שרשור עדכונים בוקר
שבת 20/8/11

Shirly23

New member
לא מסכימה איתך

המשימה מונעת מהם ? לדבר ? לפלרטט ? לעניין ? הבנים פשוט לא ממש מנסים להכניס את גב לחבורה שלהם והבנות לא ממש מתעניינות בו. לכן הוא הפך להיות שם על תקן עציץ. מסכימה שמהשימה עלובה ומשעממת אך היא בטח לא הסיבה שגב נראה אבוד לגמרי ושהשעמום השתלט על הוילה באופן מוחלט. אגב אני לא מאשימה רק את הבנים היבשים. גם הבנות מתבררות כאכזבה רבתי. רובן מתוסבכות מהיסוד ולא ממש מלהיבות. אפשר להגיד הרבה דברים על אתי, אבל היא לפחות טלוויזיונית במלוא מובן המילה.

goodpink

New member
גב זקוק למישהו שיהיה שם בשבילו אין לו את זה

זה עכשיו לא מצד הבנים ולא מצד הבנות מישהו שהוא יכול לדבר איתו בגלוי בנוגע להכל כך גם אנחנו נדע מה קורה איתו כרגע קשה לדעת במיוחד שהוא אדם בוחן ולא תמיד כל מה שהוא אומר הוא באמת מתכוון לזה... קשה במצב כזה שהוא לא יכול לנהל שיחות אמתיות עם אנשים...גם אלו שנשארו הם לא בדיוק אנשים עמוקים אנשי שיחה וכו' או כאלה שהוא כבר יודע את אופיים מצפיה בטלויזיה.... אז איך אפשר לחשוף את עצמכך לאנשים כאלה.... גם כל הבנות שהיתה לו את מירב האינטרקציה בפעם הקודמת שהוא היה שם לא נמצאות עדי ענת איילת ליז...ודניאל הוא לא יכול לדבר יותר מידי בגלל איתן. כך שהוא צריך לבנות הכל מהתחלה...כאשר שהוא יודע מיהם האנשים באמת...קשה לעשות את זה.... אפילו ענבר שהיתה מנהלת שיחות עומק עם ענת גם על עצמה וכו....נבלעת במצב הזה....היא הפכה להיות על תקן מייעצת בלבד...

baggio10

New member
אני לא דואג לגב ולבורדל שהוא הולך לעשות

ליהי רוצה אותו ורק בגלל שלא נעים לה מבן עוד לא קרה שם כלום קרן מתחילה להכין את הקרקע לאט לאט ופה ושם זורקת מילים עליו בזהירות כדי לא לצאת מגעילה כלפי ליהי למרות שאם זה יגיע לפרשת דרכים אין שאלה שהיא תלך על גב החדשות שייכנסו בטח יתעניינו ופה אני מקווה שההפקה מבינה שכדאי לה להכניס כמה שיותר ולא רק איזה שתיים שבסוף עוד יתבררו כמעפנות רצח וכמובן שאסור אף פעם להספיד את אורטל... הבחורה שחקנית ומחפשת הזדמנויות קלאסית, אם היא תהיה שם היא תדע כבר איך לנצל אותה.

Shirly23

New member
אבל זה היה ברור כשמש

ההפקה באמת חשבה שהבנים היבשים שאפילו הדינימיקה בינם לבין עצמם מזכירה בית אבות - יקבלו את גב ויהפכו להיות חבריו הטובים ? ואיזו בחורה בדיוק ההפקה חשבה שתימס מגב ותהפוך לאשת סודו ? וחוץ מזה אנחנו לא צריכים עוד זיין שכל שמחפש לדבר ולקשקש. אנחנו רוצים איש מעשה אקטיבי ויוזם. לכן ההפקה הייתה צריכה להכניס איזה ז'רלול חתיך שלא דופק חשבון, מישהו סטייל אתי שיהפוך את הוילה ויגרום שם למהומת אלוהים במשך חודש. שיפלרטט עם כל הבנות, שיבוא לתת עבודה !!!! ולא חסרים גברים כאלה. אני יכולה בעצמי להמליץ על כמה. גבר אנונימי שהיה נכנס, היה מתייחס להזדמנות כזו כאל מתנת אלוהים, וילה סגורה עם יפיפות, טלוויזיה, תהילה ואולי אפילו מיליון ש"ח. גב נסק על כנפי ההצלחה ובנקודת הזמן הזו (חודש-חודשיים) מגמר הישרדות הוא עדיין שבע למדי.

תארו לכם שגב .............היה מתחיל עם דניאל

היה מעניין ................ אתם לא חושבים ואז יתחיל האקשן וגם נדע אם באמת היא אוהבת את איתן או את המיליון

האקשן היחיד שיכול להיות בימים הקרובים

הוא קרב חתולות בין ליהי לקרן. שתיהן רוצות עכשיו את גב, קרן אפילו הודתה אתמול בחצי פה לדניאל שכרגע, עם הדגש על כרגע, גב הוא חבר טוב, ממש טוב (וזה תוך יומיים מיום כניסתו וחצי יום מהבעיטה מאיתן) ליהי - ברור שרוצה אותו, אפילו הצהירה באותו ערב שנכנס שהיא מעוניינת, לדעתי , ניסתה לסמן טריטורייה מול שאר הבנות, לצערה הרב איתן נפרד מקרן וקשה לי להאמין שהיא תעשה מהלך דווקא נגד קרן, מצד שני, היא כבר ויתרה לה על איתן בסיבוב הראשון...אז לכו תדעו. השאלה היא האם ליהי תגדל ביצים ותצא למלחמה על המליון מול קרן, אן תקפל את הזנב ותברח..... אני מהמרת על אופציה 2, לצערי. כי זה יכול היה להיות מעניין.

היא לא תעשה שום דבר נגד קרן

גם אין לליהי סיכוי לזכות במיליון, כי לא אוהבים אותה. גם קרן וליהי התרחקו לאחרונה, אז לבינתיים אין מצב שהיא תצא נגד קרן.

goodpink

New member
ליהי לא מעניינת בכלל אפילו עם גב...היא צריכה

לעוץ משם ASAP קרן לפחות לא מכרה את עצמה כדי להישאר במשחק...ולפחות ברמה מסויימת אינטלגנטית... ליהי פשוט מגעילה שכל השיחות שלה עם בן נועדו אתמול כדי לדאוג שהיא לא תודח...קיימה שיחה עם קרן וזה הדבר הראשון שעניין אותה....גועל.... הקרב הזה לא מעניין בכלל...

easternstar

New member
יש גברים שכאשר אומרים להם להיות משרתים

זה מכבה אותם לחלוטין ויוצר אצלם מספיק טינה כדי שלא ירצו לפלרטט או אפילו לדבר. אני בטוח שאם (במקרה הלא סביר שהייתי הולך לתוכנית ריאליטי) היו מכריחים אותי לשרת כמו שמכריחים את גב הייתי סותם את הפה ובטוח שלא הייתי מפלרטט. זו משימה מרגיזה. היא כופה דינמיקות לא טבעיות ולא עושים אותה כשצריך ליצור דנמיקה חדשה. גב התחיל להכנס לחבורת הבנים ואפילו קצת דיבר על הדברים שראה כשהגיע בפעם שעברה כשהם עצרו הכל. אי אפשר להתחבר במצב לא טבעי ומרגיז. גם הבנות לא יכולות לדבר לבד עם גב. קודם קרן הגיעה אליו לחדר בעצמה. ההפקה אמרה להן לא להוריד את הרגליים לרצפה או טמטום דומה.

בשלושת הימים הראשונים שגב נכנס,

הוא היה בהרבה יותר מעניין. עכשיו הוא לא כזה מעניין ודי משעמם. גם מאז שיש להם את המשחק של הסנוקר, הם כל הזמן משחקים בו.

Shirly23

New member
הרבה יותר מעניין ? בואי לא נסחף

אומנם היו לו מעט שיחות ומבטים מסקרנים עם הבנות אבל הוא בטח לא השפריץ עניין או כריזמה מהפנטת. לא בטוח שכולם ראו אבל לפני כמה ימים הביאו להם בבוקר איזה מדריך אירובי או משהו כזה. הורס בריאות עם קבלות שהבנות כולן פשוט נטפו ממנו ולא יכלו להסיט את העיניים. אפילו בלוטות החשק של אתי פעלו שעות נוספות. אחד כזה היו צריכים. מישהו שיאיים על איתן בצורה מושלמת ויגרום לבנות לפרץ מחודש של הורמונים לוהטים. גב פשוט אנמי מידי...גם בהשרדות אגב חוץ מאיזו עלובה אחת, אף אחת לא נפלה ממנו. להזכירכם בגמר הגדול, הבנות התעלמו ממנו באופן גורף. ולא בכדי.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך, גב לא מעניין בשיט

ו-וואלה גומא רותם חתיך הורס, היו צריכים להביא מישהו כמוהו, גבר גבר

poseidon111

Active member
מקבל את דברייך

נדמה לי שבבוקר שלאחר כניסת גב כתבתי שאני לא מבין מה מוצאים בו.הוא ממש לא קאץ'.קטונתי מלהבין את נבכי נפשן של נשים אך בעיני איתן הרבה יותר נאה ממנו שלא לדבר על אינטליגנציה.ועוד דבר:אני משער שלא הרבה נשים היו חשות ביטחון כלכלי מנישואין עם גבר בן 30 שמתפרנס מהיותו מדריך בהוסטל ושום דבר אחר לא נראה באופק.. ואני חושב שהיית עדינה מידי עם ההפקה.

goodpink

New member
מה שנשים מוצאות בגב זה את הכריזמה החיספוך גבר

שלכאורה נראה חזק מבחוץ אבל חושבות שמפנים הוא ...מושי.... וגם גבר עמוק....עם משהו נוסף כזה... גם לאיתן יש את זה לפי דברי (שהוא אמר שמתחבר לעצבות או כאב משהו כזה) הפסיכולוגית אבל זה כל כך מוסתר שקשה לראות את זה...והכישורים החברתיים שלא ממש לא טובים בניגוד לגב איתן עשה כל טעות אפשרית בתחילת התוכנית איך הוא פסל את חלק מהבנות היותר איכותיות בווילה ללא כל סיבה .... גב בסדר אבל לא נשארו בחורות איכותיות שהוא באמת יכול לדבר איתן ...לא לשכוח שהוא יודע את האמת על אופיין קשה להתתנהל במצב כזה.... והבת היחידה שהוא דיבר איתה בשהותו הקודמת בווילה ועדין שם זו דניאל שנמצאת בזוגיות עם איתן שהוא לא יכול לדבר יותר מידי... זה מגביל את המצב שלו... לכן הבנות החדשות יהיו איכותיות או לא יתרו יותר למצב מאחר שאז תיהיה אינטרקציה לגלות דברים עליהן שאף אחד לא יודע...ובשביל זה יצטרכו לנהל שיחות...תן וקח...

no nick 1989

New member
זה עניין של טעם

אבל בעיני גב הרבה יותר נאה מאיתן. העיניים,ובכלל הוא כריזמטי כזה. וגם האופי,טיפוס יותר מעניין ולא משעמם ויבש. לא כל הנשים הדבר הראשון שהם מחפשות זה ביטחון כלכלי... לפני זה צריך למצוא בנאדם שאתה חושב שתוכל לחיות איתו ולהנות.

Shirly23

New member
מסכימה שגב הרבה יותר מושך ומסוקס מאיתן

איתן בחור יפה עד כאב אבל שטוח לגמרי וחסר כריזמה מינימאלית. גב לעומת זאת, מלא בדפקטים אבל יש בו משהו סקסי ומסקרן. משהו ששווה הרבה יותר מעיניים כחולות ושיער צהוב.

למעלה