לפני שעה היא לכלכה על אתי עם דניאל הנחשה
ד דיי3 New member 29/8/11 #255 אלה, את חושבת שאם תחזרי על המשפטים חסרי הערך שלך מליון פעם הם יהיו נכונים? אז לא. את מביישת את עצמך בחוסר היושר הזה שלך.
אלה, את חושבת שאם תחזרי על המשפטים חסרי הערך שלך מליון פעם הם יהיו נכונים? אז לא. את מביישת את עצמך בחוסר היושר הזה שלך.
E easternstar New member 29/8/11 #46 ../images/Emo41.gifאורטל לאורן: המקום לא עושה טוב לענבר../images/Emo13.gif בדיוק המשפט שענבר אמרה על איילת. איך שגלגל מסתובב.
../images/Emo41.gifאורטל לאורן: המקום לא עושה טוב לענבר../images/Emo13.gif בדיוק המשפט שענבר אמרה על איילת. איך שגלגל מסתובב.
ב בוףברכה New member 29/8/11 #66 ..עכשיו חסר..שיזרקו לאוויר..ספקולציות..שענבר. שוקלת.. לשים קץ..לחייה..,ע"י..נישנוש..ללא ההפסקה.(מעתה..ועד..ל..הדחה..
..עכשיו חסר..שיזרקו לאוויר..ספקולציות..שענבר. שוקלת.. לשים קץ..לחייה..,ע"י..נישנוש..ללא ההפסקה.(מעתה..ועד..ל..הדחה..
ק קייזר סוזי New member 29/8/11 #69 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פיטום הבהמה.
E easternstar New member 29/8/11 #71 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדול! בוף, יש לך את זה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
E ela501 New member 29/8/11 #79 אורטל חיכתה לראות אם היא מוגנת לפני שנפנפה את אורן,היא אמרה לדניאל כבר לפני שלושה ימים שהיא לא נמשכת אליו ושהיא חייבת להגיד לו,למה משכה את זה בדיוק ךאחרי ההדחה?
אורטל חיכתה לראות אם היא מוגנת לפני שנפנפה את אורן,היא אמרה לדניאל כבר לפני שלושה ימים שהיא לא נמשכת אליו ושהיא חייבת להגיד לו,למה משכה את זה בדיוק ךאחרי ההדחה?
S sivan1237 New member 29/8/11 #103 בכל ריאליטי שראיתי אנשים חיכו ליום של הדחה/מועמדות כדי לסגור פינות ועשות שיחות.. אין טעם לעשות שיחות אם מחרתיים אתה עוזב...
בכל ריאליטי שראיתי אנשים חיכו ליום של הדחה/מועמדות כדי לסגור פינות ועשות שיחות.. אין טעם לעשות שיחות אם מחרתיים אתה עוזב...
E ela501 New member 29/8/11 #159 בוף...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
בוף...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ד דינה122 New member 29/8/11 #256 אורטל עשתה זאת בדיוק* מהסיבה הנכונה ואמיתית!זה לקח לה זמן לגשת ולדבר עם אורן המקסים.ומהבוקר אמרה לאורן שהיא רוצה לדבר איתו!!! אורטל יודעת שהיא אמיתית[ אגב. עד לפני שבועיים לא סבלתי אותה,]ושהיא ישרה ולכן סביר להניח שגם אהובה בחוץ!
אורטל עשתה זאת בדיוק* מהסיבה הנכונה ואמיתית!זה לקח לה זמן לגשת ולדבר עם אורן המקסים.ומהבוקר אמרה לאורן שהיא רוצה לדבר איתו!!! אורטל יודעת שהיא אמיתית[ אגב. עד לפני שבועיים לא סבלתי אותה,]ושהיא ישרה ולכן סביר להניח שגם אהובה בחוץ!
ב בוףברכה New member 29/8/11 #96 מעצבן...זה..אתה..אתה עוד..פה?.. כן..אני..בפורום..למה לכבות לי..ת'שידור.. 'עמק..
מ מיצי החתולה5 New member 29/8/11 #118 הייי דידוש,אמרתי לך שתהיה אופטימית והנה ענבר עומדת להדחה, נקווה שתעוף בטיל על 4 הביתה
פ פונפון32 New member 29/8/11 #143 היי דידוש../images/Emo24.gif אמרתי לך שליהי לא תעוף ו ושענבר תטוס על מטאטא? תהיי אופטימית !
D didush100 New member 29/8/11 #168 הי מותק../images/Emo24.gif וואי איזה כיף בד"כ אני אופטימית התכנית גורמת לי לרדת מהפסים לאט אבל בטוח חחחחחחח
הי מותק../images/Emo24.gif וואי איזה כיף בד"כ אני אופטימית התכנית גורמת לי לרדת מהפסים לאט אבל בטוח חחחחחחח