שרשור לילה
24/08/11

didush100

New member
מה עדיף הבלבולי שכל האלו? של הניתוח

בגרוש של מור? נו באמת היא בטח עשתה להם מפה אסטרולוגית לפני שהגיעה

דקל69

New member
יש לי הרגשה שבן לא מת על הדביקות

של ליהיא. היא עשתה לו את זה הרבה יותר שלא היתה ניתנת לכבישה. עמדת הכוח (בקשר להדחה) שיש לו עליה גורמת לו טיפה לחשוב שוב אם כדאי לו להשאיר אותה ולהתקע איתה. אולי הוא קצת מתבלבל מהחדשות וחושב שהן הולכות לעוף עליו והוא שוב יפספס. אני מעריכה שבהדחה הקרובה הוא עוד יסנגר עליה (בהנחה שאתי וענבר מועמדות, כי אם לא הן אין לו מילה בקשר לקרן ודני), אך לאחר מכן כשגם החדשות יהיו מועמדות זה יהיה שיקול של גב ואיתן אם יתחברו למישהי מהחדשות. אני דוקא חושבת על תרחיש שבו דניאל תהיה מועמדת להדחה ואז נראה אם איתן באמת בענין שלה, או אם יחשוב שהיא טיפה חלשה מהאחרות יפחד על המליון שיכול ליפול יחד עם הזוגיות איתה. יש לי הרגשה שבהדחה הבאה דני תהיה מועמדת, זה יכול להיות הגלגל האחרון בשביל ההפקה בשביל לנסות ולהפריד את איתן מדניאל. בכל מקרה, יש לי הרגשה שאם אתי מועמדת השבוע היא עפה( ולא משנה מול מי תעמוד).

Klayhamn

New member
את חושבת ש...

הבנים יעדיפו להשאיר את ענבר ולהעיף את אתי?

דקל69

New member
רק גב. שאר הבנים ממש לא מספטים את ענבר

ולא נופלים מימנה. לפי דעתי אתי במקום מאוד לא יציב מבחינת הבנים, היא די מיצתה את עצמה ונאמס להם מימנה ומהשערוריות שהיא מחוללת, הם סה,כ רוצים להעביר את הימים ובתאכלס. באם אתי מועמדת לפי דעתי ההפקה היא זאת "שתרמוז" לבנים אם להשאיר אותה או לא, לפי דעתי ההפקה עוד זקוקה לאתי בשלב הזה בגלל החיכוכים עם הבנות החדשות (אין ממש רומנטיקה בתוכנית חוץ מהסיפור המאוס של בן וליהיא).

לונדרון

New member
ענבר אף פעם לא זכתה מתמיכת הבנים

זו, סביר מאוד להניח, אחת הסיבות לפופולריות שהיא זכתה לה עד כה מבחוץ. לגבי אתי, אנחנו יודעים שפטרונה יוני גם חושב שהיא מיצתה את עצמה השאלה אם הוא גם יפעל כך, ו/או אם כניסת הבנות החדשות תשפיע עליו. ומה לדעתך היה מוסיף לרומנטיקה שם?

דקל69

New member
לא אמרתי שענבר זוכה לתמיכה מהבנים, השאלה זה

אם השיקול יהיה בינה לבין אתי (להעיף) את מי הם יבחרו. יש להם הזדמנות פז להדיח (אולי) אחת מהן. השאלה במצב כזה מי תהיה מועמדת. סביר להניח שיוני יסנגר על אתי אם ענבר מועמדת ויעדיף את אתי. שום דבר לא יגרום לרומנטיקה שם, בן וליהיא מעייפיפ, איתן ודניאל שגרתיים ואילו גב מחפש את הקלף למליון, איזה רומנטיקה אפשר לצפות מהם? גב אולי קצת בענין של מור (שנראית יותר בענין של בן ובעיקר בפרסום עצמי), אבל גב בסופו של דבר יילך על הבחורה בעלת הסיכויים הגבוהים לזכיה (קרן או אורטל אם זאת תאפשר לו להתחבר איתה).

goodpink

New member
ענבר לא תיהיה מועמדת וגב בעניין חן וונינה

ענבר לא תיהיה מועמדת כמה שבן מפנטז שהיא תיהיה מועמדת היא לא תיהיה מועמדת בן לא קורא אנשים ומצבים השאלה היא מי מועמד מול ליהיא עם זה אתי אז ליהיא נשארת עם אתי מצליחה לא להיות מועדת ליהיא עפה. כי ענבר ואורטל לא הולכות להיות מועמדות וגב עם כבר בעניין של חן היא הוציאה ממנו הכי הרבה מידע מאז השהות השניה שלו בווילה יש לה גם פנים יפות וגב גם אמר זאת האופי שלה לא טוב אבל את זה עדיין הם לא ראו.... היא פילפלית וגם צוחקת במקומות הנכונים בשיחה שלה עם גברים....היא יודעת איך להתנהל מול גברים...היא גם לא טיפשה וונינה הגברים נשמכים אליה חיצונית השאלה כמה היא תפתח

דקל69

New member
איפה את חיה? גב התייבש בשיחה עם חן, ראו שהוא

לא נהנה ושיטות התחקור הדביליות לו לרוחו. הוא מזמן הצליח להתגבר על חקירות מהסוג הזה, הוא נתן לה תשובות סתמיות ולא ברורות. גם ההצעה שלה לשחק שש-בש נענתה בשלילה אבל בכוונה של רדי מימני. הוא גם די עקץ אותה שניסתה להראות שהיא מעניינת והציעה לעשות כל מיני אטרקציות. כרגע אם יש מישהי שגב מסתקרן מימנה זוהי מור אבל הוא בסוף יילך עם מי שתוכל להצעיד אותו לפרס. אורטל לא הולכת להיות מועמדת. לדעתי השאלה היא בין אתי וענבר בלבד. אין מצב שקרן ליהיא ודניאל שלושתן יהיו מועמדות, כך שיחד עם ליהיא תהיה מועמדת לפחות ענבר או אתי, בן ישאיר את ליהיא והבחירה תהיה בין אתי וענבר (מי מהן שתהיה מועמדת).

Klayhamn

New member
מה?

גב אמר לאורן שהוא מאוד התרשם מחן. לדעתך הוא שיקר לו?

דקל69

New member
לא יודעת. צפיתי בשיחה שלו ען חן והוא היה נראה

מאוד משועמם ודי מתעניין בשאר הדברים שקורים שם ולא בה. גב, כמו גב לא מממהר לשחרר מידע ומשאיר לעצמו את כל הקלפים. גב לא ישלול אף אחת ולא יקפוץ אף אחת עד שיגיע שלב ההדחה של החדשות ואז יראה מי מועדפת על הקהל. גב הודיע שיהגיע למליון ולא לדבר אחר, הוא לא יאמר ויעשה שום דבר שישחק לרעתו בסוף. היא הציעהלו לשחק דמקה והוא די שלל אותה, הוא לא הביע ענין בשיחה וכל רגע ניסה לפנות לאחרים שישבו שם, ראו שהשיחה מתנהלת בנימוס. אולי הוא מעריך שהיא בחורה עם טקטיקה ויש לה מצב לבלוט אבל לא מעבר לזה. תגידו מה יהיה עם הסנוקר המעפאן הזה. נראה לי שהזוג היחיד שייצא בוילה בסוף זה גב ואורן, יש סימני התעניינות שם. חחח, אני הולכת להצביע להם.

קשקשה9

New member
גם אני לא הרגשתי שום התעניינות מצידו

הוא אמר לאורן שחן מעניינת אולי כדי לקבל ממנו מידע או כדי לבלבל את "האוייב" אגב בין גב לאורן יש בהחלט כימיה והבנה

למעלה