שרשור
דמדומים

adiyon2

New member
אז איזה סיבה אחרת יכולה להיות?

למעט פירסום והנחות סלב שיעברו אחרי 15-20 דקות?

לונדרון

New member
לא ברור לי מה ליהי מחפשת...אבל

הגיל הממוצע של דוגמניות מסלול הוא 15-22 (לגברים, הגיל מבוגר מעט יותר) זכורה לי הדוגמא של מירית וקנין, שהגיעה לגמר של הישרדות (וקודמה כ"מאמי" של התוכנית, עם הרבה מאוד אהדת קהל). לפני שנתיים, ב-2009, היא הייתה בת 27, וקיבלה 2 קמפיינים: למכללה לקוסמטיקה רפואית ולרשת האופנה "זברה". בלי לזלזל בהישג, חס וחלילה, אבל קריירה בדוגמנות זו לא בדיוק. אז הדבר היחיד שנותר הוא 15 דק' התהילה (אם אפשר לקרוא לזה במקרה של ליהי "תהילה").

didush100

New member
את ממש מעוותת את מה שקרה

הכל נאמר בהומור ובצחוק והקשר בניהם יפה וקרוב מאוד. אני לא מבינה למה את בכח מנסה ללכלך עליהם

didush100

New member
פונפון זה נאמר בהומור אל תאמיני

כאן כולם מורעלים נגד קרן וליהיא

פונפון32

New member
דידוש אני יודעת שכולם כמעט כאן שונאים את קרן

וליהי. אני נתתי מספיק קרדיט לליהי אבל אני מצטערת, היא משעממת אותי, היא נגררת כל הזמן אחרי קרן, כל דבר מערער אותה, ואני לא מסוגלת לראות אותה עם בן, שדוחה אותי ברמות קשות. תאמיני לי שניסיתי לחבב אותה, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. לגבי קרן, בהתחלה שנאתי אותה ולו בשל העובדה שהיא התחברה לאתי (זה מעיד גם על תת רמה וגם על צביעות). אחרי שהתרחקה מאתי התחלתי לחבב אותה - אבל אחרי ששמעתי את שיחותיה עם ענבר האיומה, אחרי ששמעתי שהיא משתפת פעולה עם רכילות מלוכלכת על ליהי, ואחרי שראיתי איך היא משפילה עצמה ומתעלקת על גב - ירד לי ממנה לגמרי. אני אמנם לא שונאת אותה - ולא רואה בה שטן כפי שאנשים כאן רואים - אבל היא כל כך פתטית בעיניי ועובדה זו מחסלת כל אלמנט של סימפטיה.

פונפון32

New member
דידוש אנא קראי מה כתבתי למעלה

ואני שוב מדגישה - בניגוד לאנשים כאן - אני לא שונאת את ליהי וקרן - אבל אני גם לא מחבבת אותן. יש אנשים שבאמת דוחים אותי בוילה - בעיקר הגברים ואתי, ואני אכן רואה שנשפכים כאן קיתונות של שנאה. מה שכן - זכותך להביע את דעתך, ואני לא אוהבת שנכנסים בך על זה. אני בכל אופן מחבבת אותך מאוד, לא משנה אם דעותינו שוות או חלוקות

didush100

New member
פונפונית תאהבי את מי שאת רוצה אבל

השיחה האחרונה בין בן וליהיא היתה קלילה ונאמה בהומור וצחוק לגמרי ואת זה חשוב לי שתדעי. אל תאמיני למה שאומרים כאן בנושא. אני ראיתי את כל השיחה ואני מבטיחה לך שהכל נאמר בהומור!!!!

פונפון32

New member
אני מבינה, ואני גם חושבת שאנשים כאן שוכחים

שהם חיים בוילה, ושעבורם זו מציאות, גם אם זו מציאות זמנית. לא צריך לתפוס כל מילה וכל משפט ולחפור בהם שעות. לא כל משפט הוא אסטרטגיה. ועוד דבר - יחסים בין אנשים הם דבר דינמי. לפעמים אתה מרגיש שאתה לא יכול לסבול יותר אפילו את החבר הקרוב שלך, ואז אתה מסוגל לומר עליו דברים מגעילים, ולשכוח את זה למחרת. כשזה מול המצלמות פתאום מצפים מכולם להיות קדושים. תסתכלו על עצמכם לפני שאתם צועקים - "תראו איך הם מרכלים" "תראו איך הם מלכלכים" - כולנו מרכלים, כולנו מלכלכים לפעמים וכולנו בני אדם. מה שכן - מי שעבורו צביעות שקרים וטינופת הם דרך חיים - כמו יוני ואתי חזן האומללה - אנשים כאלו ראויים לביקורת קשה. כולנו צבועים לפעמים כי אחרת אנשים היו רוצחים זה את זה. כל עוד זה לא נעשה בשיטתיות זה בסך הכל אנושי.

webguy

New member
היא חושבת שמה שעבד אצל להיאי באח הגדול

יעבוד גם במקרה שלה ..? ולכן משחקת ..? בכל מקרה זה עלוב ומראה על אישיות עלובבה ..!! אם זה אמיתי או לא ..!!

adiyon2

New member
קרן הכי פאתטית בעולם

הלכה למקלחת. גב יוצא מהשירותים, שואל אותה מה את עושה פה? מחכה לי? והיא אמרה כן. בא להקיא. חבל שלא נכנסה לו לשרותים. הא, בטח היה נעול

דקל69

New member
ואחרי זה אמא של קרן תטען כנגד הבנים

שהם לא רוחשים כבוד לבת שלה, מזלזלים בה וציניים כלפיה מתוך חולשה. הם פשוט בזים לה, לזולות שלה ולפטאתיות שבה, מטומטמת שאחרי שהתוודתה שגבר הסתיר אותה שנה מהעולם לא לומדת מדרכיה. היא וליהיא שתי יצורות בזויות שלא מסוגלות להגיע לכלום בחייהם ללא גברים וללא הענקת חסדים.

דקל69

New member
באחת משיחות המרמור טרם כניסתו של גב

ואחר הדייט עם איתן שבו חזר לדניאל היא סיפרה על קשר שהיה לה עם גבר שאיתו עבדה בבר והם היו זוג שנה אך הקשר היה ללא ידיעת איש. היא סיפרה לקרובים שלה והחברים שהיו איתם פיזית היו מודעים לזה שהם יחד אך הוא מעולם לא הציג אותה בפני המשפחה, החברים ועמיתים. היחידים שידעו על זה אלו האנשים שעבדו איתם וראו משהו. הוא מעולם לא לקח אותה לשום מקום והסתיר אותה ואת הזוגיות מעולם. בזמנו שסיפרה על כך הייתי בטוחה שמדובר על גבר נשוי וזאת הסיבה שנהג כך, אך מיכון שאני לא רוצה להחליט שכך העניין ולדבר סרה חינם אני מפשטת את זה לכך שהגבר שהיה איתה פשוט התבייש בה וידע שהזוגיות הזאת לא תתקבל בברכה אצל מקורביו. היא אמרה שהמצב יצר אצלה תסכול והיא לא הצליחה לשכנע אותו להציג אותה לעולם ולהכריז על הזוגיות. משהו מאוד לא בריא בהתנהלות שלה מול הגברים ואיך שהיא מוכנה להשפלות שלה, אלא אם כן היא מראש נכנסת לקשרים מסובכים ומתעלקת על אנשים כפי שנהגה במקרה איתן וגב.

פונפון32

New member
תודה דקל:) זה אכן פתטי ומעיד על אופי חלש,

תלותיות וחוסר בטחון משווע. היא אכן משפילה את עצמה ומתעלקת על גב, ומוכנה לעשות הכל בשביל בדל תשומת לב. זה פשוט עצוב.

merilue

Well-known member
../images/Emo140.gifכייך לך שעודכנת,אני שמעתי בעע../images/Emo5.gif

ועכשיו מתחבקות שתי השטניות שמיום ליום תכניתן צולחת,מתחזקות מדקה לדקה--ליהי וקרן צדיק ורע לו רשע וטוב לו--מתי מתי יגיע האור לוילה המסוייטת הזאת????חחחחחח

adiyon2

New member
עד מתי רשעים יעלוזו?

עד שההפקה יחליטו שהם לא נחוצים להם יותר.

למעלה