שרשור לילה
24/08/11

sivan513

New member
ואם תהיה הדחה שלא כוללת את הקהל?

גם זה יכול להיות או שיכול להיות שמעמדה יתערער בחוץ ואהדת הקהל כלפיה תרד בכל מקרה מצבה בוילה לא בטוח ויכול להשתנות כל הזמן, והיא יודעת את זה

Klayhamn

New member
"הכל יכול להיות"

השאלה מה סביר. זה לא סביר בעליל שההפקה תתן לוילה את הכח להדיח מישהו ללא שום התערבות של הקהל, משתי סיבות: 1. אס אמ אסים = כסף (גם אם לא הרבה) 2. חלק מהרייטינג הוא מהמעורבות של הקהל בתכנית. אם הקהל ירגיש שאין לו השפעה על המתרחש שם, הוא יזנח את התכנית - משום שהוא יחוש שאנשים שהוא אוהב מודחים מבלי שאפילו ניתנה לו אפשרות להציל אותם. לכן, מצבה בוילה הוא הכי בטוח מכל הבנות, והוא לא יכול להשתנות "כל הזמן". לגבי השאלה מה היא יודעת או לא, אני לא נכנס לזה.

sivan513

New member
אבל בדיוק על זה כל הדיון

האם היא חכמה מספיק להתחלק במיליון, או להשאיר אותו לעצמה= כלומר מה היא יודעת ומה לא. וכרגע מה שכולם יודעים שם זה שהכל יכול להשתנות והכל יכול להתהפך. אז אם היא תיכנס לזוגיות עם גב לא בהכרח אומר שהיא טיפשה, ובטח שלא מעמיד אותה במבחן חכמה.

Klayhamn

New member
נכון

ואם ראית, כתבתי בדיוק את זה, פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155147663 מה שכתבתי לך זה ש אפשר לדעת מה כדאי לה לעשות - כלומר - מה היא דרך הפעולה הסבירה ביותר בהתחשב באינפורמציה שיש לה, אבל - שהיא לא בהכרח תגיע למסקנות האלה. זה לא בגלל ש-"הכל יכול להשתנות ולהתהפך" (כי הוא לא...) אלא בגלל שאנחנו לא יודעים מה אורטל מבינה מתוך האינפורמציה שנתונה בידיה.

sivan513

New member
אז אני לא מסכימה

אני כן חושבת שהכל יכול להתפך, נכון שזה לא סביר, אבל זה יכול לקרות, Never say never מהגעת הבנות החדשות ושינוי הדינמיקה לרעתה, ועד שינויי חוקי המשחק כמו שרק בנות שיש להן קטע רומנטי יכולות להתקדם (הריי על זה כל הקונספט...). וזה עוד שיקול שהבנות צריכות לקחת

sunflower11

New member
במחשבה שנייה, יכול להיות שהיא לא תימצא

בסיטואציה מסוכנת - אני לא יודעת איך יתצבעו ההדחות האחרונות.

Rach31

New member
זו לא החלטה שלה אם להיות סוליסטית או לא

בסופו של דבר גם אם לגב יהיה משהו רומנטי עם מישהי אז בגמר הוא יכול לבחור באורטל כי הוא מבין שהיא זאת שתקבל את הכסף... הוא פשוט ידחף לה למליון... מעדיפה לתת לה ולגב ולא לדניאל הטחונה ולאיתן הצנון!

Klayhamn

New member
החוקים של המשחק לא ברורים בהקשר הזה

לא ברור אם הגבר יכול סתם "לבחור" בבחורה בלי שהיא "מסכימה" שהוא יבחר בה. ההימור שלי הוא שלא.

sunflower11

New member
מאוד טפשי מצד אנשים לשנות את דעתם עליה בגלל

ההצגות שהיא עושה (מה שבטוח ההפקה עובדת קשה להציג אותה באופן חיובי). אני מקווה שאת לא צודקת. לפחות בפורומים אני לא רואה שום שינוי - היא עדיין שנואה.

goodpink

New member
מעוניין אסטרטגית אולי לא נראית הטיפוס שלו

אבל כן מאז הדייט שלהם שלא היה כל כך טוב הוא ניסה לאט לאט לרכך אותה כך הזמן ונראה שהיא התרחקה ואי לא עוקצות אותו ומתרקחת כמו לפני ואחרי הדייט. נראה לי שיותר מהעובדה שהוא יודע שהיא המובילה בסמס קשה לי לקרוא את גב במי הוא מעוניין ובמי הוא לא מעוניין באמת קשה לקרוא אותו ואין מישהו אחד קרוב אליו שהוא ישוחח איתו שנוכל להבין מה הוא חושב באמת על הבנות ועל דברים צריכים להכניס מישהו שהוא יוכל לדבר איתו קשה בצורה הזו

אסטרטג הבחור לא יותר מזה

הוא ידע שאורטל חזקה בחוץ נכון? אמר נצמד אליה והמליון שלנו
קל נכון?

webguy

New member
זה מעניין ... איך אורטל תגיב אם יפעל בנדון ?

כאשר האחרות כבר בשיא ..אורטל התחילה יותר לפרוח ולהפתח ..

Rach31

New member
אני מזדהה עם ישראל - גם אני מתייבשת! מה יהיה

עם השיממון הזה? היו צריכים לבנות להם וילה במדבר!

עדכון אחרון

קרן עצבנית על יוני "הוא יודע שיש לי בעיונת עם אוכל, אבל הוא לא מכיר את כל הסיפור והוא חושב שהוא יודע איך לחנך פה בווילה את כולם. הכי מפריע לי שהוא מעיר לי על המתוק. הוא חושב שהוא יודע הכל והוא לא יודע הכל. כשיבוא לי אני אדבר על זה איתו והוא לא יעיר לי יותר"

adiyon2

New member
עוד אחת עם הפרעת אכילה?

קרן וענבר שוב בסשן רכילויות בחדר. קרן: שמת לב שדנה מעוניינת באורן. כל הארוחה ישבו יחד. הם (ההפקה) חכמים, עקבו אחרי כולם והתאימו להם מישהי. ואז עברו לרכל על ליהיא.

למעלה