ולכל מוכי הוורד
בבקשה...
קגומה ירתה חץ אזהרה אחד לתוך השיחים, מודעת לכך שהוא פגע בדמות שהתחבאה מאחוריהם. אותה דמות גנחה בכאב וצנחה קדימה אל תוך השיחים, נשרטת בפניה חושפת את עצמה לעיניה בלי שהתכוונה. היא הביטה במי ששכב כעת על הדשא, שרוט וחבול כשחץ מטהר תקוע בכתפו, אינויאשה כנראה לא שמע והריח כלום, חושיו קהים מהצינון.. "
אוי לא.." לחשה לעצמה "מה עשיתי.."
פרק 2 "קוגה!" היא מיהרה אליו לבדוק מה מידת פגיעתו "אני כ"כ מצטערת..חשבתי שאתה אחד הצמיתים של נאראקו.." "אנ.. אני בסדר" גנח קוגה, והיה ברור שכואב לו. "כבר תקעת לי חץ בזרוע פעם, אני רגיל" (
הערת המחברת- כשהיא טיהרה את הארס שהיה ביד שלו בעזרת חץ) קגומה לא יכלה שלא לחייך חיוך מריר- 'הוא פצוע קשה, שרוט וחבול והוא בכל זאת מנסה לעודד אותי שהכל בסדר'.. היא בלעה את רוקה ואמרה "אני חייבת לשלוף אותו החוצה.. אתה יוקאי ואם אני לא אשלוף אותו עכשיו הוא יכלה אותך" קוגה מלמל משהו.."מה?" ביקשה קגומה. "תוציאי אותו... מהר.." הוא חזר, מתנשף בכאב. "אל תזוז" היא החזיקה בחץ קרוב למקום הפגיעה ומשכה בעדינות, היא חשבה שעדיף לדבר על משהו אחר, להסיח את דעתו- "אז.. מה עשית פה בכל מקרה...? צדת סנאים?" הוא הרים אליה מבט מרוחק "לא.. באתי בשבילך" 'בשבילי?!' חשבה, "אתה, עוקב אחרי?!" היא אמרה את הדבר הראשון שעלה לה בראש. "לא! אני.. " הוא גנח כשהחץ כמעט יצא מהכתף "טוב, בערך.. אני.. את לא תברחי ממני אם אני אספר לך סוד?" "לא.." היא קיוותה שה"סוד" הזה באמת לא יגרום לה לברוח. "לפעמים כשאני לא יכול להירדם.. אני בא לצפות בך ישנה.. את יפייפה" הוא השפיל את מבטו "זה.." הוא גיחך "תמיד עושה לי חלומות טובים" "קוגה..
תודה.." היא הרגישה את הסומק מתפשט בלחייה. "אני מצטער שהערתי אותך, הרעשתי מידי.." הוא הגיב. "לא לא... הייתי ערה, אינויאשה.. לא מרגיש טוב.." היא השפילה מבט, מילותיה הזכירו לה את מחשבותיה מקודם. היא העדיפה להתרכז בהוצאת החץ "אוקיי... זה עומד לצאת, קח נשימה עמוקה". קוגה ציית, ואז- "
אאאאאאאאאאאאאאאאא" השאגה שלו הדהדה ביער שסבב אותם, קגומה נבהלה ומעדה אחורה, החץ בידה. כמה דברים קרו בבת אחת- אינויאשה פקח את עיניו וזינק מהעץ, נוחת על הרגליים בתושייה, כמו חתול (
ה.מ- אפילו שהוא כלב..), שיפו התעורר, מטושטש, סאנגו ומירוקו, שמשום מה ישנו צמוד מאוד קפצו שניהם, כשסאנגו משלחת את ידה במהירות להיראיקוסטו. "מה קרה פה?" מיהר אינויאשה לקפוץ בין קוגה לקגומה, שיפו ממהר אחריו. "הוא פגע בך?" "לא.. אינויאשה.. אני פגעתי בו! יריתי בו חץ.." אמרה קגומה במהירות- היא פחדה שהוא יפגע בקוגה, מבלי לחכות לתשובתה. "או.. סופסוף תפסת קצת שכל, שהוא סתם פרחח" נבח אינויאשה בצחוק נבזי. "אינויאשה.. " אמרו שיפו וקגומה במבט מאיים וקוגה רק שלח בו מבט שונא. "אתה פגוע קשה" אמר מירוקו, שניגש לחבורה "סאנגו, הביאי את התחבושות מהתיק של קגומה". "רגע" לחשה קגומה לעצמה-
היא רצתה לעזור לו, אחרי הכל היא אשמה בפגיעתו! סאנגו מירוקו ושיפו מיהרו קדימה, נדחקים בינה ואינויאשה לבין קוגה ומציעים לו צמחי מרפא למיניהם. אפילו אינויאשה הראה עניין והתקרב מעט להתקהלות, משאיר את קגומה מאחורה. למעשה, הוא ידע טוב מאוד שקוגה לא היה פה בכדי לפגוע בקגומה, הוא ידע שהוא מגיב בהגזמה. לילות רבים כשנשאר ער הוא שמע התגנבות בשיחים, מספר פעמים מאוחר יותר, כשלמד להכיר את ריחו של קוגה, ידע שזה הוא, מגיע להביט בה ישנה. מידי פעם אפילו היה מתקרב אליה ומלטף את לחייה ושערה- ואינויאשה נתן לו לעשות זאת..הוא ידע היטב איך זה לדאוג למישהי ולאהוב אותה בכל ליבך, הוא ידע איך נראה אדם מאוהב, והוא סמך על קגומה, וידע היטב שעם רגשותיו לקיקיו שמסרבים למות יחד איתה, ומונעים ממנו לתת אהבתו לקגומה, אין לו מילה בנושא- משום כך הוא ידע.. ידע שכל עוד לא יוכל לתת לקוגה קרב הוגן על ליבה של קגומה, הדבר ההגון יהיה לפנות לו את הדרך. הוא העדיף לראות אותה מאושרת מאשר סובלת ומחכה לו שיאהב אותה בחזרה. הוא לא שנא את קוגה. הוא גם ידע שקוגה לא שונא אותו. אמנם היה ביניהם הסכם בלי מילים לא להתעסק אחד עם השני. זה יכול לגרום רק לצרות. "רגע, תנו לי.." ניסתה שוב קגומה, מגבירה קולה מעט.. היא רצתה שהם ייעלמו,
היא רצתה לדאוג לקוגה! "הנה שים את זה פה.." "אני מורחת את זה על השריטות, זה ישרוף קצת אבל יעזור.." "אתה רוצה לאכול?" "היי זאב, תנשום עמוק.. זה יעזור להעביר את הכאב.." מקהלת עצות אפפה את קוגה, כולם ניסו לעזור.. אפילו אינויאשה. 'איפה קגומה?' 'קוגה!' קגומה ניסתה לפלס דרכה בין ארבעת האחיות הרחמניות שטיפלו בקוגה. "זוזו.. בבקשה". היא דחפה קצת. היא אף פעם לא הייתה לא מנומסת. "אוי... בבקשה...
תעופו מפה!!!" היא צרחה, דוחפת את כולם בדרכה אליו. מבטים מזועזעים הופנו אליו, כולל של קוגה. "קגומה... את בסדר?" לחש אינויאשה. "אני... סליחה... אני פגעתי בו... תני לי לכפר על זה.." אמרה קגומה בעצבנות. 'מה קורה לי? זה בגלל קוגה?' כולם הנהנו בטמטום, לא היה להם מה לומר לנוכח הטענה הזו. "צמחי המרפא פה..וגם התחבושות.." לחשה סאנגו. והושיטה לה חבילה. "תודה סאנגו." "אנחנו.. נהיה .. שם" הצביע שיפו וגרר איתו את אינויאשה ההמום מהמכנסיים. "תודה" לחשה קגומה למירוקו שקרץ לה והתרחק. "קגומה.. את בסדר?" חייך קוגה. "דאגת
לי?" "לא, כלומר.. כן, למה לא?" חייכה חיוך קטן. "יש לי.. בקשה.." הוא לחש לה באוזן. "מהי?" תהתה קגומה. "תתקרבי אליי קצת.." קוגה התקרב לפנים שלה. '
הוא.. עומד לנשק אותי?!'