שרשור לילה
24/08/11

Klayhamn

New member
ולגבי מור --

אפילו את השם שלה הוא לא מצליח לזכור וכל הזמן קורא לה "טום" בטעות

דקל69

New member
הוא ניהל איתה שיחה קולחת מקודם, ובזמן השיחה

עם חן הוא העיר שכל היום ראה 3 מהחדשות ורק במור לא יצא לו להתקל, ואז אמרו לו שהיא מנגנת ושרה בחדר עם דניאל. גב אתמול שהבנות נכנסו ישר רץ לבנים ואמר להם שמור מוצאת חן בעיניו, הכוונה מבחינה חיצונית והתרשמות ראשונית, אולי כל המטרה של שכיחת השם שלה זה טקטיקה שהוא נוקט שם בכדי להסוות את עצמו.

goodpink

New member
אתמול זה אתמול היום הרבה שינו את דעתם על

מראה חיצוני אחרי שראו אותן בלי איפור וכו. אתמול מור נראתה טוב עד שהורידה את האיפור ועד שהתחילה לדבר ונודע מה היא עושה חן נראתה אתמול גרוע אבל היום שהורידה את השיער והאיפור יש לה פנים מאוד יפות והיא פילפלית. לה ולגב היה שיחה זורמת.

לונדרון

New member
גם אני לא

אמרתי שענבר זוכה לתמיכה מהבנים. את כתבת שהבנים לא מסמפטים אותה, וכוונתי הייתה לחזק את דברייך בטיעון שהיא אף פעם לא זכתה בתמיכתם (כך שהעניין הזה אינו משהו חדש). זה נשמע נורא עצוב שאין שום סיכוי למנף שם רומנטיקה, בתוכנית שנועדה להתמקד במציאת אהבה.

noaxxx

New member
זה מה שקורה כשמערבבים אהבה עם מיליון שקלים

'מציאת אהבה' משמש כסיפור מסגרת בלבד, זה המנוע של התכנית. אבל אם מישהו באמת חשב שתצא משם אהבה אז הוא ממש תמים. הרי בחיים 'האמיתיים' לא פשוט למצוא את הנשמה התאומה, אז מה הסיכוי למצוא אותה בתוך קבוצה של 18 בנות. לצערי, אני מתרשמת שגם הזוג המלכותי של הוילה מתנהל לפי הפרס, לפחות מצידו של איתן.

noaxxx

New member
אהבתי שכינית את הסיפור המאוס 'רומנטיקה'../images/Emo269.gif

didush100

New member
איזה לא נהנה הוא הכי נהנה מזה

הוא נהנה מזה כי הכח בידיים שלו עכשיו והוא משחק איתה. האגו שלו פשוט כ"כ פגוע והוא כ"כ מתפדח מהחברים שלו ומאיך שזה ייראה אז הוא משחק אותה. הוא עדיין רוצה אוצה אבל הוא לא יעשה לה את החיים קלים להפך הוא יפלרטט לה מול העיניין ויסחוט את הלימון עד הסוף.

KEEK

Member
כל גבר נדלק יותר מתהליך הכיבוש

טבעי כשהיא תיפול לרגליו, ירד לו ממנה. בחורה בלתי מושגת הרבה יותר מושכת לכל גבר אפילו לטמבל כמו בן וכן באופן טבעי היא פחות מושכת שהיא הולכת אחריו כמו כלבלב פצוע ואין סיכוי שאתי תעוף לפני ענבר (במידה ושתיהן מועמדות להדחה)

דקל69

New member
היוצרות התהפכו. לבן אין יותר סיבות לרוץ אחרי

ליהיא כאשר עכשיו היא זאת שעטה עליו ומנסה לכבוש. אני חושבת שבן כן רוצה עוד את ליהיא בסביבה, אומנם היא נכרככת אחריו כפאפי ממושמע אבל בתוכו הוא יודע מה הם מניעיה, הוא ינסה להשאיר אותה בסביבה בשביל שהיא כביכול תתאהב בו. התהליך שלו יסתיים מבחינתו שיכבוש באמת את ליבה. בקשר לענבר ואתי, במידה ושתיהן מועמדות (בהנחה שבן יבקש להשאיר את ליהיא), לדעתי גב ואורן יבקשו להשאיר את ענבר ואילו יוני את אתי, איתן יזרום עם הרוב כי זה לא ממש משנה לו ובן יעדיף את אתי , יכול להיות שענבר תיפול על קול. זה תרחיש הכי אופטימלי שליהיא, ענבר ואתי יעמדו, גם ענבר וגם אתי ירדו מהעץ אבל מצד שני זה מבטיח את השאורתה של ליהיא לעוד תקופה ארוכה. ולא בטוח שגם ענבר וגם אתי יעמדו, זה נראה הכי הגיוני שכן אבל ההפקה יודעת שבמקרה כזה אחת מהאסיות שלהם (אתי או ענבר) יודחו.

KEEK

Member
ברור שבן רוצה את ליהי בסביבה

היא טובה לו לאגו. מה רע לו בחורה שכל רגע נופלת לרגליו ומנסה לכבוש אותו? היוצרות התהפכו והיא גורמת לו להיות הגבר המבוקש בבית והעובדה שהיא שם קרובה אליו גם מחזקת את מעמדו בקרב שאר הבנות החדשות בצורה מסויימת.. הוא גם אחד כזה שאוהב את החפירות, מצידו להמשיך ככה בשיחות כל לילה של "יחסנו לאן?" עד הגמר. הוא אוהב לחפור ולנבור.. הוא לא יודע לחתוך ולהסיק מסקנות. לגבי ההדחה, אני מניח שהמועמדות להדחה יהיו ליהי/ענבר/אתי או ליהי/ענבר/קרן את ליהי בן יציל בכל מקרה (כי הוא אידיוט) את קרן גב יציל ואם זה יהיה ענבר מול אתי, אתי תינצל. איכשהו היא תמיד ניצלת בכל מצב ויוצאת מכל מצב ויש לי תחושה שהבנים ממש כבר לא יכולים לשמוע יותר את ענבר הם גם חוששים שהיא הכי פופולרית בקרב הקהל ויקפצו על ההזדמנות להעיף אותה וכמובן יש גם את יוני שיכול להיות ברגע האמת ילחם עליה

דקל69

New member
ברגע שבן יהיה עם ליהיא הוא לא ירצה איתה,

השוני ביניהם בולט אין ביניהם שום דינמיות וענין. במקסימום הם יחזרו לשגרת הנישוקים (ואולי קצת יותר) וברגע שהיא תרגיש בטוחה היחסים יחזרו להיות כמו בעבר היא תתלטף איתו מעט ובעיקר תהיה בחבורת הבנות ואז זה באמת יאבד את הטעם. והנה יוני מאשש את דבריך לגבי ענבר, הוא עלה עליה על הדפוס של ענבר להתקרבן לפני הדחה. בכל מקרה הבנים כבר מאשרים לבן להיות עם ליהיא, לפחות עד הרגע שבו היא תעמוד מול הבחורות "שלהם" גם הבנים עסוקים בחישובים, הם יותר מישמחו להפטר מענבר ואתי, רק כי פחות יש להם ענין בהם.

מצד אחד איתן אומר לבן שיקשיב לאח שלו נוי

ומצד שני הוא ויוני אומרים לו שיחליט מה הוא רוצה לעשות לגבי ליהי.

adiyon2

New member
לא הבנתי את הקטע הזה

אני הבנתי מהשיחה בין נוי לבן שהבן לא צריך להיות איתה, זה יפגע בו בחוץ הזיגזוגים האלה. למה איתן אמר שנוי אישר את זה?

Klayhamn

New member
כי איתן החליט שליהי ובן צריכים להיות יחד

אז הוא מעוות ומסלף את כל מה שנוי אמר לו לדעתי אם נוי צופה בזה עכשיו בא לו לחנוק את איתן

adiyon2

New member
קליי הוא בטוח ירצה לחנוק גם את בן

הוא בטח דופק תראש בקיר ואומר: יש לי אח אידיוט, חוץ מלומר לו במפורש, אחי, אתה יוצא אידיוט בפני כל המדינה, תרד מליהיא ותחזיר את הכבוד העצמי שלך, הוא עשה הכל. כולל הדמעות.

איתן יעשה מה שטוב לחברים שלו

גם כאשר הוא יודע שליהי תשאר עם בן רק כדי שישאיר אותה במשחק

noaxxx

New member
הכי מצחיק בשיחה הזו היה שבן אמר ש....../images/Emo6.gif

"אני עם אח שלי, לא צריך אפילו לדבר, מספיק שאני מסתכל עליו... ו...אני לא קלטתי מנוי אם כן להיות עם ליהי או לא, הוא לא אמר,.... מה שכן הוא אמר לי, זה שהחושים שלי לא מחודדים ושאני אסמוך על יוני ואורן,... ויוני ואורן כל הזמן אמרו לי לצאת מזה..." בחיי,אני נשבעת שבאותו רגע, כבר שמעתי בעיני רוחי את האסימון נופל... אך כמובן שאחרי 2 שניות התברר שהוא בשלו וזו היתה אזעקת שוא. בתכלס, בחפירות על ליהי הוא די עקבי, אולי נעניק לו נקודת זכות על זה?
בכל זאת, עקביות היא מעלה. וכל זה אחרי שנוי ניהל איתו שיחה של שעתיים לתוך הלילה, ותקף את הנושא לפחות מ 5 כיוונים שונים, למה הוא צריך להגיד לא לליהי.

billc

New member
חבל על זמן מצלמה

זה אותה שיחה כמו שהיתה ב50 פעם האחרונות

דקל69

New member
בן מת על זה, הוא אוהב את שיחות החפירות האלה

הוא חושב שהוא מספיק עמוק ורגיש ורק בזכות "משברים" ודילמות הוא יפתח את עצמו ויתבגר בחיים. למרות שלדעתי הנואשות של ליהיא קצת מורידה לו את זה. הוא כן מתכוון בשביל להשאיר אותה גם השבוע (בטח אם ענבר, אורטל ואתי מועמדות יחד איתה), אבל נהנה לתת לה להתפתל ולקבל חיזוקים ויחס.

adiyon2

New member
די נו, לא ראינו מספיק כאלה

תודה להפקה שדאגה שלא נראה עוד אחת

למעלה