שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

poseidon111

Active member
צליל,עכשיו ברצינות.אם לרגע אחד את חושבת

שיש לי משהו נגד האהבה שלך אליה, את טועה טעות מרה.אני דיברתי על משהו אחר לגמרי,וחבל שלא הבנת את דברי כפי שרציתי.

הבנתי לחלוטין, אני פשוט חושבת שלא ירדת

לסוף דעתי בנושא של דניאל. כיוון שהפורום הוא וירטואלי, אי אפשר לקרוא את הטונציה בה נכתבים הדברים. רוב הזמן, דברים נכתבים בחיוך ובהומור. החיבור אליה כדמות טלוויזיונית הוא אכן חיבור אמיתי, כלומר, היא באמת מרגשת אותי, פיזית, אני מחייכת מעומק הלב כשאני צופה בה ובאנטראקצייה שלה עם איתן או עם אחרים בבית. אבל מכאן ועד להיות עיוורת או לא מודעת לעובדה שהיא דמות בתוכנית טלוייזיה ולא חברה שלי...רחוקה הדרך... קח שיר פיוס , אולי זה יהרוס לנו את החיבור המוזיקלי, אבל זה שיר שאני אוהבת
http://www.youtube.com/watch?v=JMkFjYRWM4M

poseidon111

Active member
../images/Emo9.gifכמו שאמר המפרי בוגרט ב"קזבלנקה"

"אני חושב שזוהי תחילתה של ידידות מופלאה". אני קצת עתיק בטעמי, אני יודע...

adiyon2

New member
בריף

הכניסו ליוני את נועה שאמרה לו שהפייבוריטית שלה זו קרן. האהבה פרחה ברחבי הוילה. נועה מלקקת לכל הבנות שהם מדהימות. לפני עזיבתה מלקקת לקרן כמה היא מדהימה ואומרת לה לא להתפשר. קרן שוב ניסתה את מזלה עם גב בלילה, נשיקות יבשות לגב, קרן לילה טוב אני נרדם, והליכה שלה לחדר לבד. אתי נכנסה עם יוני לפסיכולוגית להרגע, עד להתקף הבא היא לא עוזבת. אני חושבת שזהו

תיקון (לא באמת חשוב)

היא אמרה שקרן היא הפייבוריטית של אמא שלה. דניאל היא הפייבוריטית שלה, את זה אפשר היה להסיק מהמילים החמות שהיא אמרה לדניאל על דרכה, אופיה והתנהלותה בוילה. תכל'ס, דעתה של נועה לא נחשבת, היא בחרה ביוני כבן זוג....

adiyon2

New member
היא אח"ר אמרה ליוני בחדר

לשמור על קרן. בחוץ נתנה לה מיליון מחמאות. מה זה אומר? אם אני לא טועה אמרה שהיא גם פייבוריטית שלה. אבל זה לא ממש משנה.

זה באמת היה מצחיק שהיא אמרה לו לשמור על קרן

דווקא. כי בשלב מסויים במשחק יוני חשב שהוא יכול לעשות מוב על קרן......אמר את זה לאיתן, אחרי שיחה עם איריס. כשהבין שהיא חזק בקטע של המליון, אופס , גב, הוא ירד מזה ואמר שהיא כמו אחותו הקטנה.
חוץ מזה , ליוני יש כבר יותר בנות לשמור עליהן מכפי שהוא מסוגל...
. היא התחנפה לכל הבנות באותה מידה, אבל לדניאל החניפה על ההתנהגות ולא רק "מקסימה, מדהימה, מהממת"...

למעלה