שרשור ערב טוב
1/9

ליהי עכשיו מפילה על אתי את זה

שהיא חשבה דברים רעים על אורטל. עלובה פתאטית, כמו קרן. שלושתן צריכות לעוף משם מהר.

didush100

New member
סוז אין צורך ללכלך על ליהיא בכל משפט

ליהיא מקסימה ומותק אמיתית אני מבסוטה ממנה

אלה, אל תתחילי אוקיי?

אם הייתי מנבלת את הפה, היו מוחקים את כל ההודעות שלי. ובצדק. מה גם, שאני מחכה ליום שבו את תגידי לדידי שתרגע עם ההודעות שלה, רק אז תהיה לך אולי את הזכות לפנות אליי עם בקורת.

KEEK

Member
סתם שאלה -

מותר לקרוא למישהי כלבה בפורום? זה לא נוגד את התקנון? אני באמת מתעניין..

webguy

New member
לא חושב ..

הפורום לא נועד אלא לדון על המתמודדים עצמם של הווליה ולאנ על יחסים אישייםמ בין הכותבים כאן .. בקיצור יש לדון כאן לגופו של העניין ולא לגופו של הכותב ..!!

webguy

New member
יש פה נהול טוב ..

באח הגדול הנהול יותר רשלני לפחות באח השני שבו הייתי פעיל מאוד זה היה קטסטרופה ונהול זוועתי

באח הגדול זה זוועות, סרט איצה

אבל אל תשווה. באח הגדול כמות האנשים היא פי 5 אולי.. סביר להניח שיהיו יותר סיכויים ליותר בהמות.

KEEK

Member
הפורום של האח הגדול פעיל פי 10 מהפורום הזה

לכן יותר קשה להשתלט על מה שכותבים יחסית ל-2 מנהלים מול מאות כותבים הם מנהלים את זה יפה מאוד. אבל הכל יחסי כמובן.. פורום כמו האח הגדול מצריך לפחות 5 מנהלים. אני הייתי מצרף את 2 המנהלים שכאן גם לפורום האח הגדול ביחד עם המנהלים שיש שם הסגנון זהה והם כבר יודעים מה צריך לעשות..

KEEK

Member
לא יודע למה יש רק 2

אני זוכר שהיו 3 ועכשיו יש 2 שניהם מאוד נחמדים ועושים עבודה מצויינת אבל 2 לא יכולים להשתלט על מה שקורה שם במהלך העונה זה הפורום הכי פעיל שיש בתפוז.. הוא פשוט מפוצץ. מסכים איתך שצריך להוסיף לשם אנשים לניהול.

ela501

New member
זה לא קשור קיק מדובר בטקט

דידוש אוהבת אותה ומביעה את זה פה בהודעה בפורום ,ישר סוז קופצת עם הודעה שהיא כלבה, לא יפה בעיני .

לא מתוקה שלי

דידוש הגיבה להודעה שלי!!!! אם כבר, תדייקי. מה גם שמעולם לא קראתי למישהי פה בשמות גנאי, לא כאלו בטוח שלא כאלו. ואם ליהי כלבה בעיניי, אז היא כלבה, כמו שקרן כלבה, כמו שענבר ואתי כלבות.

למעלה