ועצם זה שקרן ואורטל התקרבו, אתי לא יודעת איך לאכול את זה אז היא משתמשת בנשק הידוע שלה- לתקוף חזרה וקודם מהעורף-לקחה את החדשות אליה ומספרת להן מנקודת מבטה הייחודית את המצב... אגב, הבנתי מהשיחה של אורטל ודניאל שהיא רוצה שהן ישבו שלושתן עם אתי לשיחה- אולי זה ה"משפט" שהן תכננו לעשות לפני ההדחה לאתי... כרגע אתי מתחמשת בכוח חדש- הבנות החדשות... יהיה שמייח...או שלא...
ואם אתי אחת לא הספיקה חיזקו אותה ב-3 שחקניות משנה וחן אחת שמתיימרת להיות אתי 2. התכנית הזאת נהייתה בעעעעעעע חבל שההפקה לא שמה יותר דגש על האנשים הטובים בבית ומתעקשת לדחוף לנו בכמויות את כל הזבלה
אי אפשר לסמוך על הבחורה הזו. אישה כמוה אני אעדיף שלא תתקרב אליי, לא משנה אם היא אולי תהיה שם בשבילי כשאני אצטרך.. אבל זה יבוא לי בהפוכה אח"כ, בגלל זה אני מבינה בדיוק את הסיבה של דניאל, מדוע היא סירבה לה אתמול. לא מדובשך ולא מעוקצך. תודה רבה אבל לא תודה.
שתגמור חשבון עם מי שלא יתן לה כבוד ולא יתן "מה שמגיע לה". היא אמרה שדניאל בגמר ולכן צריך לתת לה, לאתי, צ'ופרים והקהל צריך לבחור במי שמגיע לו (היה ברור שזו אתי). על אורטל אמרה שהיא צבועה ולכלכה ללא הפסקה. כנ"ל על דניאל וגם על קרן. לא היתה אחת שעליה לא לכלכה ואיימה.