שרשור צהריים
והלאה 1/9

NogLanzani

New member
חחח לא

בואנוס איירס זה אוויר טוב ובואנוס דיה זה בוקר טוב חחחחחחחחחחח

pink panther7

New member
סליחה אבל מה זה הנחיריים של אתי חזן?

אפשר לחטט שם עם 3 אצבעות ביחד

pink panther7

New member
מעצבן שאורטל מתחנפת לקרן

ואומרת לה שהיא וגב מתאימים ויש להם חברות, אורטל מאכזבת

דיי3

New member
הפכתם לציניים. גם אם האמת תנחת לכם על הראש

לא תזהו אותה. חבל. אני לא תפסתי את אורטל בשקרים, אולי פה ושם שקר לבן. אז למה לא להאמין לה עד שתיתפס בשקר?

poseidon111

Active member
מי אמר שקרים?למה את מתנפלת ללא סיבה.

דיברתי על חנפנות הדדית ומלוקקת ללא בסיס. את מדהימה-לא את יותר עכשיו אני מבינה מי את באמת-גם אני גם אני ועוד הרבה מהסוכר הדביק הזה.פתאום, אחרי חדשיים הן חברות טובות כל כך, או ששתיהן מחזקות אחת את השנייה מפני אתי?

izmeral1

New member
אני הגבתי על הזה. דניאל וקרן. מפחיד מאוד=

מפחיד זה לגבי החיסיון.שיש בידם" לגמר זה איתן. לגבי גב לא בטוח. ואם הם ממשיכים כך. אז איתן יעצור את זה. כך אני מנתחת. את הדברים. כולם יודעים שגב הוא המתחרה של איתן על הכול זוגיות להביא לסוף. וכנ"ל המיליון. אז איתן יעשה אחת ותתיים . לא שנים. ולא יתן לזה קלף. שהיא דניאל. הוא יעצור את זה. אם והוא מבין טוב את המשחק. בטוחה אני שכן. אז אם דניאל תורמת הרבה לקרן. היא ואיתן יהיו מחוץ למשחק. זה בטוח כך הולך. אין כאן מקום לעודד את היריבים. -זה או אני או הם. . זה לגבי התחרות. וכמובן אם אלה מפסידים.( דניאל ואיתן )וזה יהיה הזוי. אז יש את אחת מהבנות . תקבל את האפשרות של הפרס? מקווה שאני הבנתי. מה עומד להיות? לקראת סוף הדרך הקרובה. הבנים יעזרו וזה רק לאי ערב טוב לך לכולם אז לא הליקוקים ולא דבש יעזור. אולי העוקץ

דיי3

New member
הן בטח לא חברות טובות עכשיו. אתה יודע מה

פוסידון, אנחנו שוכחים שהן צעירות מאוד, דיי שטחיות, (עיין ערך אנטליגנצי וידע כללי של קרן), הן עדיין לא כל כך מבינות בבני אדם (נסיון חיים קצר בסך הכל), אז יתכן שהן באמת מרגישות מן אופוריה וחיזוק הדדי, בהחלט. נ.ב. נבהלתי מההתנפלות שלך על ההתנפלות שלי:) לא התכוונתי להתנפל, אתך הסליחה.

אפרופו כניסה של סלב אורח (אריק זאבי)

היו צריכים להביא את שימי תבורי למשהו יותר משמעותי ומעניין מאשר לשפוט בתחרות כלבים שימי תבורי וננסי ברנדס היו יכולים לעשות שמח אם היו מכניסים אותם לשיר או לשפוט במשימה יותר מעניינת

שאפולי

New member
טוב, כולם שומעים את קרן מעברת את אורטל?

גם כשהיא אומרת אמת זה חצא אמיתות ... "דניאל קיבלה ממני רק כנות" מה? מתי? אורטל מזה תמימה בקטעים האלה.

רגע רק רגע

Active member
תמימה זו לא מילה...

איזה עדות אופי נתנה על יוני... שרק לפני שעה קלה, מכר אותה בעבור הבטחה לנזיד עדשים.

pink panther7

New member
אפשר לסכם: דניאל הרסה את התוכנית

כל מטרת התוכנית היא שהרווק איתן יתעניין בכל הבנות וימצא את האחת, אלא שדניאל הדורסנית תקעה עליו דגל מתחילת התוכנית והכריזה בעלות, מאחר ואיתן הרכרוכי לא בדיוק נעמד על רגליו האחוריות והתנגד, חוסלה בעצם התוכנית. גם גב לא מושיע את התוכנית הכושלת, הוא מתעניין במיליון ולא בבנות. כישלון.

רינתי77

Active member
אז מי שלמעשה הרס את התכנית זאת

ההפקה ע"י ליהוק גרוע. הם אלה שבחרו במשתתפים והם אלו שקבעו את חוקי המשחק...דמות זו או אחרת לא יכולים להרוס מה שהיה על הפנים מלכתחילה....

sunflower11

New member
איזה מצחיק איתן, הוא כל הזמן חוזר על זה שהוא

מאוד מעריך את דניאל שהיא לא וויתרה והמשיכה בזוגיות בזמן שאחרות וויתרו. בטח שהיא לא תוותר, לה היה את הקשר ראשונה וגם בעיקר את הקשר הכי טוב איתו. האחרות הרגישו שגם כך אין להן סיכוי ולכן (בין היתר) פרשו.

למעלה