שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

רינתי77

Active member
בוקר טוב כוכב שלנו! אם זה מה שאיתן אמר

אז הוא טמבל. הוא חושב שזה יקנה לו נקודות זכות אצל הקהל, אבל זוהי חרב פיפיות מפני שבאותה מידה הקהל יכול להגיע למסקנה שהוא לא ממש רוצה לזכות ולא לסמס לו.

easternstar

New member
בשיווק אומרים שהוא מנסה "לבדל" את עצמו

ולהראות מה הנקודות החזקות שלו. אם הקהל לא אוהב אותו ממילא הוא לא יזכה ואם הקהל מתלבט הוא מראה מה ההבדל בינו ובין גב. גב שחקן אסטרטגי ואתמול אמר שהיה מעיף כל מתחרה חזק. איתן אומר שהוא רוצה לזכות בהוגנות.
איתן לא שוכח שיש יום ראשון אחרי מוצ"ש והוא יצטרך להראות את הפנים שלו בחוץ. אם היה מדיח את אורטל כי היא מתחרה חזקה לא היה יכול להראות את פניו בחוץ. הוא לא הטיפוס של גב, שיכול להסביר שזו מהדורה חדשה של השרדות. אני חושב שמבחינת המשחק הוא צודק ואסור לו להדיח את אורטל. או שיזכה או שלא, אבל לפחות הראה את עצמו לקהל כשחקן הוגן.

רינתי77

Active member
שמע, אני חושבת שהוא רק מנסה להראות כאדם הוגן

כאשר האמת היא שאמירתו היא ריקה מתוכן מהסיבה הפשוטה המי שיכולה לאיים עליו, כמו אורטל למשל, הוא לא באמת יכול להדיח אותה. אם היא לא בסוף הרשימה מבחינת אהדת הקהל(והיא לא!) אז בעצם היא לא מועמדת להדחה, כלומר, אין לו את האפשרות להדיח אותה ממילא. אז הוא לא ממש הגון או גיבור...

לא לשכוח שהוא ליכלך על אורטל בגלל שפחד שתיקח

לו את המיליון. אז כדי לצאת טוב, הוא אומר שלא ידיח אותה.

easternstar

New member
כן. אבל להדיח זה בוטה מידי../images/Emo13.gif

אין תירוץ להדחה. הם כביכול "הגנו" על אורן.
בהדחה רואים שניסו למנוע מהקהל להצביע.

easternstar

New member
../images/Emo13.gifאני חושב שעם כל הצנוניות שלו הוא משתדל

אני מסכים איתך שאורטל לא תעמוד להדחה אבל הוא ביקש מבן אישור להדיח את ליהיא ולא את אורטל אם יקרה משהו בלתי צפוי. אמרו להם שהיום הם יחליטו במשדר עצמו ולא יהיה להם הרבה זמן להתיעץ. הוא קיבל מבן אישור. אני חושב שלאיתן חשוב היושר שלו ובעיני עצמו חשוב לו להיות הגון. זה לא קשור לתוכנית. זה מי שהוא רוצה להיות. אחרי שראינו את האבא השיפוטי והקשה שלו אפשר להבין הרבה מההתנהגויות של אורבך. הוא תמיד רץ בסופו של דבר למישהי בוכה (לפעמים ראו שזה לא מהלב אבל כאילו "חובה"). הוא ניסה בצנוניות רבה להסביר את עצמו לבנות (בחוסר רגישות וצנוניות אבל את זה הוא לא ראה) אני חושב שהצנון הגון.

רינתי77

Active member
לצערי נראה לי שהוא מנסה להיות "בסדר" עם

כולם, דבר שהוא בלתי אפשרי בעליל, ובסופו של דבר הוא נראה כמי שלא מסוגל לגבש עמדה לגבי האדם העומד מולו. אנחנו יודעים שהוא סולד מאתי, למשל, אבל הוא מנסה לקנות לעצמו שקט תעשייתי והולך ומרגיע אותה. בן מוכיח את עצמו כחבר גרוע אבל איתן מנסה לרצות אותו בכל זאת. בעיני זה פאתטי. או שאתה רוצה לזכות או שלא, או שאתה אוהב בן אדם או שלא.

easternstar

New member
אני מסכים איתך../images/Emo13.gif הוא מנסה לרצות את כולם

במקום לנקוט עמדה מוסרית אמיצה (למשל כשאתי עשתה שם טירור לבנות הוא רצה לשמור "שקט תעשייתי" עם יוני והתקפל.
) בכלל מול ה"חברים" שלו, ובמיוחד יוני, הוא בד"כ מתכופף וגם כשהוא מעז להמרות את פיו הוא עדיין לא עונה לו אלא מתחמק מתשובה. אני מיחס את ההתנהגות הזאת לילד שגדל בצל אבא שיפוטי ודורש, שכנעט ולא אמר לו מילה טובה. איתן אמר לאיריס שכמעט מעולם לא שמע מילה טובה מאביו ו"האישור" (שנאמר אגב ע"י האמא:'אבא שמח לראות אותך') היה מאוד חשוב לו. אני די מרחם עליו. לא היו לו חיים קלים עם האב הזה..

רינתי77

Active member
מה שבאמת עצוב זה לפי מה שאני רואה

איתן יהיה בסוף כמו אבא שלו. כבר עכשיו איתן בעיני טיפוס נוקשה שלא ממש מביע רגשות. העובדה שהוא נוהג פעמים רבות כ"בעל הבית" , כאילו הוא זה שקובע את החוקים ומרשה לעצמו להעיר הערות מכוערות ואף לנהוג בביריונות( מקרה הסנוקר) מלמדת שהוא חסר בטחון ושיש לו סיכוי לנהוג בעריצות כשהכוח בידיו.כמו אבא...??

easternstar

New member
תלוי מי תהיה אישתו..הוא תצטרך לעבוד קשה

אין ספק שאיתן כבר קלט הרבה מהצנוניות של האבא אבל רואים שהוא מאוד מושפע מהחברים שלו. עם האישה הנכונה יש לו סיכוי..האבא נראה יותר נוקשה ממנו..
אני מקווה בשבילו שימצא את האישה הנכונה, שלא תקבל כל מה שהוא עושה, אלא גם תשנה אותו קצת..

רינתי77

Active member
גברים כמוהו יש להם נטיה לבחור בנשים

שלא מאיימות על האוטוריטה שלהם ולכן נוטים לחפש אישה נעימת הליכות אך לא דומינאנטית. לכן הסיכוי שהיא תגרום לשינוי אצלו הוא קטן. הוא מהגברים שאישה דעתנית ובעלת אישיות חזקה מפחידה אותם.

אני לא מסכימה, אתם שוכחים שאיתן, מגיל צעיר

מאוד לא חי בבית בגיל 16 עבר לגור בפנימייה ולכן את עיצוב האישיות שלו עשו החיים אולי אפילו המאמנים ולאו דווקא אבא שלו שהיה רק ברקע. אני חושבת שזה באמת תלוי אישה. אישה כמו דניאל תדע להוציא ממנו חיות. כבר בתוכנית רואים שינוי. בהתחלה הוא באמת היה יבשוש ודיבר כמו גבר בן 70 , היום הוא קצת יותר משוחרר ואני זוקפת את זה לזכות דניאל. אני חושבת שזה גם מה שמושך אותו בדניאל, העליצות שלה שגורמת לכל מי שמסביב לחייך. חוץ מזה אבא שלו נראה כמו גבר נחמד מאוד, חלק מחמאות רבות לדניאל והיה חביב (לא לשכוח, ראינו רק דקה ורבע מהמפגש) השאלה על ההימורים הייתה אולי קצת חסרת טאקט, אבל גם לא סוף העולם, אני הרגשתי אהבה ביניהם, במיוחד בקטע שהוא אמר לאיתן שהוא מתרשם ממנו מאוד לטובה, זה היה רגע חזק. הוא אמר לאיתן שאלו לא החיים האמיתיים וצדק, את החיבור ביניהם יצטרכו לבדוק בחוץ.

ושכחתי להוסיף

שאיתן גדל רוב חייו במסגרת מאוד נוקשה של שחיין מקצועי. גם זה לבטח תורם לרצינות שלו שיכולה להתפרש כיבשושיות. עם החברים שלו הוא היה משוחרר יותר וגם עם דניאל הוא משוחרר ואני מאמינה שעם הזמן, אם ישארו יחד, המהפך יושלם.

רינתי77

Active member
אני זוכרת שהראו את איתן אצל איריס הפסיכולוגית

ושם הוא דיבר על כך שהוא מאד רוצה שאבא שלו יראה בעין יפה את התנהלותו בחיים. הוא סיפר שלאחר התקופה שבה היה ספורטאי מצליח אבא שלו שאל : "נו, טוב, ומה הלאה?" והמשיך וסיפר שאבא שלו לא היה מרוצה מהתנהלותו בחייו לאחר שהוא עזב את השחיה. דעתי היא שאישורו של אביו לכל דבר שהוא עושה חשוב לו ביותר.

שוב, צפינו רק בחלק קטן, אבל זה נכון לגבי כל

אחד מאיתנו. מי לא רוצה את האישור של ההורים. לדעתי, כיוון שאיתן פנה לחיי הלילה התל אביביים אחרי הפרק של השחייה בחייו, הוריו היו מאוכזבים. הבחור חכם מאוד, לדעתי מחונן, הם בטח ציפו שיפנה לעיסוק 'נחשב' יותר ולכן הוא הרגיש (אולי) שהוא לא סיפק להם את הסחורה. האישור של אבא שלו להתנהגותו בתוכנית היה חשוב לו , תחשבי על זה שזו תוכנית שבה הוא נחשף לחלוטין כל המדינה צופה באיתן, האוקיי של המשפחה במקרה הזה נותן לך את האישור לכך שאתה בסדר שאתה לא עושה בושות. גם לקרן זה היה חשוב גם לאורטל..לכל אחת ואחת, בלי קשר ליחסים עם ההורים.

רינתי77

Active member
תראי, הוא באמת די פישל. הבחור בן 34

ועדיין אין לא עיסוק משמעותי בחיים. גם אני הייתי מאוכזבת אם זה היה מצבו של בני. הוא בגיל שבו אדם מגובש כבר מצא את דרכו בחיים ויש לנגד עיניו דרך ברורה בה הוא רוצה ללכת.

חני 57

New member
אולי איתן אומר זאת כדי שלא נס

נסמס לה מספיק ואז הוא ידיח אותה!!!

אורטל תעבור היום את ההדחה ותשאר בוילה

איתן היא משאיר את אורטל בשביל אורן. כמו שהשאיר את ליהי בשביל בן, וכמו שהשאיר את אתי בשביל יוני. היום ההדחה תהיה צפויה: מור וונינה יודחו. אין להן שום עניין עם הבנות, אז ביי ביי מור וונינה.

easternstar

New member
ברור. איתן וגב ינסו להשאיר את הותיקות

וגב ישאיר את חן. ביי ביי מור וונינה. בוקר טוב, מיצ.

למעלה