שרשור לילה
24/08/11

Klayhamn

New member
אפשר להגיד על כל בן אדם שיוצא ממנו רוע

שזה בא ממקום של:.... 1. הוא מסכן 2. עשו לו עוול 3. ילדות עשוקה 4. ילד כאפות 5. ההורים התעללו בו 6. גדל בשכונת מצוקה 7. מחלה נפשית וכו' וכו' וכו'... אבל מה לעשות שבחברה האנושית אנחנו מטילים על אנשים את האחריות למעשיהם -- ולא מחפשים את ה-"מקור" של הרוע אלא שופטים אותו כל אימת שהוא מופיע. אין דבר כזה התנהגות ש-"נובעת מרע" -- יש רק התנהגות רעה השאלה ממה היא נובעת היא פחות מעניינת או רלוונטית לא ממש איכפת לי (ולא צריך להיות איכפת) למה היטלר היה רוצח-המוני, לא איכפת לי, לדוגמא, אם זה בגלל שהוא היה צייר כושל שהושפל בצעירותו וכיו"ב. אני שופט אותו נטו על מעשיו. הדבר היחיד שיכול להסיר מבן אדם אחריות למעשיו - היא חוסר שליטה במעשים, ואת זה יש רק במקרים קיצוניים מאוד של מחלות נפש. קרן לא חולת נפש, היא שולטת במעשיה, ולכן היא אחראית למעשיה -- יהיה מקורם אשר יהיה

Rach31

New member
לפי דעתי היא לא בשליטה, אם היא הייתה

שולטת במעשיה היא הייתה מבינה שכל החרא שהיא מוציאה מצולם וזה לרעתה, לפי דעתי היא פשוט רקובה באופן טבעי - זאת היא, היא לא יכולה לשנות את זה או לשלוט על זה, הגועל שבה כל פעם יוצא ממנה...

האופן שבו היא עושה כל דבר הוא מאוד מתוכנן

מאוד מחושב. זה שהיא רקובה טבעית זה לא סותר את מה שאמרתי. אבל רקובה בהחלט.

Klayhamn

New member
זו לא "השוואה"

זו אנלוגיה שנועדה להעביר פואנטה במקום "היטלר" יכלתי גם להגיד גינגס חאן או גרגרמל מהסדרה דרדסים זה לא משנה

יו יו יו חן וגב בשיחה

בחלקה סיפרה לו על הקטע עם ליהי שהתווכחה איתה כשהיא אמרה שעשו על ליז חרם. חחחחחחחחחחחח והיא מסכמת את זה ב"בנות עם חרא, נדיר שיש פרגון אמיתי"

billc

New member
היא נראית מה זה מבסוטית שהיא בתוכנית ראליטי

poseidon111

Active member
חו שואלת את גב

אתה מאמין באלוהים? אז איך אתה אוכל בשר וחלב יחד?

Klayhamn

New member
אתה מאמין בסבא בלתי נראה שבשמיים?

אז איך אתה לא שם מצנפת כחולה, רוקד עם מטאטא בימי שישי בערב עם המשפחה ואוכל רק מאכלים שמבוססים על סויה? איך? איך???

didush100

New member
איזה קריזה יש שיחה בין ליהיא ובן

ולא מראים אותה דרך אגב ליהיא נראית ממש עצובה אולי הוא גמר איתה סופית

הוא בטוח חוזר על אותם המנטרות שאמר לה

בצהרים. אז הצלם מעדיף לא להראות את השיחה שלהם. כל היום מדקלם את אותו הדבר כמו

למעלה