שרשור ערב טוב
1/9

didush100

New member
היא התחילה את השטיפת מח לחדשות

והן עושות רושם של קונות את זה

בעקבות השיחה שהיתה לה עם אורטל

ועצם זה שקרן ואורטל התקרבו, אתי לא יודעת איך לאכול את זה אז היא משתמשת בנשק הידוע שלה- לתקוף חזרה וקודם מהעורף-לקחה את החדשות אליה ומספרת להן מנקודת מבטה הייחודית את המצב... אגב, הבנתי מהשיחה של אורטל ודניאל שהיא רוצה שהן ישבו שלושתן עם אתי לשיחה- אולי זה ה"משפט" שהן תכננו לעשות לפני ההדחה לאתי... כרגע אתי מתחמשת בכוח חדש- הבנות החדשות... יהיה שמייח...או שלא...

easternstar

New member
הגיע הזמן להעיף סוף סוף את אתי

אפילו לפני החדשות. היא פשוט נוראה!

לאה133

Well-known member
החדשות לא מזיקות אתי ממש מזיקה ראשונה לעוף

אתי חייב לעוף

didush100

New member
החיים ע"פי אתי "אני בסדר והעולם דפוק"

איכססס חתיכת שקרנית מגעילה

didush100

New member
מה עשינו רע שזה מגיע לנו

ואם אתי אחת לא הספיקה חיזקו אותה ב-3 שחקניות משנה וחן אחת שמתיימרת להיות אתי 2. התכנית הזאת נהייתה בעעעעעעע חבל שההפקה לא שמה יותר דגש על האנשים הטובים בבית ומתעקשת לדחוף לנו בכמויות את כל הזבלה

didush100

New member
ותודה להפקה שסתמה לאתי את הפה

ועברה לצד השפוי של הבית

easternstar

New member
ההפקה הדפוקה העבירה מצלמה

אחרת היית רואה את "אתי במיטבה" בדיוק כמו בימים הראשונים של התוכנית והפעם ה"חיילות" הן דנה וונינה.

טוב, היא מסרוחה

אי אפשר לסמוך על הבחורה הזו. אישה כמוה אני אעדיף שלא תתקרב אליי, לא משנה אם היא אולי תהיה שם בשבילי כשאני אצטרך.. אבל זה יבוא לי בהפוכה אח"כ, בגלל זה אני מבינה בדיוק את הסיבה של דניאל, מדוע היא סירבה לה אתמול. לא מדובשך ולא מעוקצך. תודה רבה אבל לא תודה.

easternstar

New member
דניאך צדקה כשסירבה אתי לכלכה ואיימה כעת

שתגמור חשבון עם מי שלא יתן לה כבוד ולא יתן "מה שמגיע לה". היא אמרה שדניאל בגמר ולכן צריך לתת לה, לאתי, צ'ופרים והקהל צריך לבחור במי שמגיע לו (היה ברור שזו אתי). על אורטל אמרה שהיא צבועה ולכלכה ללא הפסקה. כנ"ל על דניאל וגם על קרן. לא היתה אחת שעליה לא לכלכה ואיימה.

didush100

New member
אתי שוב פתחה את הג'ורה

הפעם על קרן ליהיא אורטל ודניאל

והנה זה התחיל-אורטל שמעה אותן בחדר

ומעדכנת את ליהי ודניאל..... אורטל זועמת והמומה מאתי...יהיה היום אקשן או שהן ירסנו את עצמן?..מעניין

מאיפה הן יודעות שהיא מלכלכת עליהן?

אתי הזאת כזאת מטומטמת... כל האש היא מושכת אליה, עוד דרך שבה קרן תמשיך להיות מתחת לרדאר. מטומטמת הבחורה הזו, מטומטמת.

למעלה