שרשור ערב טוב
1/9

adiyon2

New member
גב לא רוצה את קרן

אבל חוזר איתה מהדייט יד ביד. נראה לי שנאכל פה הרבה כובעים. איכס

goodpink

New member
בסופו של גב הוא שיאכל אותה להיות עם רוע וגועל

ולהפסיד את המליון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא יצטרך להתמודד עם קרן המתישה וNEEDY והרוע של קרן... מבחינתי קרנו יחד משמעותית

ליאורי13

New member
אם זה קרן-גב

בגמר אני אצביע לאיתן-דניאל, שיאכל אותה בעיקרון אני רוצה שאורטל תיקח את המיליון

ליאורי13

New member
כן הא?

נראה לי שנפלה ההחלטה עם מי גב צועד לעבר הגמר יד ביד איזו אידיליה

easternstar

New member
לא חושב. גב אמר לחן שהדייט לא חשוב

נראה איך יתקדם הקשר עם חן.

ליאורי13

New member
אני רוצה לחשוב שיהיה משהו אמיתי

בן גב לחן, אבל, אנ יודעת שאני משלה את עצמי וזה לא יקרה אמא של קרן עשתה יופי של עבודה על גב (יסורי מצפון,פסיכולויגיה הפוכה)

adiyon2

New member
להחזיק יד ביד זה לא הצהרת כוונות?

הוא לא ימשיך עם חן. הוא בחר, הם גם בטח התנשקו.

easternstar

New member
תלוי מה יבחר הקהל. גב רוצה חצי מיליון

אם הקהל ישים את חן ברשימת ההדחות גב לא יתקרב אליה. אם חן מחוץ לרשימת ההדחות ההימור שלי שגב יחזור לחן. אני חושב שהחזקת ידיים לא אומרת כלום אצל גב.

adiyon2

New member
תראה, אתמול בערב הוא אמר לבנים שלא ינשק כאן

אף אחת מאחר והוא לא מרגיש נוח אחרי פגישת האמהות, לכל אחת יש משפחה וזה לא נעים. נראה כאילו הוא לא נמשך לקרן, אבל אני חושבת שהוא כן מעוניין רק באמת פוחד לפגוע בה. אני יותר מאשמח חטעות ולאכול כובעים במקרה הזה.

נכון.. לדעתי את צודקת

זה יהיה תחרות בין איתן ודניאל לבין בחורה נוספת. מקווה שאורטל.

easternstar

New member
בחלומות הלא נעימים שלי אתי עולה לגמר../images/Emo4.gif

ובוכה לקהל שהיא צריכה את המיליון עבור אמא שלה ו"שוכחת" לספר על הטיולים לחו"ל ועל החלפת הריהוט כל שנתיים ובגדי המעצבים והקהל של המשדר המרכזי מרחם עליה.

adiyon2

New member
כוכב, שמעת אותה היום?!

סיפרה שאמא שלה קנתה לה רהיטים חדרים לחדר שלה. סיפרה שאמא שלה החליפה מקרר וסלון שכשהגיעו המובילים הם היו בשוק שהיא מחליפה כי הכל חדש. משהו לא מסתדר לי כאן. אבל גם את זה ההפקה לא מראה.

easternstar

New member
זהו ששמעתי הכל אבל ההפקה לא מראה../images/Emo4.gif

היא סיפרה שהיא טסה לחו"ל ומתכננת טיול אחרי התוכנית, כל הבגדים שלה בגדי מעצבים וכל שנתיים הם מחליפים הכל והבית שלה הוא ענק. השאלה מה ההפקה תראה ואם לא יציגו את אתי בוכה וכולם בוכים איתה.

למעלה