שרשור ציפור
לילה

sunflower11

New member
מסכימה איתך, היא גם אמרה לו שאולי יילך ביניהם

בחוץ, למרות שהיא אמרה שהיא לא נמשכת אליו ואי-אפשר להתחיל משהו ככה. היא רוצה לשמור אותו קרוב אליה כדי שיגן עליה. היא גם אמרה לו קודם שהיא רוצה להיות איתו ותלך איתו עד הסוף ואז כשהיא ראתה איך ליהי הסתבכה בגלל שהיה לה קשר לא אמיתי (זה היה לפני שבן חזר אליה) והיא ביקרה את ליהי שהיא נמצאת עם מישהו רק בשביל להישאר עוד קצת, אז איך היא היתה נראית אם היא היתה עושה אותו דבר? אין ספק שגם אורטל משחקת את המשחק, אבל לעומת שאר הבנות היא הרע במיעוטו.

דקל69

New member
ועדיין ביצעה את השיחה רק לאחר ההודעה על

המועמדות. נראה קצת לא כשר ביחוד שכבר הודיעה ליוני על הענין לפני 3 ימים וגם דסקסה על זה עם אתי. היא כבר מספר ימים יודעת ומכריזה שהיא לא מתכוונת לפתח קשר עם אורן אך מצאה עיתוי מעולה לאחר ההכרזה למועמדות. היא סבבה, אומרת את האמת שלבלב לבנות גם על חשבון דחיה וחוסר אהדה והכל אבל בענין הזה היא היתה יוצאת יותר אמיתית וגדולה אם היתה מבצעת את השיחה עם אורן קודם לכן. היא שריינה את עצמה מבחינת הקהל שהמהלך לא יראה מפתיע ומשום מקום ע,י כך שביצעה את השיחה עם יוני ואתי מבלי להגיד אף מילה לאורן. למעשה היא נמנעה מכל קשר איתו בימים האחרונים בשביל לא לגרום לשום מצב שייצא להם לדבר. אם היתה עושה את השיחה קודם לשידור הייתי מוריה בפניה את הכובע, המהלך הזה גורם לי שוב לפקפק בה. ועדיין אני בעדה ובעד דניאל.

webguy

New member
השאלה בכלל למה להודיע לו שהקשר תם ?

למה בעצם סימה הקשר רשמי מה היה לה בעיה להמשיך ? הרי לא היה פה משהו שהוא כפה עליה מגע פיסי ... אם תיצור זוגיות עם גב אז יש מקום לחשד ... אבל בשלב זה המהלך לא נתן לה שום יתרון אלא להפך אי הגנה בעתיד ..!!

דקל69

New member
קודם כל אין ביניהם שום תקשורת, אורטל גם לא

מלקקת לכל הבנים כמו שאר הבנות ולא מתחנפת אליהם בשביל חברות והגנה. היחיד שיש לה קשר איתו זה יוני (חברי) ואורן (לא מוגדר). וחוץ מזה בן אדיוט, הוא משוכנע שהרומן שלו ושל ליהיא זה שוס בחוץ וזה הדבר הכי מעניין, רומנטי ונצפה. מבחינתו לבחורה שאין קשר רומנטי בוילה אין הצדקה לקיומה שם ולא מבין למה הקהל מצביע לה. היא גם לא טמפרמנטית כמו קרן ואתי שנמצאות בכל מקום ובכל סיטואציה, היא יותר שקטה ונחבאת את הכלים. בן אוהב אקשן, ענין ובלאגן ומבחינתו כל מי שמספק זאת מעורר ענין, בן מעדיף את השקר על האמת, המציאות שלו היא האמיתית הוא לא רואה מעבר.

sivan1237

New member
טוב זה לא שאין עוד הדחות יותר והיא כבר בגמר

אני בטוחה שהיא עשתה את זה היום כי הבינה שהיא עוד שם לזמן מסוים והיא חייבת לתת לו הסברים להתנהגות שלה.. אבל התירוץ -עולב לאינטליגציה

efrat800010

New member
יש עוד 4 הדחות לדעתי ואולי אחת מהן כפולה

אז ברור שאחת מהותיקות תודח השאלה היא מי...

sivan513

New member
כנראה שלא

כי הוא קנה את זה
אבל אני לא חושבת שזה תירוץ, אמנם היא לא אמרה לו את הסיבה העיקרית, אבל גם מה שהיא אמרה נכון להתנשק עם בחור אחד בתוכנית כזו זה מילא, אבל להתנשק עם החבר הכי טוב שלו זה באמת לא נעים, בייחוד שהיא אומרת שהמשפחה שלה פרימיטבית..

adiyon2

New member
בדיוק רציתי לכתוב את זה

ראתה שהיא לא מועמדת להדחה, עשתה שיחת פרידה

efrat800010

New member
ההפך הוא הנכון כי

היתה יכולה בקלות לפעול כמו ליהי ולהידבק אליו מיום שלישי ועד היום בהכרזה אבל היא עשתה את ההפך התרחקה ממנו בהדרגה(ממגע בעיקר כדי לא להשלות אותו) היא חכמה אבל לא אין לה שום כוונה להשתמש באורן

sivan513

New member
מה זה משנה

היא אמרה את זה ליוני, אז הוא היה מגלה לאורן בסופו של דבר אם היא הייתה מועמדת

אורטל אומרת

שלא נראה לה שהמקום עושה לענבר טוב ושהיא אמרה לה את זה. ושניהם מסכימים שכבר הרבה זמן שהיא לא במיטבה.. אורטל מוסיפה ואומרת שלא נראה לה שמפה יש לה יותר לעלות מבחינת המעמד בבית. משהו כזה. שניהם גם מסכימים שהיא סבבה ומאוד אינטיליגנטית.

easternstar

New member
סוז../images/Emo13.gifלא נזכרת במשפט שענבר אמרה על איילת?

ההבדל הוא שענבר חזרה סשנים שלמים על המנטרה עד שסידרה שכמעט כולם יצביעו לאיילת ואורטל אמרה פעם אחת.

כן נזכרתי.. הגלגל מסתובב.מגיע לה..

ההבדל הוא גם.. שאיילת דווקא אמרה להם ההיפך, שהיא כן רוצה להשאר, רק שהן.. לא האמינו לה. פחח וענבר עשתה הכל כדי שידיחו אותה. נכון.

goodpink

New member
אורטל לאורן: לא נראה שהמקום עושה טוב לענבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המשפט על איילת אורטל ממש אוהבת את אתי לא להאמין היא תעשה הכל בשביל אתי

למעלה