ואת בן מתעלל בגיטרה ובנו את יכולה לשמוע? |וכמה שיותר מהר
ר רגע רק רגע Active member 25/8/11 #39 עכשיו ענבר מוכרת... שהיא לא נכנסה במטרה להכיר מישהו שכחה כמה הייתה בדאון שאיתן לא גילה בה עניין. ככה זה אנשים... ממציאים לעצמם מציאות מקבילה כדי לברוח מהמציאות האמיתית...
עכשיו ענבר מוכרת... שהיא לא נכנסה במטרה להכיר מישהו שכחה כמה הייתה בדאון שאיתן לא גילה בה עניין. ככה זה אנשים... ממציאים לעצמם מציאות מקבילה כדי לברוח מהמציאות האמיתית...
ל לונדרון New member 25/8/11 #55 רגע, הסבר במציאות האמיתית - היא נכנסה במטרה להכיר מישהו והוא לא גילה בה עניין ובמציאות המקבילה - היא נכנסה למשחק, לא מתוך מטרה להכיר מישהו שלא גילה בה עניין
רגע, הסבר במציאות האמיתית - היא נכנסה במטרה להכיר מישהו והוא לא גילה בה עניין ובמציאות המקבילה - היא נכנסה למשחק, לא מתוך מטרה להכיר מישהו שלא גילה בה עניין
ר רגע רק רגע Active member 25/8/11 #76 כאילו כתבתי זאת בעצמי ../images/Emo45.gif כמובן שבמציאות מקבילה
K Klayhamn New member 25/8/11 #41 תסלחו לי קצת - אבל עם כל הכבוד, גם אתם קצת חופרים על ענבר זה שענבר חופרת זה נכון, אבל זה לא אומר שכולם צריכים בו זמנית לכתוב הודעות שכולן אומרות את אותו הדבר: "ענבר חופרת" כי זה רק מעצים את החפירה שלה...
תסלחו לי קצת - אבל עם כל הכבוד, גם אתם קצת חופרים על ענבר זה שענבר חופרת זה נכון, אבל זה לא אומר שכולם צריכים בו זמנית לכתוב הודעות שכולן אומרות את אותו הדבר: "ענבר חופרת" כי זה רק מעצים את החפירה שלה...
K Klayhamn New member 25/8/11 #50 אני יודע ../images/Emo9.gif פשוט היה פה שטף פתאומי של הודעות שמודיעות שענבר חופרת כרגע, וזה גרם לחפירה שלה להיות הרבה יותר מעצבנת...
אני יודע ../images/Emo9.gif פשוט היה פה שטף פתאומי של הודעות שמודיעות שענבר חופרת כרגע, וזה גרם לחפירה שלה להיות הרבה יותר מעצבנת...
ק קשקשה9 New member 25/8/11 #82 כי אנחנו כבר מ-י-ו-א-ש-י-ם ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif יופי קליי בגללך קיבלנו את בן מצחצח שיניים
כי אנחנו כבר מ-י-ו-א-ש-י-ם ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif יופי קליי בגללך קיבלנו את בן מצחצח שיניים
K Klayhamn New member 25/8/11 #52 על בן נאמרו דברים ענייניים פה פשוט היה שטף של ALERTS "ענבר חופרת!" בלי תוכן בהודעה, בתוך דקה אחת או שתיים... זה פשוט גרם לי לקצת כשמקביל אני גם רואה ושומע אותה חופרת
על בן נאמרו דברים ענייניים פה פשוט היה שטף של ALERTS "ענבר חופרת!" בלי תוכן בהודעה, בתוך דקה אחת או שתיים... זה פשוט גרם לי לקצת כשמקביל אני גם רואה ושומע אותה חופרת
ר רגע רק רגע Active member 25/8/11 #60 ככה זה כשחופרים ואין מהות <ענבר> עם החפירות של בן... לפחות יש תוכן. נניח.