שרשור לילה
24/08/11

לואיזה7

New member
קרן עצבנית לא רק בגלל יוני, היא מודאגת

היא אמרה בצהריים וגם עכשיו "אני אוכלת כאפה", "אני בכפכופים" מודאגת ועוקבת מי קרובה לדלת של הלופט.... איתן הודיע שיהיה להם הערב - ערב בנים, והיא יצאה משם במצב רוח עצבני, וסימסה - "אורן אורן אורן (הערה שלי : כך במקור ) לא ענית לי על ההודעה היום, אני יודעת שיש לכם ערב בנים היום ........שאחריו...." והמצלמה הפסיקה להתמקד בסמס...

ענבר וקרן אומרות שליהי היתה עם בן במהלך כל

ארוחת הערב, כדי להראות בעלות על בן לבנות החדשות

רותי167

Well-known member
ענבר אוששה את מה שחשבתי וכתבתי ,היא

מנהלת שיחות עם הבנים ,קודם גב,אחר כך אורן ואחר כך יוני על מנת שיסנגרו עליה ולא תודח.בכיינית ודוחה,מה היא חושבת שהתוכנית זה מוסד טיפולי??? המשפטים אני בתהליך...לא השלמתי את התהליך... מעידים שהיא מתוסבכת וחושבת שנכנסה למוסד טיפולי. בחורה דוחה ברמות על!

Klayhamn

New member
ת'כלס - המשפטים שלה לפעמים פשוט מדהימים

מהצורה שבה היא מדברת נראה שהיא שוכחת שהיא בתכנית טלוויזיה, ושהיא שוכחת מה התכלית של התכנית ובמה אנשים רוצים לצפות. היא בטוחה שאנשים באו לצפות בה "עוברת תהליכים"....

didush100

New member
ענב יורדת מהפסים כבר וחייבת לעוף משם

היא נמאסה עליי ברמות יש לה עצות גרועות היא חושבת שהיא מבינה בהכל וכבדה לי על האוזן

goodpink

New member
WOW כל האיכס של ענבר יוצא היא מתכננת

איך להישאר שיהיה מישהו שידאג לה יצאה עם משימות מאיריס להתקרב לגב בחברות לבנים לאורן לשמר עם יוני דיברה על דנה שהפריעה לה וליוני בשיחה כל הזמן מדברת על ונינה כראה הן חושבות שגב מעוניין בונינה או ונינה מעוניינת בגב דיברו על כך שליהיא היה צמודה לבן כל הארוחה דיברו על דנה שדבוקה לאורן וכמובן שהן ממשיכות אבל הצלם העביר שלא נראה

adiyon2

New member
איזה זחיחות אלוהים

קרן וענבר מדרגות את מצב הבנות בוילה.

goodpink

New member
זה דווקא בסדר כל השאר גועל

הם עושות זאת גם לגבי עצמם לפחות קרן

יש מספיק אנשים בעולם עם בעיות דימוי עצמי

כל בנאדם שני בערך, אם זה יותר או פחות.. ולא כולם מתנהגים כמוה. אין קשר בין זה לבין זה.

למעלה