מק-מק-מקוויקנד

hooba

New member
../images/Emo80.gifאחרי איזה חודש שאני לא עושה את זה../images/Emo26.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Not Alone Ignorance Too Close For Comfort Rocks Born to Run כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל מיני שירים של ווסטלייף.. של דה קוקס... של פאראמור.. אביב גפן... >< הלהקה המגניבה של השבוע: The Kooks אלבום שחרשתן עליו: Busted - Busted קליפ שעשה לכן את זה: All About You. היה את זה אתמול בהיטס.. זה היה נחמד.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השנים הטובות
החברה הגבוהה
טופ מודל
אבודים 4
הישרדוווווווות
דיסטרביה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה דברים >< משהו ששימח: בית לבד כל הסופ"ש ואואוואאווו
משהו שהעציב: פפפפ כלום >< ציטוטיה: אוקיי. שיעור תנ"ך, המורה מדברת על גויים שמתפללים לאלילים שלהם וזה וזה המורה: "זוכרים שקראנו על אליהו והגויים שהתפללו לאלילם שלהם, שרו להם, רקדו, צעקו.... חתכו את עצמם.." ילד מהכיתה:"חהחה כמו נועה!!!!" >< פיתה, אותו ילד מהציטוט הקודם ניסה לפתוח לי את החזייה באמצע שיעור... פיתה:"אם אני אפתח לך את החזייה בטח הציצים שלך פתאום יפלו" אני:"לא הם לא" פיתה:"כן. יהיו לך ציצים בטבור!! חהחהחה!!!" אני, חברה שלי ופיתה הלכנו להפקה של חברה אחרת שלנו, וכשעמדנו בתור וחיכינו להיכנס פתאום נעמדו לידנו איזה שלושה אימואים. פיתה, החכם הזה שאל כזה בצעקה "נועה, הם אימו?" ואני לוחשת לו "כן" ואז הוא צועק וצוחק "וואוו איזה יופי!! אף פעם לא ראיתי אימו אמיתי!!" הם הסתכלו עלינו כמו לאדעת מה. XDDDDDDDD שיעור סוציולוגיה... איכשהו הגענו לדבר על נשים ומכוניות... המורה: "ופנצ'ר זה בכלל מצב מאוד מלחיץ לאישה. לגבר כמובן שלא... הם יודעים איך להחליף גלגל..." אני:"הם נולדים עם הידע הזה" ידיד שלי:"אנחנו נולדים עם עוד דברים אחרים" אני:"כמו טמטום" ידיד שלי:"לא, כמו בולבול" המורה:"0.ם" XDDDDDDDDDDDDDDDDD הישרדות:[
] נעם:" come on gorgeous, you can sit next to me" העז:"..............." נעם:"את לא רואה אותי ממטר אה?" העז:"מהההה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: falling in love with you יש את זה עכשיו בגלגל"צ >< התמונה הכי חמה: אני בפולין...

purple floyd

New member
וואי גם אני ממתי מהעז הזאת לולללללללללללללל

מה העז עשתה כדי שנעם יקרא לה גורג'ס מה? אנחנו צריכות לעשות את זה גם
!

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחח כמה מזל יש לעז הזאת!!!../images/Emo7.gif

גם אני רוצה להיות עזזזזזזזזזזזז חחח ..איזה חמוד הוא

hooba

New member
../images/Emo80.gifכן הא? זונה העז הזאת

יש לה 'מערכת יחסים' עם נעם

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה טיפש הפיתה הזהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קוראים לו פיתה

hooba

New member
../images/Emo80.gifלול! לא, קוראים לו ודים.

והוא קובני. ודים. קובני. XDDDDDDDDDDDDD

Sharon Kez

New member
XDDDDDDDDDD

הציטוטים
הפיתה הזה נשמע לי מפגר ביותר חחחחחחחח אני שונאת אותך כי את כזאת נוטשת.
בית לבד כל הסופ"ש ואת לא מזמינה אותי?! יהיה לנו כייף...
במיוחד אחרי התמונה הזאת ששמת. אני חושקת בך. 33333> קיצור התגעגעתי לחפור לך חחחחח

hooba

New member
../images/Emo80.gifאישתי!../images/Emo99.gif

תאמיני לי, הוא הרבה יותר מפגר ממה שנדמה לך >< אני לא נוטשת
זה בצפר! בצפר רוצח אותי! חוץ מזה היום התחברתי למסן [אחרי איזה שבוע אם לא יותר שלא הדלקתי מחשב ><] ושלחתי לך הודעה, רציתי להזמינך אליי ללילה סוער
אבל את אהמ. סיננת. אהמ. ואני התגעגעתי לחפירות שלך.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDD

גםאני התפקעתי מהעז הזאת
קפראלייך איי מיס יו
דברי איתי ביצ'

hooba

New member
../images/Emo80.gifלא סתם עז, יש לה שם!

לילה! XDDDDDD ס'כאפה נעם רציני, עם כל האהבה אלייו וזה וזה.. הוא כל כך כאפה!! איי מיס יו מיס יו
>< בדיוק היום יצא לי להתחבר אחרי שנים שלא התחברתי, ואז הלכתי לבשל וכשחזרתי ראיתי ששלחת לי הודעה ואז המחשב נתקע והמסן התנתק לי ולא התחבר מאז. לא הספקתי אפילו לקרוא את ההודעה שלך.
|חותך|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif]];

כתבתי לך שאת נוטשת >:

just orr

New member
"אף פעם לא ראיתי אימו אמיתי!!" XDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחח והתמונה שלך ממש חמודה ^^

Charley XD

New member
XD