שרשור ציפור
לילה

efrat800010

New member
שיחה מעניינת../images/Emo20.gifאורטל לאורן:

"היתה לי אינטימיות בבית וזה נוגד את מי שאני ,בהתחלה התשובה שלי היתה החלטית שלא מבחינת המשפחה שלי,אני מכבדת את ההורים שלי....קרה מה שקרה וזה מאוד מפריע לי והציק לי לא הפסקתי לחשוב על זה וזה גרם לךי באיזה מקום להתחרט אני לא חושבת שאגיע למצב כזה שוב בבית,אני מאוד מעריכה ואוהבת אותך ,אני שוכחת כמה כיף לי לידך עד שאנחנו יושבים ביחד ,אני לא רוצה שתתרחק,רק תבין מאיזה מקום אני פועלת ככה שאנחנו לא לבד ורואים אותנו,כבר נכוותי מהאינטימיות ואני לא רוצה שזה יקרה שוב... כאן זה לא יקרה אולי בחוץ... אני משתפת אותך במה שאני מרגישה כדי שתבין" אורן עונה לה בצחוק "הרגשתי את זה טוב בואי למיטה שלי אני אסדר לך חסינות"... וממשיך "זה היה ברור לי מאוד מההתנהגות שלך" אורטל "בהתחלה זה היה בלי לחשוב ועכשיו אני חושבת"
אורטל בזה הרגע קנית הרבה קולות בקרב הקהל ובזכות!!! כמה כנות,כבוד וערכים,בצורה עדינה ובלי לפגוע עם המון חן ואמת אמרה את שעל ליבה לאורן

sivan1237

New member
מוזר שבחורה נכנסת לתוכנית על יחסים

וטוענת שיש לה בעיה עם אינטימיות בגלל המצלמות.. איך היא עברה אודישן?

efrat800010

New member
היא אמרה לו

שבהתחלה היא לא חשבה הלכה עם הלב וזרמה ואז הבינה את המשמעות של זה(השמרנות,המשפחה וכו') ולקחה צעד אחורה עכשיו היא חושבת יותר מהרציונאל ופחות מהרגש

דיי3

New member
לונדרון מה נסגר איתך? :( אולי כדאי שאורטל תוצ

תוצב במרכז הכפר ונסקול אותה? יש משהו חשוב ששכחת "מודה ועוזב ירוחם". אורטל סיפרה שעשתה טעות בעבר, היא מצטערת על זה מאוד, מאז לא עשתה שום דבר כזה. היתה יכולה להרויח הון אם היתה ממשיכה. אז מה הקטע לחזור כמו איזה נטורא קרתא כמו מנטרה.

KEEK

Member
מה אתם אומרים על התזמון של אורטל?

כבר לפני מס' ימים היא אמרה שהיא רוצה לגמור את הקשר עם אורן, אבל לא עשתה עם זה שום דבר. עכשיו שהיא לא מועמדת להדחה היא באה לדבר איתו (אפילו לא חיכתה שעתיים) זה מריח לי שאם היא כן היתה מועמדת, השיחה הזאת לא היתה מתקיימת, והיא עדיין היתה משחקת איתו את המשחק הזה. אני לא אוהב את זה..

קשקשה9

New member
קיק אורטל ואורן כבר כמה ימים שמרו על מרחק

אחד מהשני גם כשהודיעו שכל הבנות מועמדות

KEEK

Member
אבל השיחה נעשה רק עכשיו

בעיני זה חשוד חבל אורטל היתה בעיני במגמת עליה וזה ממש מוריד ממנה מהלך מתוכנן ומכוער.. אני חושב שהשיחה הזאת לא היתה מתקיימת (למרות הריחוק) אם היא היתה מועמדת להדחה כי כל עוד היא לא חתכה רשמית מאורן הוא כן היה מציל אותה מהדחה.

efrat800010

New member
אורטל לאורך כל העונה פעלה

לפי אינטואיציות ורצון מלא-אפילו שהיתה מועמדת ואפילו שסיכנה את עצמה בהעמדה להדחה וזה לא עניין אותה היא הלכה עם האמת שלה

דקל69

New member
גם לי זה נראה קצת מוזר, היא כבר הודיעה לו

היום שהיא רוצה לדבר איתו והוא חיכה כל היום, היה קטע שהיא נשברה בגלל מה שדניאל סיפרה לה על אתי וגב אמר לאורן שהיא בבאסה ובוכה ואורן רצה לדבר איתה והיא אמרה לו לא עכשיו. אני אוהבת את אורטל אבל חשוד לי שהיא דיברה כבר לפני מספר ימים עם יוני לגבי הענין אך לא אמרה כלום לאורן עצמו. זה כאילו היא הראתה כלפי חוץ את כוונותיה שלא יחשדו בה אך לאורן עצמו היא התמהמה לספר שבמידה ותהיה מועמדת הוא יגן עליה. זה ברור שאם היתה מועמדת (ולא משנה עם מי) היא היתה הולכת כי מלבד אורן וקצת יוני אין לה שום אינטרקציה עם הבנים. בן לא סובל אותה ולא מדבר איתה ומגב ואיתן (הרווקים) היא מרוחקת ואין לה כל קשר וענין איתם, מה עוד שהיא מהווה סיכון לפרס. אני יודעת שהיא תכננה לדבר איתו אך עצם זה שלא עשתה זאת עד לאחר ההודעה על המועמדים קצת מרגיש שזה היה מתוכנן, למה לספר ליוני 3 ימים קודם אך לא לאורן?

KEEK

Member
היא מאוד מתוחכמת

משחקת פני תמימה אבל היא מאוד מחושבת. היא לא אמרה לאורן עד עכשיו כי אם היא כן היתה מועמדת, היה נוח לה להמשיך את הטיזינג איתו ואז הוא ישמור עליה ויגן עליה מפני הדחה. היא שומרת את כל האופציות פתוחות עכשיו היא מרגישה מוגנת ולא צריכה אותו אז היא חותכת. סוג של מעשה ליהי רק עם יותר קלאסה.

sivan1237

New member
אני לא מסכימה

כי היא לא מכרה את עצמה ואת הגוף שלה..ועכשיו חתכה.. היא חתכה כלום למעשה.. כי מה שהיה זה רק שיחות ופלרטוט מילולי... אין מה להשוות לגועל נפש שנקרא - ליהי..

למעלה