אתי אמרה שהיא גם יכולה להכנס בבן אדם ושהיא לא מפחדת ממנו.
A adiyon2 New member 1/9/11 #57 יו ליהיא יודעת לדבר ליהיא אומרת לאורטל ולדניאל אנחנו לא רכלניות כמוה (אתי), את אני דניאל וקרן לא מרכלות. הן מציעות לא לדבר איתה ולהמשיך עוד חודש. אורטל רוצה לדבר איתה. ליהיא אומרת שלא.
יו ליהיא יודעת לדבר ליהיא אומרת לאורטל ולדניאל אנחנו לא רכלניות כמוה (אתי), את אני דניאל וקרן לא מרכלות. הן מציעות לא לדבר איתה ולהמשיך עוד חודש. אורטל רוצה לדבר איתה. ליהיא אומרת שלא.
ק קייזר סוזי New member 1/9/11 #62 ליהי כלבה.. היא גם מפילה על אתי את כל מה שהיא וקרן חשבו על אורטל. כאילו אתי אחראית לכל החרא בוילה. מסריחה.
ליהי כלבה.. היא גם מפילה על אתי את כל מה שהיא וקרן חשבו על אורטל. כאילו אתי אחראית לכל החרא בוילה. מסריחה.
D didush100 New member 1/9/11 #84 אתם פשוט לא אובייקטיביים לגביה וגם זה בסדר אבל אני חוזרת ואומרת שהיא מקסימה מותק ומאוד אמיתית
A adiyon2 New member 1/9/11 #91 דידוש, את יודעת שהיא מרכלת אולי לא ברמה של אתי, אבל מרכלת. אם היא לא היתה כזאת, היא היתה מתרחקת מהרכלניות כמו שדניאל עשתה. ושלא נדבר על היחסים עם בן.
דידוש, את יודעת שהיא מרכלת אולי לא ברמה של אתי, אבל מרכלת. אם היא לא היתה כזאת, היא היתה מתרחקת מהרכלניות כמו שדניאל עשתה. ושלא נדבר על היחסים עם בן.
D didush100 New member 1/9/11 #107 היא ממזמן לא מרכלת והיא בתקופה מעולה. טוב לה עם בן ורואים את זה והיא לא משחקת אלא אמיתית. הריחוק מאתי והקרבה לבן עשו לה רק טוב. חבל שלא מראים את זה בתכנית המרכזית
היא ממזמן לא מרכלת והיא בתקופה מעולה. טוב לה עם בן ורואים את זה והיא לא משחקת אלא אמיתית. הריחוק מאתי והקרבה לבן עשו לה רק טוב. חבל שלא מראים את זה בתכנית המרכזית
A adiyon2 New member 1/9/11 #122 אני ממש לא צופה רק בתוכנית המרכזית אצלי זה בטלוויזיה כל היום (מובטלת אז תביני כמה שעות זה פתוח), לא קונה את הידור המרכזי. אבל הי סבבה, לפחות יש מי שנותן לליהיא 3 הצבעות.
אני ממש לא צופה רק בתוכנית המרכזית אצלי זה בטלוויזיה כל היום (מובטלת אז תביני כמה שעות זה פתוח), לא קונה את הידור המרכזי. אבל הי סבבה, לפחות יש מי שנותן לליהיא 3 הצבעות.
ר רותי167 Well-known member 2/9/11 #179 ../images/Emo140.gifהיי דידוש,אני איתך ליהי בשבועות האחרונים עלתה כמה מדרגות ובעיניי היא מותק.
A adiyon2 New member 1/9/11 #79 די דידוש היא ממש לא מקסימה. לא בא לי שוב לפרט למה. אני אפילו כבר לא מרחמת עליה.
A adiyon2 New member 1/9/11 #87 להיות עיוור זה לפעמים טוב לפחות את לא מתעצבנת כל פעם שהיא מופיעה. כי אני כן
D didush100 New member 1/9/11 #92 מצידי שיראו אותה כמה שיותר כל היום../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif