שרשור אחה"צ ולפנות ערב
21/8/11

meytula

New member
אין עלייך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל מילה בסלע!! יש להם מלא שיחות ואף אחת מהן לא משודרת לא בשידור חי ולא במשדר המרכזי

MICHI2404

New member
אתמול הראו שיחה של דני עם קרן, ודני היתה פשוט

מקסימה. רהוטה, כנה, רואים שעברה המון בחיים שלה. אפילו קרן אמרה לה:" שמכירים אותך, אי אפשר שלא להתאהב בך". מי אני שאשבור את המילה של קרן... חוץ מזה, איתן לא סתם התאהב בה (או שלא) דני בחורה אינטלגנטית ומקסימה. לי לפחות מספיק רק להביט בה, בלי שתדבר, ולהתאהב בה.

meytula

New member
אני בדיעה שלך

''מי אני שאשבור מילה של קרן''
ליייק
בהתחלה בכלל לא התחברתי אליה,לדניאל הכוונה
הרבה יותר יפה לה אסוף

רינתי77

Active member
התכנית הזאת ושיחות עומק לא ממש

מסתדרים המשפט אחד. אני צופה בתכנית מהיום הראשון ולא הייתי עדה לאף שיחה שהייתי מכנה אותה שיחת עומק! נהפוך הוא! עד לרגע זה אינני יודעת כמעט דבר על המשתתפים. מה דעותיהם, השקפת עולמם, שאיפותיהם..כלום!

דיי3

New member
בדר"כ השיחות בין דניאל לאיתן הן סיפורים של דנ

דניאל על עצמה.

sunflower11

New member
מסכימה. לא ראינו גם מדניאל שום אקט של טוב לב

או אכפתיות כלפי מישהי. כול מה שמעניין אותה זה מי מעוניינת באיתן ומי לא. (לדוגמא: רק כשאיילת אמרה לה שהיא כבר לא מעוניינת באיתן, שהיא הבינה שהוא לא מעוניין בה, אז היא החליטה לשנות את דעתה ולא להעמיד את איילת להדחה. וזאת למרות שהיא יודעת שאיתן לא היה מעוניין באיילת).

efrat800010

New member
מי שלא "מאיימת עליה" בלקחת את איתן היא מתחברת

אליה ונהיית חברה טובה שלה מי שמעיזה(ראו "שיחות אזהרה" עם בנות שמעוניינות באיתן היא תופסת אותה כאוייבת (סמויה)

efrat800010

New member
יושר לא נמדד כך לדעתי אבל זה לדיון אחר... בכל

מקרה שיהיה לה בהצלחה עם איתן ושתתכונן לשבוע אחרי היציאה הוא כבר ישכח שהשתתף בתוכנית הזאת....

רינתי77

Active member
דניאל לא יצרה קשרים הדוקים עם

אף אחת מהבנות. זאת בעצם הגדולה שלה. היא אינה מחוייבת ע"י שום "ברית". היא הפכה להיות די מבודדת אחרי המשחק שהוביל לנשיקה. ברור שחברת הבנים היא המקום הטוב ביותר עבורה. היא לא מרצה את הבנות אלא את איתן, ומבליגה על לא מעט התבטאויות מלגלגות שלו שהוא זורק לכיוונה.

meytula

New member
באמת??לא שמתי לב

חוץ מאותה פעם שהיא הקריאה את המכתב היה עוד משהו?? זה היה בצחוק שהוא אמר לה ''תקריאי במילים שלך'' אם לזה את מתכוונת

רינתי77

Active member
זאת לא היתה הפעם היחידה..

not by far ...הרבה פעמים הוא כאילו בצחוק לועג לה על זה שהיא משבשת מילים או בעצם לא הוגה אותם נכון, ופעמים אחרות הוא מפגין קוצר רוח מול חוסר הידע הכללי שלה ולעג לטעם המוסיקלי שלה....

meytula

New member
יש לו קטעים מתנשאים

גם חברים שלו לא פעם הלינו על זה. הוא מבחינתו זה סוג של הומור אבל בכל צחוק יש אמת

efrat800010

New member
בוודאי שהיא יצרה הבעיה שכל מי שהיא חברה

אליה הודחה אחרי שבוע או שבועיים היא היתה צמודה ללירון כל היום,אח"כ לעדי ואז לליז שליז הודחה נצמדה לאורטל היא תמיד מחפשת בנות "בודדות" או "חלשות" ויש לזה סיבה ... בנוסף שמרה את אתי לידה תמיד מחמיאה לה וגורמת לה להרגיש הכי קרובה גם לזה יש סיבה

למעלה