שירשור פאנפיקים|זבנג|

Shiba Demon

New member
טוב גם אני אנסה

היה זה בוקר רגיל אחרי קרב קשה בין החבורה לבין סאשומרו. והחבורה יצאה לאיסוף צמחי מרפא מכיוון שמירוקו שבר את ידו ולאינויאשה היה פצע גדול בבטן. הם הגיעו לכפר קטן ובו יש צמחי מרפא אז הם חיפשו את בני הכפר לשאול עם מותר להם,ואז הם הגיעו לעץ גדול שהיה בכפר וכול בני הכפר עמדו מסביבו והשתחוו "מה קורה כאן?" שאל מירוקו "הם מקריבים קורבן" אמר אחד אנשי הכפר "מה הם מקריבים?"שאלה סנגו "ילדה" אמר בן הכפר "ילדה?" נדהמו כולם "איזה ילדה?"אמרה קגומה "זאת שבין השיחים" אמר בן הכפר "אינויאשה אנחנו חייבים להציל אותה" אמרה קגומה "אם אין לה רסיס אבן אני לא רואה סיבה להציל אותה" "אינויאשה" אמרה קגומה בכעס "בסדר בסדר אני אציל אותה" אבל שיפו כבר הקדים אותם והלך אל הילדה שנראתה אדישה למדיי למה שהולך לקרות לה "איך קוראים לך?" שאל שיפו הילדה לא ענתה רק הסתכלה עליו במבט חצי רדום והמשיכה לחבק את בובת הכלב שלה החבורה אף הם התקרבו אליה "היא דיי נראת כמו קאנה" צחק אינויאשה לפתע צצה אישה מבין השיחים "שמה הוא קליאו היא הייתה תינוקת שמצאנו אותה וגם אז לא השמיעה קול רק הביטה במבט הרדום שלה וחיבקה את בובת הכלב" "אז למה מקריבים אותה?"שאלה קגומה "אני לא יודעת..קחו אותה איתכם" "אבל" אמר אינויאשה "קחו! אני חושבת שהיא תהיה מאוד מועילה לכם" אז החבורה כולל קליאו יצאו מן הכפר ובמאמצע הדרך קגומה צעקה "שכחתי את צמחי המרפא" "לא נורא נסתדר בלעדיהם למשך זמן מה" אמר מירוקו קליאו התקרבה לידו השבורה של מירוקו ואחזה בה "מה היא עושה" שאל שיפו את סנגו "אין לי מושג" קליאו עזבה את ידו של מירוקו שאמר בפליאה "היד שלי היא החלימה" החבורה כולה הסתכלו במבט שאלה אל קליאו שניגשה לאינויאשה וחיבקה אותו ואז הפצע שלו נעלם "איך היא עשתה את זה היא רק בת אנוש" אמר אינויאשה כבר ירד הלילה וכולם הלכו לישון. קליאו ניגשה אל אינויאשה ונגעה במיצחו אז החל אינויאשה לחלום חלום מוזר שבו הוא מנשק את קגומה והיא אומרת לו "בוקר טוב בעלי" ושנולדו להם ילדים.ואז ניגשה קליאו לסנגו ונגעה במיצחה סנגו התחילה לחלום על החתונה שלה ושל מירוקו ועל הרגע שבו היא אמרה לו שהא אוהבת אותו. שיפו שהתעורר בנתיים צעק על קליאו "מה את עושה" קליאו לא דיברה רק פתחה את עיניה לרווחה ושיפו נרדם נא תגובות ואני אנסה לשפר בפעם הבאה

RaVeN IYI

New member
חח אין פה מספיק אבנים בכל מקרה

היי, אגב, אחלה פיק!! תמשיכי- אני עוקבת!

טוב אחרי מחשבה עמוקה-פיק חלק א'

אני לא טובה כ"כ בעניין אבל...אני מקווה שתאהבו: החבורה הלכה לכיוון ההרים,קגומה אמרה שהיא מרגישה בכיוון רסיס אבן. "אינויאשה?"שאלה קגומה "למה אתה מתנהג שונה בזמן האחרון?" אינויאשה הסתכל על קגומה כאילו היא מלאך שבא רק עכשיו ואמר "אני..אאני...כללום ללא קקרה..." קגומה חשדה בתשובתו של אינויאשה,היא ידעה שהוא מסתיר משהו מפניה. קגומה..אולי תפסיקי לתחקר אותו!תסתכלי לשמיים ותביני!" אמרה סאנגו. קגומה הסתכלה לשמיים וראתה שהיום בלילה יהיה ירח מלא!! הגיעה הלילה,הבנות התרחצו והבנים הקימו מדורה. "תגיד אינויאשה,למה אתה כ"כ חושש מהירח המלא?כבר הפכת בעבר ל-בן אנוש" אמר מירוקו.שיפו הסתכל על אינויאשה כאילו מצטרף לשאלה. זה בגלל...זה בגלל" אמר אינויאשה "נארקו יודע שאני הופך ל-בן אנוש בקרוב ו...אני מרגיש בנוכחותו" "אז למה לא סיפרת?!"שאלו שיפו ומירוקו במקהלה. כי...נארקו איים שאם אני אספר לפני הלילה הזה יקרה משהו לקגומה...ואני...ופחדתי" ענה אינויאשה. "אינוויאאשהה"אמרה בשקט קגומה שעמדה עם סאנגו מאחורי העצים. הלילה היה אפל; אינויאשה שחור השיער התאמן בלחימה עם קירארה וקגומה והשאר ישנו. פיתאום קגומה השמיעה קריאה של בהלה,אינויאשה הסתובב והוא ראה מן אפלה מסביב לקגומה,הוא ניראה נורא מודאג,הוא צעק "קגומההההההה!!!!!" והאפלה נעלמה.הוא רץ אל קגומה ליטף את פניה ושאל "את בסדר,קגומה?" קגומה אמרה "אינויאשה...אינויאשה מאחוריך!!!!!!!!!!!!!!!!"

PakoLina

New member
זה יפה, זה מותח../images/Emo99.gif

רוצה המשך בעע אני כבר מתחילה להתבלבל עם כל הפיקים><

איררון

New member
זה יפה אבל התחלת לבלבל אותי.

הוא לא הופך לבן-אדם כשהלילה הוא בלי ירח בכלל?

Shiba Demon

New member
בקרוב המשך

אני מקבלת השראה מכלב של חברה שלי במפתיע הוא דיי דומה לאינויאשה פלוס יש לו אופי דיי דומה לשל אינו וגם כשאילפו אותו לשבת הוא ישב אבל לא תמיד וברגע שאמרתי לו אוסוורי הוא ישב ולא זז וגם כשאני קוראת לו באקה הוא עושה לי puppy eyes

אווה15

New member
../images/Emo20.gif פאנפיק חדש! ועוד אין לו שם...

אני מצטערת שאני פותחת שרשור חדש, אני פשוט ממש לא רוצה שהוא יטבע בשרשור הגדול (שנמצא פה איפשהו גמכן) ולא יזכה לתגובות וביקורת.. אז שרשור חדש! אגב, בהתחלה כתוב "יער אינויאשה".. אם אתם זוכרים, בפרק הראשון גילינו שליער שמקיף את הכפר של קאדה קוראים "יער אינויאשה"... תהנו ותגיבו לי בבקשה :)

וואו@_@

פשוט וואו התיאורים שעשית! יש לך בטא שעזר לך? או זה לבד??!!!? זה ממש מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעם ראשונה שאני אומרת את זה לפיק!!! זה ממש מקסים!!!!!!! *סוגדת*

תמונה שווה....

סתכלו על אינו קגומה ושיפו בצד.... מזכיר לכם סצנה אחרת? לא? טוב אני אגלה... כשאינו חיבק את קגו לפני שהוא זרק אותה לבאר... זה בדיוק מה שמירוקו עשה לשיפו.... ("עזובתי! מה קורה שם?!" מירוקו: זה לא לילדים") סצנה קורעת אגב... סוחטת דמעות אבל קורעת!כן, פיצול אחד צחק והשני בכה... או שהההפך?

love Jay

New member
אה....וואלה נכון...זה ממש מזכיר את

הסצנה הזאת...היה קורע!!

RaVeN IYI

New member
אוווו אווווו אווווו!!!

אהבתיייי!! את כותבת נהדר, וההתבטאות שלך מאוד ספרותית=) תמשיכי!! ולנושא השני שלך.. אני עדיין לא מבינה למה לא עושים דף שלם רק לפאנפיקים.. זה יותר מסודר. ובכלל, אם כבר לפתוח שרשור חדש, אז לכל פאנפיק(לכל כותב) יהיה שרשור משלו..=/ זה פחות בלגן.. בהצלחה עם הפיק!! **מחכה להמשך** ומקוה שיבוא מהררר(שומעת??) =)

למעלה