שרשור צהריים
והלאה

easternstar

New member
בד"כ זה מתפרסם באיחור של יום.

היום יש את נתוני מוצ"ש. מחר נדע בודאות. אכן מעניין, במיוחד בגלל נתוני ההצבעות שהביא אגוז.

easternstar

New member
תודה../images/Emo140.gif גם 12% זו לא הצלחה מזהירה../images/Emo13.gif

הם נעים בסביבות 10% פלוס מינוס. אני חושב שהנתון מראה שהביקורת שלנו נכונה.

כן ירידה מ 12.9 שבוע שעבר זה מה שכתוב בכתבה..

וזה כשלון לפני תחילת העונה הם ציפו לרייטינג ממוצע של סביבות 20 אחוז כדי להחזיר תהשקעה של התוכנית ולהרוויח ממנה קצת.. ברייטינג כזה הם ללא ספק יסיימו תעונה עם הפסד כספי בטח להשקעה כספית עצומה של 8 מיליון שקל לעונה לפי מה שזכור לי שקראתי בזמנו.

זה נכון..

מי שרואה את ערוץ 29 לא מבין מה הקשר של הערוץ לתוכנית ש80 אחוז מהדברים שמראים בפרק בכלל לא הראו בערוץ 29 מהסיבה הפשוטה שמתי שיש שיחות מעניינות מעבירים לסנוקר או סתם מצנזרים,אשכרה מצאו שיטה יש שיחה מעניינת בוא נראה להם תסנוקר וככה נוכל להעלים תשיחה ולשדר אותה רק במרכזי זלזול ענק בצופים.

easternstar

New member
עדיין הם ממשיכים בפרסומת הרועשת שלהם?

כשהערוץ היה בחינם פתחתי אותו בלילה כשעבדתי במחשב. יותר נוח. ב2 בלילה, כשכל השכנים ישנים, פתאום הטלוויזיה התחילה לצרוח ברעש אימים פרומו טיפשי לתוכנית שלהם ואני קפצתי מיד כדי שכל השכונה לא תתעורר. חוץ מזה אפילו שיחה אחת הם לא הראו לנו מההתחלה עד הסוף וכשהם חושבים שמשהו מעניין הם עוברים לסנוקר.

KEEK

Member
אתי עובדת קשה אצל דניאל

מספרת לה שהיא צריכה להגיע לגמר שהיא עשתה המון בתוכנית ואין סיבה שליהי או אורטל יגיעו בגלל הזוגיות שלהן, כי מה שיש לה עם יוני לא פחות חזק. אומרת לה שאם זה יהיה בינה לבין ליהי, איתן יבחר בליהי. זה נשמע כאילו היא מדברת עם דניאל, במטרה שדניאל תשפיע על איתן.

sivan513

New member
חח היא כזאת טיפשה

איך היא כל הזמן אומרת "אני לא מכרתי את הגוף שלי" "אני לא משתמשת במיניות שלי" "אני לא זורקת את עצמי על אף גבר" וזה בגלל שאף אחד לא רוצה אותה!! עלאק לא זורקת את עצמה על אף גבר, שכחה כבר איזה סרט עשתה לליהי על בן..ומה היה עם יוני

KEEK

Member
העניין הוא שהיא אומרת דברים שהבסיס שלהם

נכון. אבל היא מציגה את זה בצורה שגויה, בנוסף לדיבור התוקפני שלה, וזה יוצא רע. אבל שורה תחתונה, לאחת כמו ליהי באמת לא מגיע יותר ממנה. אורטל למשל שם בזכות עצמה ולא אורן. הקהל איתה. אבל ליהי היתה הכי הרבה מועמדת להדחה והיא שם רק בגלל בן. אתי אומרת שיש לה משהו עם יוני שהוא יותר אמיתי, למרות שזה לא משהו מיני, וזה נכון. האהבה של אתי ליוני יותר אמיתית מהאהבה של ליהי לבן (שהיא רק לצורכי המשחק). שורה תחתונה אתי צודקת, לליהי לא מגיע להגיע לגמר יותר מאתי. אבל אתי לא יודעת לדבר.. וכל מה שהיא תגיד ישמע כמו רכילות ותוקפנות.. ועכשיו זה נשמע כאילו זה נאמר רק בשביל שדניאל תשפיע על איתן

למעלה