכון.

חני 57

New member
גם אורטל לא הייתה בקבוצה

אפילו גב שנכנס אמר עליה שהיא סינגל או משהו כזה!!!

אגב, התכוונתי לפני שאיתן היה שלה לגמרי

כי היא עברה תקופה ארוכה מאוד וקשה מאוד כשהיא הייתה בחוסר וודאות בנוגע ליחסים ביניהן.

klapim

New member
חחח איזה הגדרה יפה איתן היה שלה לגמרי

איתן לא היה ולא יהיה שלה

אתם שוחכים שדניאל קיבלה

הדרכה לאורך כל הדרך מאיתן מה להגיד ומה לא להגיד לא להתחבר לזו ולזו וכו' אף אחת שם לא תודרכה כמו דניאל לא עליתם על זה היא כל הזמן נזהרה מלרכל......

דקל69

New member
הוא ציין שהיתה שם משיכה מאוד גדולה, ברור

שהיא כבר לא אופציה עבורו כי הוא בזוגיות ודי מאוהב, אפילו אם יביאו את הבחורה הכי יפה בעולם, מקסימה, חכמה והוא הוא כרגע תפוס רגשית ולא יסוג. דניאל התחילה ללכלך קצת לאחרונה, הקרבה לקרן וליהיא ממש לא עושה לה טוב כי היא במקום בטוח וקצת זונחת ומקפחת את כל החלשות יותר ואלה שנמצאות בעמדה נמוכה מימנה. דניאל כבר מנותקת מהכל ומתרכזת באיתן, היא קצת איבדה את מוסר השפיטה הנכון. אני מפרגנת שהיא מאוהבת ומאושרת אך היא לא סופרת כלום יותר. אורטל מבחינתי ראויה לקבל את הפרס רק על האצילות שהיא נוהגת בכולם, על עמוד השדרה שהיא מגלה למול הבנים ועל עצם העובדה שלמרות שהיא מאוד מחבבת את אורן ובקשר מעולה איתו הלכה לפי צו ליבה ולא התפתתה לפתח איתו מעבר בשביל שום אינטרס. שימי לב כמה טעויות דניאל עושה לאחרונה, היא כפי שהחליטה שרק היא בשביל איתן לזוגיות כך בשיטתיות מנטרלת כל מי שמנסה להתקרב לגב ודוחפת את קרן לקדמת הבמה, כאילו רק לה ולקרן מגיע מכיון שהן ראויות. היא גם עושה את השגיאה הקלאסית של לחבור לבנות שבזוגיות (ליהיא וקרן) בשביל שיהיו חברותא, אין לה בעיה לשהות עימן כל היום בחדר הבנים ולהזניח את כל השאר.

אני לא רואה את זה כך

דניאל, גם היום מתנהלת עצמאית. נכון שמדי פעם היא יושבת עם קרן או אורטל, אבל רוב הזמן, היא לבד , עם הבנים או עם איתן. גם עכשיו יוני ניסה לגרור אתה לשיחה על אתי והיא חתכה אותו בצ'יק, היא לא מאפשרת רכילות וסיכסוכים בקרבתה. מה שאת קוראת התנתקות וריכוז בעצמה ולא ב"חלשות" אני קוראת - אוטנתיות. היא ממשיכה כמו שהיא הייתה תמיד, העובדה שנכנסו בנות חדשות לא משנה את דרכה, היא מעולם לא הייתה מחוברת יותר מדיי לאף אחת מהבנות וכך זה ממשיך היום. אגב, מתי ראית שדניאל שוהה עם קרן וליהי כל היום בחדר הבנים? דניאל ממעטת מאוד לשהות שם, אם כבר אז רק בלילה עם איתן. גם כשהיא נכנסת למרפסת היא מבקשת רשות, למרות שכיביכול יש לה פריוולגיות מעצם היותה בת זוג של איתן. אני לא רואה שינוי בהתנהגותה מהיום הראשון ועד עתה.

sivan513

New member
זה בדיוק מה שמציק לי בה

היא לא מתערבבת, כאילו היא לא חייה שם זכותה להתערב במה שקורה עם אתי, היא מרכלת עליה ועל חברות שלה משקרת לה, מעוותת את המציאות, מנסה לסכסך בין דניאל לבנות אחרות למה היא לא מתקוממת נגד זה גם? למה היא מעדיפה לשתוק לה? מה כ"כ טוב בזה?

כי תראי מה קורה שם, כל מי שכן מתלכלך

בריבים ובסכסוכים יוצא אידיוט. היום אורטל חברה של אתי, מחר כבר לא. היום אתי חברה של קרן , מחר כבר לא. למה להכנס בכלל לגנון הזה, לדניאל יש עמוד שדרה, כל הרעש רקע הזה לא מזיז לה, היא לא מתעסקת בזוטות כי היא רואה שזה הכל בול שיט, הכל מאנטרסים. בן אדם שיודע מה הוא רוצה, לא יתעסק בזה. היא אמרה אתמול לאורטל, אני יודעת מי אני, אני שלמה עם מה שאני עושה ולכן לא אכפת לי מה אתי אומרת והיא צודקת.

nomi12

New member
דניאל לא צריכה כי יש לה את איתן לא לשכוח....

הוא מחזק אותה ובעצם אין לה צורך מלבדו באף אחד

לא תמיד היה לה את איתן

היא מתנהלת כך מן השבוע השני בוילה, זה אופי, לא להכנס לריבים מטופשים , לדעת להבחין בין הטוב לרע ולדבוק בטוב, לא לרכל, לא להתערב בויכוחים של אחרים, גם איתן מעריך את זה בה, את היכולת להתמודד לבד מבלי להזדקק לקבוצה.

nomi12

New member
זה נכון, אבל כשאתה לא יוצר

חברויות ולא מתערבב אז גם אין לך עימותים. בדניאל יש הרבה דברים מאוד חיוביים, היא חמודה מאוד, נראית טוב, היתה מאוד חזקה בהתנהלות שלה עם איתן, והשיגה אותו, שאפו...

החוכמה היא להיות ממוקדת מטרה גם במקום כזה

כלומר, כשנכנסה לא ידעה שהיא תתאהב באיתן והוא בה והם יחיו באושר ועושר עד עצם... היא נכנסה כי ידעה שיש סיכוי למליון. במצב כזה, מה היא צריכה את הקצ'קיידעס האלו, אף אחת שם לא תשאר חברה שלה והן כולן בתחרות על לבו של איתן. לכן, דניאל פעלה בשכל, כשראתה שהרגשות שלה כלפיו אמיתיים וחזקים, עזבה שטויות והתמקדה בו. שימו לב מה אומרות המודחות כשהן יוצאות מהבית, כולן מדברות על תהליכים שעברו...בולשיט, כולן היו עסוקות בריכולים מהבוקר עד לערב.....שום תהליך לא עברו, אולי תהליך אגירת קלוריות תוך כדי זליגה איטית על הכסא. דניאל באמת עשתה דרך ובזכות היותה חכמה , ממוקדת ומפוקסת מטרה, לא התלכלכה בכל המיץ של הזבל וגם זכתה בבחור. נראה מה יהיה היום, אם יפתח הריב, הם יכניסו גם אותה בכח לסיר , מעניין יהיה לראות את התגובה שלה.

למעלה