../images/Emo80.gifאחרי איזה חודש שאני לא עושה את זה../images/Emo26.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי: Not Alone Ignorance Too Close For Comfort Rocks Born to Run כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל מיני שירים של ווסטלייף.. של דה קוקס... של פאראמור.. אביב גפן... >< הלהקה המגניבה של השבוע: The Kooks אלבום שחרשתן עליו: Busted - Busted קליפ שעשה לכן את זה: All About You. היה את זה אתמול בהיטס.. זה היה נחמד.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השנים הטובות
החברה הגבוהה
טופ מודל
אבודים 4
הישרדוווווווות
דיסטרביה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה דברים >< משהו ששימח: בית לבד כל הסופ"ש ואואוואאווו
משהו שהעציב: פפפפ כלום >< ציטוטיה: אוקיי. שיעור תנ"ך, המורה מדברת על גויים שמתפללים לאלילים שלהם וזה וזה המורה: "זוכרים שקראנו על אליהו והגויים שהתפללו לאלילם שלהם, שרו להם, רקדו, צעקו.... חתכו את עצמם.." ילד מהכיתה:"חהחה כמו נועה!!!!" >< פיתה, אותו ילד מהציטוט הקודם ניסה לפתוח לי את החזייה באמצע שיעור... פיתה:"אם אני אפתח לך את החזייה בטח הציצים שלך פתאום יפלו" אני:"לא הם לא" פיתה:"כן. יהיו לך ציצים בטבור!! חהחהחה!!!" אני, חברה שלי ופיתה הלכנו להפקה של חברה אחרת שלנו, וכשעמדנו בתור וחיכינו להיכנס פתאום נעמדו לידנו איזה שלושה אימואים. פיתה, החכם הזה שאל כזה בצעקה "נועה, הם אימו?" ואני לוחשת לו "כן" ואז הוא צועק וצוחק "וואוו איזה יופי!! אף פעם לא ראיתי אימו אמיתי!!" הם הסתכלו עלינו כמו לאדעת מה. XDDDDDDDD שיעור סוציולוגיה... איכשהו הגענו לדבר על נשים ומכוניות... המורה: "ופנצ'ר זה בכלל מצב מאוד מלחיץ לאישה. לגבר כמובן שלא... הם יודעים איך להחליף גלגל..." אני:"הם נולדים עם הידע הזה" ידיד שלי:"אנחנו נולדים עם עוד דברים אחרים" אני:"כמו טמטום" ידיד שלי:"לא, כמו בולבול" המורה:"0.ם" XDDDDDDDDDDDDDDDDD הישרדות:[
] נעם:" come on gorgeous, you can sit next to me" העז:"..............." נעם:"את לא רואה אותי ממטר אה?" העז:"מהההה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: falling in love with you יש את זה עכשיו בגלגל"צ >< התמונה הכי חמה: אני בפולין...