שרשור צהריים
והלאה
11/9/11

goodpink

New member
ה-3 הצבעות בוואלה זה לכל הצבעה או חד פעמי?

ההפקה עיצבנה אותי כל כך עם הבפייבורטיזם שלה בכך שאיפשרה לבנים להישתתף במשימת החסינות ששוקלת להצביע בוואלה סמס ההפקה הגועלית הזו לא תקבל אבל הצבעה בחינם לבחורה שלדעתי מגיע להגיע לגמר יותר מאשר חלק מהישנות הגועליות שיש בווילה. האם השלוש הצבעות חינם הם חד פעמיות עם ההורדה של הסרגל כלים או בכל הצבעה? אם זה חד פעמי ההצבעה הבאה יותר חשובה כי זה ההצבעה שתקבע מי תהיה בגמר ומעדיפה לשמור את זה להצבעה הבאה. אם זה רב שימושי אולי הצביע גם היום למרות שאין לזה משמעות למעשה.

LIMORMON7

New member
איך גב מסתכל על חן, קרן דוחה את השועלים

אתי פשוט מדהימה אותי כל יום מחדש עם הצביעות שלה. שמור תעביר ביקורת על עצמה קודם ואח"כ על חן. ליהי, סוף סוף משהו אמר לה את האמת בפרצוף הסוסי שלה. מה אתם אומרים, ההפקה גילתה לאיתן את התשובות במשימה כדי שדניאל תקבל חסינות וקרן לא תעמוד להדחה ותהיה שלישית או שניה.

בכל שבוע שיש הצבעה את יכולה להצביע דרך האתר

רק כשופתחים את קוי ההצבעה, אפשר להצביע דרך האינטרנט. הבעיה שלא שווה להוריד את סרגל הכלים,כי זה נעלם ואז צריך להתקין מחדש.

goodpink

New member
מה זאת אומרת? לא רוצה להישאר עם הסרגל שלהם

חשבתי רק להוריד להצביע ולמחוק מהוספה הורדה של תוכניות. האם יש COOKIE או משהו ויש קושי למחוק את זה? נראה לי שאחכה להצבעה הבאה שהיא הבאמת חשובה ואנסה בסיכוי קלוש ביותר להכניס את חן לגמר.

לגבי למחוק את הסרגל כלים, אני לא יודעת איך

מוחקים. הייתי מתקינה סרגל כלי ואחרי כמה זמן, זה היה נעלם מעצמו, ושוב היה צריך להתקין מחדש.

goodpink

New member
תודה. בדר"כ זה הופך להיות ברירת המחדל וצריך

להראות בהוספה והורדה של תוכניות. כנראה אדע בהצבעה הבאה אוותר על ההצבעה הזו.

שן22

New member
ליהי הזאת אין לה יכולת להתמודד אה מעניין איך

היא שרדה את הצבא כמה מילים שונינה אמרה לה והיא שבר כלי היא בוכה עכשיו בחדר ורוצה שיניחו לה

צרצרה1

New member
אני מתה !!! אתי למדה קרימינולגיה !!!!!!

לטענתה, כמובן
בטח למדה את זה בשירותים של מועדון בנצרת, כשאחד הבליינים אמר לה שהוא מרצה לקרימינולוגיה ואם היא תרד לו היא תתמלא יידע.

goodpink

New member
נראה לי שהיא מתכוונת ללמוד לא למדה. אחיה שוטר

יכול להיות מכאן הכיוון להיות עובדת מדינה לאישה משכורת סבירה ותנאים ממשלתיים.

talibatata

New member
ברצינות? מי בכלל לוקח את מה שאתי אומרת

ברצינות, כנראה רק הדיירים הסתומים בוילה.

klapim

New member
אני כמעט בטוח שאתי אין לה

תעודת בגרות ואין שום סכוי שהתקבלה ללמודי קרמנולגיה

צרצרה1

New member
גם הבגרות של קרן מעיד הרבה על מי שהיא

היא סיפרה שהיתה במגמת צילום ועשתה בגרות בזה... לא פלא שהיא לומדת "תקשורת ויחסי ציבור" או משהו כזה באיזו מכללה... כל הדפוקים לומדים את ה"מקצוע" הזה ודומיו במכללות.

פצקוויל

New member
היא לא למדה היא רוצה ללמוד רק ש.......

ושניה אחרי זה היא רוצה לפתוח חנות ושניה אחרי זה היא פותחת מספרה בבית עולמה רחב כעולם נמלה

למעלה