שרשור צהריים
ואחריהם

דקל69

New member
חשבת שאולי בזמנו גם היא חשבה שתוכל לפתח איתו

קשר בזכות העובדה שהוא חבר טוב, מפרגן וקשוב אליה? כנראה שחוסר ההתאמה והמשיכה הבסיסית גבר על הנסיון והרצון להיות עימו רק כי הוא בחור טוב וכנראה גבר נפלא בזוגיות. עצם העובדה שהיא פותחת ענין לפני ההעמדה להדחה ולא דוחה זאת כי היא לא רוצה להמשיך להשלות אותו מראה כמה היא הגונה בהתנהלות הבסיסית איתו. רצתה, קיותה וניסתה והלב והמצפון לא נתנו לה. מה רע או פגום בזה?

היא אמרה היום ליוני שהיא לא נמשכת אליו

הכוונה היא שהוא לא מושך אותה חיצונית לא ? (תקני אותי אם זו לא הכוונה) ולפני שבוע המראה החיצוני של אורן היה שונה ?

דקל69

New member
גם אז הוא לא משך אותה סביר להניח אבל היא

ניסתה לראות ולהאמין שאופיו המקסים (והיא תמיד מעידה עליו בתור אישיות נפלאה) יגרמו לה להצליח לפתח איתו קשר ואולי להמשך אליו. היא טעתה במחשבה שאופי, אשיות והתנהגות יגרמו לה למשיכה אבל לא טעתה בנסיון להעניק לעצמה ולהם סיכוי. היא גם לא עשתה כלום מעבר לדיבור כך שהיא לא הולכה אותו שולל. זה לא שהיא אמרה בפניו שיש לה משיכה שהוא מסעיר אותה סתם בדקה אם יש סיכוי לקשר וניסתה לראות אם זה יתפתח, ברגע שראתה שהיא לא מצליחה למרות אהבת האדם שהיא רוחשת לו היא חתכה. וזה קרה בדיוק לפני הידיעה על המועמדים להדחה, מה שמחזק את המחשבה והטענה שהיא לא ניסתה לנצל ולהשתמש בו. לפי דעתי היא ראתה מה שליהיא עשתה ופשוט נגעלה מזה ולא רצתה להגיע קרוב לזה.

webguy

New member
הוא אמר שנמשך אליה רק גופנית ..

ככה שדההחלטה שלה בסופו של דבר משתלבת טוב בהחלטה שלה ... מה שהוא רוצה יקבל מקרן :)

דקל, זה לא מדוייק

מאחר ולאורטל ואורן זה כבר סיבוב שני, אני חושבת שאורטל היא פשוט טיזרית ושום דבר מעבר. הזכרי איך הכל התחיל בסיבוב השני, היא הבינה שדניאל ואיתן זה בונקר, גב הגיע ואיתו הסיכוי לקרן ולכן היא התיישבה עם אורן לשיחה ואמרה לו פחות או יותר כך, אם אתה עדיין נמשך אלי, אז הפעם אני מכונה ללכת על זה עד הסוף. אורן קפץ על המציאה, הוא אכן נמשך אליה. היא ידעה שהיא לא נמשכת אליו מהיום הראשון, היא אמרה את זה לאתי מספר פעמים שהוא משעמם, שהיא לא תהנה לחיות עם גבר כזה..... אורטל בסך הכל ניסתה למשוך עוד קצת זמן בתוכנית ואולי להגיע לסוף.\\ לביסוס הדעה שלי אוסיף שמאז הקשר שלה עם איתן, ברור לה שהיא לא תלך על שום דבר פיזי בתוכנית, בגלל ההורים שלה, בגלל השמרנות וכו', אז איך היא יכלה להבטיח דבר כזה לאורן? היא פשוט ניסתה למשוך זמן.

webguy

New member
למשוך זמן למה ? ולמה חתכה ?

הרי לכאורה יכלה להמשיך עם זה ... מה כבר נדרש ממנה חיבוקים ונשיקות ? היתה מקבלת הגנה במקרה של מועמדות להדחה כמו להיאי העובדה שהיא חותכת כי ניסתה עם הבחור וזה לא הלך ...וזהו ..!! אולי חשבה שהמשיכה תבוא עם הזמן ? כתוצאה מקשר מעניין כפי שקורה הרבה לדוגמא במקומות עבודה וכדומה .. המסקנה שלי דווקא שגם אם ההנחה שלך נכונה היא לא מוכרת את עצמה תמורת השרדות ולכן היא ראויה להגיע לסוף :)

goodpink

New member
אורטל מצאה למי לספר את הדברים האלה לדמגוג

יוני. הוא ינצל את זה לרעתה. יש להם אגו ענק רק מספיק לראות מה יוני עשה כאשר הבין שענת לא בעניין שלו איך הוא לכלכך עליה וניסה לשפיע שכל הבנים יצביעו לה. גם אורן הצביע לה בסופו של דבר כי לא נענתה לו. כל הכבוד לאורטל הבחורה השניה בווילה הזו אחרי ענת שמכבדת את עצמה ולא מוכנה להישאר בווילה בכל מחיר. עדין יש לה השגות לגבי אורטל האם הדיבורים האלה בגלל שיש קצת התקרבות עם גב וחושבת שיש שם סיכוי או חושבת שהיא יכולה להתמודד לבד...כי היא עדין דיברה עם אורן ונתנה לו סימנים שהיא מעוניינת. מצב אידאלי זה הדחה שבו מועמדות קרן דניאל וליהיא ליהיא הביתה קרן גב מבין שלמרות כל הניסיון שלו להשפיע דרך התעייננות שלו ולכאורה אופציה לזוגיות על ההצבעה לא עזר והיא לא בחורה שיכול לקחת למיליון ואז נראה איך הוא מתנהג דניאל איך איתן יגיב שיבין שהיא לא בהכרח יכולה להביא לו מיליון האם יעשה צעד לכיוון ונינה

אני רציתי שענת תשאר אבל יוני וענת לא התחברו

והוא אמר שהיא בחורה טובה אבל שהיא קשה כי מנקודת המבט שלו זה מה שהוא הרגיש

goodpink

New member
לא ענת היתה מדהימה מבחינת יוני עד השיחה עם בן

אחרי משחק הכדור יוני חשב שענת בעניין שלו בשבוע ההדחה של ליז היא היתה מדהימה אסרטיבית וכו כו וכו רק ספולטיבית הרחיף עליה ומאוד רצה לשמוע את הסיפור שלה ענת לא סיפרה לו את הסיפור שלה ואז הגיעה השיחה עם בן ובו הוא התחיל לנסות לפתוח את הנושא שבן אמר משהו על סוג הבחורות שהוא יוצא יוני אמר לו ענת ככה ואז התחיל לפתוח את הנושא שהיא זרקה לו את הכדור ואם היא בעניין שלו ובן קטע את זה באיבו ואמר לו שענת בעניין של איתן. יוני לאחר מכן דיבר עם אורן על כך וגם שניהם שאלו את ענבר יותר מאוחר. מהנקודה עם השיחה עם בן והעובדה שענת לא רצתה לדבר איתו על השיחה שלו הוא התחיל ללכלך עליה . הוא גם ניסה בהתחלה לכלכך עליה כהיא ואתי לא הסתדרו ובצדק כי ענת קלטה את הרפש אתי.

באופן כללי ענת לא התחברה לבנים ולהיפך

זה לא מקרי שגם אורן ובן הצביעו נגד ענת ואיתן אמר שהוא התחבר לענת רק ביומיים האחרונים

goodpink

New member
בן לא הצביע לענת. אורן פחדן שהשיקולים שלו

היו נוגעים מאוד מהאגו שנפגע למה היו צריכים לשאול את ענבר האם ענת בעניין של איתן? אם הוא רצה לדעת היה שואל את ענת. עם אורן היה אמיתי מובן לי שלא היה בוחר באיילת כי באמת התחבר לאיילת אבל אתי היא זו שהיה צריך להדיח זה מראה עד כמה הוא פחדן ושיקול של אגו והחברות בינהם ניכנס שם שלא לדבר על יוני והליכלוכים שלו. הרי עם לא יוני אפילו אתי לא היתה מצביעה לענת... כך שזה לא נכון ולגבי איתן האינטרקציה בינהם נוצרה כבר שגב קובי ונירו יצאו מהבית בפעם הראשונה לא היתה בינהם תקשורת לחלוטין בהתחלה באופן הדדי... שגב ובנים יצאו בפעם הראשונה התחילה האינטרקציה בינהם והתקרבות יחסית ואז היא סיפרה לו את הסיפור שלה.... גם הם היו פחות או יותר מאוד גלויים אחד עם השני בשיחות שלהם... ובסופו של דבר אחרי הפורמו של הכניסה שלהם איתן הבין עוד דברים וראה עוד דברים שאלו דברים שהוא מתחבר אליהם מסיבה מסויימת שהוא לא מספר שאמר לפסיכולוגית שהוא מתחבר לעצב...כלשהו ... ובסופו רצה שענת תשאר בין השלושה. הבעיה לא היתה עם הבנים הבעיה היתה עם יוני והאגו שלו הדמגוג...כל פעם שמישהי מהבנות פוגעת לו באגו הוא מלכלך עליה

אורן הצביע נגד ענת וענבר (לא נגד איילת)

לגבי בן את צודקת בן הצביע נגד איילת וענבר אני לא חושב שיש מישהו/י שהצביע לענת בגלל יוני

webguy

New member
אורטל אמרה לגב בפנים שהוא איש פסימי- זה לא...

זה לא מראה באמת על התרפסות בפני גבר ..!!

efrat800010

New member
אכן אורטל בחורה עם כבוד ולגבי גב

לדעתי ברגע שיראה שקרן מועמדת יירד מהסיפור הוא רוצה את המיליון

קרן אומרת לאתי

שכרגע לא קורה כלום בינה לבין גב.. אבל שהיא רוצה שיקרה. היא אומרת שקשה לו בבית יותר ממה שקשה לאיתן.

ובקשר ליוני היא אומרת לה

שלא תהיה מבואסת ממנו ושיש לה עוד הרבה דברים טובים בבית חוץ ממנו.

efrat800010

New member
קרן רוצה דבר אחד בלבד:../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

למעלה