שרשור ציפורי
לילה

noaxxx

New member
זה בערך כמו שכל הפורום חפר אתמול על ...

השוואות של הבנות החדשות לבנות אחרות. למי זו דומה וכ'... אני חייבת לומר שלא הבנתי את הקטע

ענבר מזכירה את עניין המשקל שלה בפני בן

רוצה תשומת לב מבן ושיגיד לבנים שישאירו אותה במשחק

דקל69

New member
אל תדאגי, ענבר לו תיתן לו לדבר עליה. היא

עסוקה בעיקר בעצמהף, סיפור חייה והתחושות והרגשות שלה. היא תדבר איתו בקטנה על ליהיא אבל תחזיר את השיחה על עצמה. היא חושבת שהיא מרכז היקום והקהל צמא לשמוע את הסיפור האישי שלה ולראות את התהליך שהיא עוברת.

to be1

New member
האם גב אמר משעמם בחצר נשארו קרן וענבר?

הוא זמם להזמין את חן. יצא לעשן חזר אמר כולן הלכו לישון נשארו רק 2 (שכאילו הן משעממות לא מענינות) אורן שאל מי הוא אמר קרן וענבר. יש מצב שאמר (גב) על קרן שעמום? אז שיניח לה ולא ישלה

קשקשה9

New member
הרגע ענבר עשתה מהלך חכם

פירגנה לו את הזוגיות עם ליהי אבל בין השורות השחילה את המישפט שההפקה הכניסה לו במיוחד מישהי אין ספק שזה יחלחל טוב מאוד לתודעה של בן

Klayhamn

New member
אני לא בטוח שזה מכוון...

היא באותה נשימה אומרת לו שלדעתה ליהי באה ממקום אמיתי אם באמת הייתה רוצה לדאוג שליהי תעוף, הייתה צריכה להישאר עם הגרסה ש-"ליהי מבולבלת, לא יודעת מה יש לה"

דקל69

New member
בן כ,כ לא מעוניין לשמוע מענבר על עצמה

כל מה שהוא רצה זה אישור נוסף שליהיא באמת רוצה אותו ומשתוקקת לו. נראה לי שהוא נדלק מהרעיון שמור בעניין שלו, עלה לו חיוך ענקי על הפנים, סוף סוף הוא יוכל להצדיק את המשפט השגור בפיו "בנות עפות עליי". ענבר, כנראה בלי כוונה, אוליתגרום לליהיא נזק שתגרום לבן לשקול עוד אופציות בגלל האגו. הרי בן בקטע עם ליהיא גם בגלל שהוא חשב שהסיפור שלהם מעניין מישהו ,מה הקהל לא מורשם מהסיפור של ליהיא ושלי" , ,למה הקהל מעמיד אותה להדחה כאשר היא בזוגיות איתי,. כנראה גם בן הוא צמא פרסום ועצם העובדה שליהיא התחילה קשר איתו מעיף אותו גבוה.

didush100

New member
השם יעזור השיחה הזאת תשאיר אותה עוד שבוע

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

didush100

New member
בן מתלהב שהביאו לו בחורה

מחר יתחילו הפלירטוטים שלו איתה להחזרת האגו שלו למקום

למעלה