שרשור צהריים
והלאה
5/9/11

noaxxx

New member
ועכשיו, הבנים במשחק כדורגל בעירום חלקי...

את זה את לא מקבלת בבית גיל הזהב, למה סתם להגיד שמשעמם?

מישהו יודע למה דניאל לא משתתפת במסיבה?

היא שוכבת בלי מצב רוח על הכורסה ואיתן לבד על המזרן בבריכה..בד"כ היא מסמר הארוע.. (או שאני פרנואידית?
)

צרצרה1

New member
בגלל ההשמנה שלה..... ברצינות. היא כל כך

תפחה, ובאופן מאד לא פרופורציונאלי. הישבנים שלה במצב על הפנים... מצטערת, אבל המראה שלה כבר לא אסתטי... במיוחד לא בבגד ים. רואים עליה שהיא יודעת מזה. היא מרגישה נבוכה כשהיא בבגד ים, להבדיל מימיה הראשונים בוילה שאז היתה מפזזת בחופשיות ובבטחון בבגד ים.

רינתי77

Active member
את יודעת מה? אני בטוחה שהמון בנות קונות את

המראה שלה בשניה...!

צרצרה1

New member
רינתי, תלוי מי. אני לא בדעתך.

אולי יש איזה סיפור כיסוי לאיזה עצב שלה שבגלו היא כביכול לא השתתפה בריקודים, אבל לדעתי האמת היא ההשמנה שלה. כבר זמן מה היא מאד מאד נבוכה כשהיא עם בקיני ומנסה להסתיר את החלק התחתון. כשהיא מתפשטת ונכנסת לבריכה היא לאחרונה עושה זאת בחיפזון ובחוסר נוחות עד שהיא נכנסת למים.

רינתי77

Active member
תראי, אני בהחלט מסכימה שהעובדה ששמנה

יכולה להיות סיבה טובה למצב רוח ירוד (מה עוד שהיא סיפרה שבנערותה היתה שמנה ורזתה המון..). אני התנגדתי לקביעתך שהיא נראית לא אסתטית. בעיני זה ממש לא נכון. היא לא ענבר, ואם להיות כנות, רבות מאיתנו היינו רוצות להראות כמוה...

לונדרון

New member
חלק ניכר מהעניין הזה הוא מנטלי,

עבור מי שצריך להתמודד עם עלייה וירידה חדים במשקל זו בעיה שלעולם לא חולפת. תוצר הלוואי המיידי עבורה כרגע הוא שיש לה בעיה עם הבגדים שהיא הביאה ועם מבחן הארון לא ניתן להתווכח.

רינתי77

Active member
אוי, זה מוכר לי עד כדי כאב..../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

איזה באסה כשאת מגלה שהבגדים הכי אהובים לא עולים עליך..זאת סיבה למרה שחורה, אני לא צוחקת..

לא נראה לי .

היא ישבה בלי מצב רוח לפני המסיבה גם בחצר הבנים... קרה משהו, אבל לא מראים לנו...כ ר ג י ל.

sendibar0

New member
חחחח צרצרה../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

אבל צחוק בצד, נראה שצדקת. היא דיברה על כך עם איתן בחצר הבנים לפני כחצי שעה

lilacva

New member
את החלק הזה ראיתי הם צחקו והיו עם הבנים בחדר

דניאל ואיתן היו בבוקר יוחד התחבקו צחקו,ממש לא ברור ... יכול להיות שהם בחדר שלך הבנים עכשיו? כולם אוכלים ורק הם לא נמצאים וליהי ובן בבריכה הגדולה

noaxxx

New member
מה פתאום,

רק אתמול היא דיברה על זה (לא זוכרת עם מי) שמפתיע אותה, אבל מאוד נוח לה להסתובב בבגד ים.

כנראה שלא נדע לעולם...../images/Emo13.gif

עכשיו היא ישבה עם איתן במתחם הבנים, הוא אוכל והיא שותה קפה...

Fairy Bytch

New member
../images/Emo124.gifלקרן יש מכר של המשפחה בהפקת הדור הבא

כל המשחק מכור לטובת גב וקרן שקיבלו הוראה מלמעלה להיצמד

למעלה