שרשור ערב טוב
1/9

אתי התחילה שוב לתפוס מעצמה מאז הפגישה עם אמא

שלה. זה היה ידוע שהיא תתלונן על זה שהיא תותר לדניאל שתפגוש את אמא שלה, שבסוף דניאל לא רצתה לקחת מאתי את הביקור כדי לא להשאר חייבת לאתי.

didush100

New member
סשן ריכולים בהנהגת אתי על

ליהיא קרן אורטל ודניאל עם כל החדשות

klapim

New member
חחח אם היא לא תהייה בבית

הבית יתמוטט מי ינקה? מי יבשל? מי יכבס? חחחח נפולאון חדש

andy181

New member
אתי עם כל הכבוד לא עושה יותר עבודה בבית

משארהבנות הישנות, אם כבר הבנות החדשות הן עצלניות וכמעט לא עושות כלום.

ונינה צודקת בביקורת שלה לגבי איתן אורבך

איתן לא היה צריך לרמוז לבנות החדשות שהן צריכות לקבל החלטה אחרת בבחירה של הפגישות

CRAZYxNUTS

New member
וואיי אתי קיבלה כוח מאמא שלה והיא חזרה לעצמה

בדיוק כמו שהיה בהתחלה.

easternstar

New member
הוא עקץ אותן. הוא לא הכריח אותן. ירצו יקבלו

לא ירצו- יחליטו אחרת. ממילא הוא בוחר רק אחת בהדחות. אתי כפוית טובה לגבי גב וגם לגבי איתן. מפגן הצביעות של אתי עכשיו ממש מרגיז. אתה מקשיב? אתי מלכלכת כעת את כל אלה שהיא מחבקת ומנשקת ללא הפסק.

didush100

New member
כנראה? הן אהבלות אחת אחת

לא להאמין שהן קונות את מה שהיא מוכרת להן

easternstar

New member
לא יאמן איזה אהבלות. הן נכנסות לתוכנית

המינימום הוא לראות את הפרקים ולהבין מי מולן. הן ממש חיילות של אתי כאילו מתחילים מחדש את התוכנית. מגיע לדנה ולונינה להיות מודחות על ההתחברות לצביעות ולכוחנות של אתי

לגבי אתי יש קונצזוס

הרבה לא סובלים אותה ואני בטח שלא סובל אותה אבל אני "שופט" כול מקרה לגופו לדעתי איתן לא היה צריך להפעיל לחץ לא על החדשות וגם לא על אתי עם כול זה שאני לא סובל אותה

easternstar

New member
תראה מה קרה כאשר אתי קיבלה עידוד../images/Emo4.gif

חשבתי שהיה צריך לבחור אותה אבל כשאני רואה את התוצאה היה צריך לשלוח אותה לבית ושתראה את אמא שלה שם.

didush100

New member
רק המחשבה שאני אשמע את אתי עד הגמר

עושה לי חשק לבכות. כמה שקרים יוצאים לה מהפה כמה???? היא פשוט דוחה ברמות אחרות

easternstar

New member
המרמור והרכלנות של אתי ממש מעצבנים

אתי אגוצנטרית ולא רואה ממטר אף אחת אחרת. היא שוכחת את הדברים שנתנו לה וחושבת שהגמר מגיע לה. אתי:"אורטל כולה צביעות". על "חברתה הטובה" שישנה איתה כל לילה. על איתן ודניאל היא מלכלכת כעת בלי הפסקה ובפנים מחייכת ומחבקת. כעת היא מספרת שאיתן הכריח אותה לוותר לדניאל ויוני אמר לה שזה כדאי מבחינה אסטרטגית. תקשיבו לצביעות של אתי.

למעלה