וחלק 3
...ואחריו צעדו קאגורה וקאנה. "נאראקו!, צעק אינויאשה בזעם, "אכן" ענה נאראקו בקולו האדיש. "לא חטפתי את קאגומה, אך אני יודע מי כן עשה את זה, ובאתי להציע לכם הצעה" הוא אמר. אינויאשה לא חפץ להקשיב להצעתו של נאראקו, זו הייתה בוודאי עוד אחת מהחבולות הרבות שהלה המציא. אמנם הוא לא יכל לדעת זאת בוודאות, אך הוא לא התכוון לקחת את הסיכון. הוא העדיף לפתור את הבעיה בדרכו הרגילה- אינויאשה שלף את טסאיגה והתחיל לרוץ לעבר נאראקו, אך משהו עצר בעדו והוא נפל. "קירארה!", הוא צעק בזעם, "תעזבי אותי!". קירארה הייתה זאת שמנעה ממנו להתנפל על נאראקו, היא תפסה במכנסיו וסירבה לשחרר את אינויאשה, למרות שהוא צעק עליה. "עצור אינויאשה! בוא נשמע מה יש לו לומר" אמר מירוקו. "הנזיר צודק, אינויאשה", נאראקו אמר בקול משועשע, "אם הייתי חוטף את קאגומה לא הייתי צריך לבוא לכאן עם הצעות, הייתי פשוט לוקח ממנה את הרסיסים שאספתם ומשלים בעזרתם את אבן 4 הנשמות..." הוא לא הצליח לסיים את המשפט משום שאינויאשה קטע אותו: "תשתוק, ממזר מנוול!", הוא רעד מרוב זעם, "אל תנסה לרמות אותנו, אני יודע שאתה חטפת את קאגומה! אף אחד אחר מלבד השדים שאתה יוצר מגופך לא יכל לעבור כאן מבלי שארגיש בנוכחותו, אל תשקר!!". "אינויאשה, חכה", אמר מירוקו, "יש הגיון במה שהוא אומר". מירוקו פנה לנאראקו: "מה היא הצעתך? אך היזהר, אנחנו כבר מכירים את התחבולות שלך, אל תנסה לרמות אותנו!". "אני יודע מה קרה לקאגומה, ומי האחראי, ואני יכול לספר לכם" אמר נאראקו, עדיין רגוע. "איך ידעת בכלל שקאגומה נחטפה, או מי חטף אותה?", לראשונה סאנגו פצתה את פיה. לאחר שתיקה קצרה נאראקו ענה לה: "עקבתי אחריכם לאחרונה". "אתם רואים?", צעק אינויאשה, "אסור לסמוך עליו!", אך השאר התעלמו מדבריו. "למה שתעזור לנו? אתה בוודאי רוצה משהו בתמורה!", אמרה בחשדנות סאנגו. "את צודקת", נאראקו ענה לה בחיוך קטן, "כשתמצאו את קאגומה, אני רוצה שתיתנו לי את הרסיסים שלכם בתמורה לעזרתי". מירוקו וסאנגו החווירו. "לעולם לא ניתן לך אותם, נאראקו!", צעק אינויאשה, אשר הצליח סוף כל סוף לשחרר את בגדיו מבין שיניה של קירארה. נאראקו צחק ואמר: "חשבו על כך. בלעדי לא תצליחו למצוא את קאגומה לעולם! אני אבוא מחר בערב. אני מקווה שתחליטו את ההחלטה הנכונה עד אז, להתראות". ובמילים אלו הוא פנה והלך משם, קאגורה וקאנה משתרכות אחריו. "אני מקווה מאוד שאתם לא שוקלים ברצינות לתת לו את הרסיסים!" פנה אינויאשה לחבריו. הם שתקו. "נמצא את קאגומה גם בלעדיו, מי הוא חושב שהוא?!", אינויאשה ניסה לשכנע אותם, "ומלבד זאת, קאגומה לעולם לא הייתה מסכימה לתת לו את רסיסי האבן, אם הייתה פה". "נכון! אינויאשה צודק!", אמר שיפו, שיצא סוף סוף מההלם בעקבות כל מה שקרה, "אנחנו נמצא את קאגומה לבד, והכל יהיה בסדר!", הוא ניסה לעודד את השאר, אך בעיקר את עצמו. אסור לו לפרוץ בבכי, כולם סומכים עליו עכשיו, בייחוד קאגומה! הוא חייב להוציא אותם מהצרה הזאת, כפי שעשה תמיד. "אינויאשה, אם לא נסכים, לא תהיה לו עוד שום סיבה שלא להרוג אותנו. כעת הוא צריך כדי שנציל את קאגומה, הרי הוא אף פעם לא עושה את העבודה השחורה בעצמו." אמר מירוקו. "מכל העימותים הקודמים שלנו איתו יצאנו בשלום, גם הפעם נצליח!", המשיך אינויאשה בנחישות. "בכל אחד מהעימותים ההם, הדבר שהציל אותנו היה החיצים של קאגומה, אבל עכשיו, כשהיא לא פה...", מירוקו לא סיים את המשפט. "תגידו", אמרה בקול שקט לפתע סאנגו, אשר לא אמרה דבר עד כה, "לא שמתם לב למשהו מוזר בהיעלמותה של קאגומה?" מירוקו, אינויאשה ושיפו פנו להסתכל עליה. "גם החפצים של קאגומה נעלמו יחד איתה?..." וזה כל מה שבינתיים כתבתי... אהבתם?