גם אצלה יש תוכן הוא פשוט לא קשור למציאות
ר רגע רק רגע Active member 25/8/11 #91 מישהו לא התנתק מחבל הטבור? ../images/Emo268.gif האם אני רואה סימנים של סליחה כלפי האקסית?
K Klayhamn New member 25/8/11 #127 לא, היא רק נמאסת עלי יותר ויותר מרגע לרגע עד שאני כבר לא יכול לסבול לקרוא הודעות לגביה בפורום.....
ר רגע רק רגע Active member 25/8/11 #144 נולדנו לסבול ../images/Emo8.gif כנראה שתצטרך הרבה תעצומות נפש בימים הקרובים. היא לא תרפה מהבנים <אתה יודע... ענייני הדחות וכאלה> ואנחנו לא נרפה ממנה <אתה יודע... ענבר חופרת על ענייני הדחות וכאלה>
נולדנו לסבול ../images/Emo8.gif כנראה שתצטרך הרבה תעצומות נפש בימים הקרובים. היא לא תרפה מהבנים <אתה יודע... ענייני הדחות וכאלה> ואנחנו לא נרפה ממנה <אתה יודע... ענבר חופרת על ענייני הדחות וכאלה>
A adiyon2 New member 25/8/11 #143 היה קטע מקודם הבנים היו בשיחה (יוני היה בחצר הוילה) וגב שאל לא קראתם ליוני, אז איתן אמר, עזוב הוא באמצע בור.
היה קטע מקודם הבנים היו בשיחה (יוני היה בחצר הוילה) וגב שאל לא קראתם ליוני, אז איתן אמר, עזוב הוא באמצע בור.
ר רגע רק רגע Active member 25/8/11 #202 אני חולה על הקטע שהבנים... מסתלבטים על החפירות של יוני. היציאה עם הבקשה ל-24 שיביאו את חפירה אמיתית... כל פעם מצחיקה אותי מחדש
אני חולה על הקטע שהבנים... מסתלבטים על החפירות של יוני. היציאה עם הבקשה ל-24 שיביאו את חפירה אמיתית... כל פעם מצחיקה אותי מחדש