שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

scott31

New member
קרן התולעת...וגב שחקן מכור(כבר לא לסמים)

קרן היא התולעת וגב הוא התפוח הרקוב עליו התולעת מנסה "לחגוג" ... אחרי ההשערות שלי שלגב יש בעיה בריאותית (זין קטן או אימפוטנציה) -הגיוני לאור עברו כנרקומן ... אני חושב שיותר נכון להסיק שמדובר במשחק מכור , גב לא באמת נפרד מחברתו בחוץ ...ונכנס כגימיק למשחק . ידוע שגבר שמשחק אותה לא מושג יגרום לבחורות נחותות וחסרות חוט שדרה להזיל ריר עליו כמו כלב שממתין לסטייק מדמם . אז כמו שעוד מישהי פה בפורום רמזה כנראה שברגע שגב חוזר לחיים בחוץ הוא גם חוזר כמו כלבלב לחברה שלו ... והוא פשוט לא רוצה למתוח את החבל יותר מדי עם הבנות בווילה כדי לא לסכן את היחסים שמחכים לו בחוץ ... מקרן אני ממש לא מתלהב מזוויות מסוימות היא ממש מכוערת אבל בחורה פצצה כמו חן מעט מאוד בחורים יעמדו אדישים מה שמוכיח שלגב יש טקטיקה שנובעת מזה שכנראה הוא לא סטודנט חופשי ולא פנוי רגשית . לאף אחת בווילה אין סיכוי איתו ...וזה נקבע מראש לאור הנסיבות המצוינות לעיל .

בוקר טוב עולם

מה שולם כולם אני יורד מהחוטים אני כבר ילד אמיתי מכל הילדים פינקיו פינקיו פי פי פינקיו

אהבתי את מה שאיתן אמר לפני שהעבירו את השידור

הוא לא ישאיר לגמר מישהי שמהווה איום מבחינת זכיה, להיפך. רואים, צנון, צנון אבל בחור הגון וישר.

easternstar

New member
איתן רמז לבן שהוא ישאיר את אורטל

כי הוא יודע שיש לה סיכוי למיליון והוא לא ידיח מתחרה שלו: להיפך. הוא ישאיר מתחרה חזקה וידיח את מי שאין לו סיכוי.

sivan1237

New member
יפה מצידו..

למרות שאני עדיין בטוחה שהוא מריונטה של ההפקה(מבחינת הדחות)

הגון, הוא לא הולך על הבחירה הקלה

מישהי שאין לה אוהדים בחוץ (נניח ונינה) אלא יילך על מישהי שיש לה קהל שמצביע לה. זה לשחק הגון.

רינתי77

Active member
סליחה, אבל זה פשוט שכל ישר. לא..?

אם האינטרס שלו הוא לזכות הרי ברור שהוא ירצה להיתפטר מהקונקורנציה.

easternstar

New member
לא בהכרח. איתן יותר מתוחכם מזה

בכל מקרה יש לו תחרות ואם הקהל יחשוב שהוא משחק "מלוכלך" הקהל יכול לבחור בגב למשל או באתי.. איתן פנה לקהל וההפקה המטומטמת העבירה מצלמה. איתן אמר לקהל שהוא משתדל לנהוג ביושר. מעניין אם בן ה
סיפר לאיתן על השיחה אתמול עם גב כי איתן ענה לגב.

SHELGIA21

New member
בקשר לגב...(KLAPIM) למען השקט הנפשי לא להיכנס

לאחר שיחת עומק ב-2 עיניים (10 דק' עם עצמי) אלו המסקנות שלי בסוגייה הכי חשובה במדינה שלנו
גב וקרן: לא חושבת שגב הומו לא יודעת אם זה בגלל שלא באמת נפרד מחברתו ולא בגלל שקרן לא מושכת אותו - לא זו הסיבה שהוא ":שומר נגיעה" מקרן.... לדעתי זה התסריט שההפקה "תפרה לו" ומי שעוקב אחרי כל מני סדרות אמריקאיות יודע שכל תכנית ריאלטי בנויה על בלוטות הרגש של הצופה
ככה הם בונים או דמות לזכיה או מישהי/ו שבעונה הבאה יהיה הכוכב
תכנית ה,רווקה" בנויה על זה ש"הרווק" מקרב אליו 2 או 3 בנות ודווקא זו שנראה שהוא הכי קרוב אליה בסוף לא נבחרת, הוא בוחר מישהי אחרת שאחרי מס' חודשים של התכנית ממילא נפרדים, ואת ה"מסכנה" שלא נבחרה רואים אותה בתכנית ה"רווקה" בעונה שלאחר מכן. ההפקה בונה את קרן או למיליון כפיצוי שלא נבחרה ע"י גב או לתכנית הרווקה בעונה הבאה. לכן גב אמור ל"התעלל" בקרן לפי הוראות שהוא מקבל בסמס מההפקה ובתידרוך. KLAPIM אם בכל זאת נכנסת לפוסט שלי מקווה שלא תשתגע מהחתימה או שפשוט NEXT TIME STAY OUT
ולסיכום בתום החפירה אורטל הייתי רוצה שתזכה לא סובלת את דניאל כבר מתחילת התכנית עו לפני שהייתה עם איתן איתן רק גורע ממנה עוד קצת והאמת לא מזיז לי הרבה מדי כי בכל מקרה מי שצופה ראוי להתאכזב כמו אתמול שהבטיחו שידור של המשימה וע'שו לנו ננננה
בפרצוף ואצבע משולשת....
שבוע טוב
אצבע משולשת בפרצוף

klapim

New member
לא הבנתי למה הפנת אלי תפוסט שלך

כמעט ולא כתבתי בעניין גב מה את רוצה מחיי?

SHELGIA21

New member
KLAPIM סליחה שלא הסברתי את עצמי רק לא

רציתי שתיכנס כי החתימה שלי משגעת אותך זה למה לא קשור לתכנית ואני לא רוצה כלום מחייך

klapim

New member
הלואי ואילו יהיו הצרות שלי

תחתמי מה שאת רוצה יקירתי בעיה שלך לא שלי.

easternstar

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo203.gif לחברים מעבר לים../images/Emo79.gif

לחברינו מעבר לים לציון ה11 לספטמבר
הביצוע של ליזה מינלי ל New York כרגע שמעתי את איתן אומר שהוא לא ידיח מישהי ש"תאיים" על המיליון שלו ורמז שהוא יהיה הגון. בן מיד הבין שאיתן רומז שהוא לא רוצה להדיח את אורטל כי זה לא יתקבל יפה. איתן שאל את בן לגבי בקשות החברים ורמז שגם אורן עם אורטל. בן אמר שליהיא והוא כבר בנו קשר יציב
אבל אורן ואורטל באמת צריכים זמן ולכן הוא יבין אם איתן יבחר באורטל. לכן אם אורטל אינה בחירת הקהל (הסיכוי לכך קטן מאוד: אורטל תעלה כבחירת הקהל ) איתן הודיע שהוא מחזיר אותה היום. איתן לא רוצה לשחק "מלוכלך" זה לא האופי שלו. בוקר טוב לכולם.

easternstar

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב, לונדי../images/Emo24.gif ../images/Emo203.gif

גם אני מעדיף את הביצוע של פרנקי. הינה עוד ביצוע שלו לעיר אחרת: מחוז הבית של הגנגסטרים של אז-שיקגו
אכן דניאל מובילה בגדול: כמעט 50% מהקולות.
מעניין מה יקרה בגמר.

למעלה